Denna vidriga snuttefilt.
Publicerat den

Vad skulle man gjort utan denna filt som bara blir smutsigare, nopprigare och rent utav nästan vidriga filt. Men vad gör det, smutsigare desto bättre för henne.

Vi hittade den på Ullared när vi var och handlade inför hennes välkommande till världen, och att denna filt skulle följa med hela vägen hit hade man ingen aning om.

Tänk om vi skulle glömma den på dagis, och det råkar bli helg? Ja, då blir det förmodligen ingen god natt sömn för någon utav oss, och tänk om den kommer bort? Vad händer då. Hon tar den gärna när hon är ledsen, när hon börjar bli nannig, eller helt enkelt bara vill snutta lite.

Som tur är har vi hittat den igen på ullared, men jag var så säker på att det absolut inte var den.. -men Martin, du ser väl hur fin, mjuk och dubbelt så stor den är, och det är absolut inte likt den hon har. Men jodå, klart att det var den, så det får väl bli en utflykt dit snart igen, och hoppas på att den fortfarande finns kvar.

Vad myser era små med, napp, snutte..eller kanske något Helt annat?   

 
 
 
Ja, ni ser, den följer med, vart vi än ska. Det är hennes trygghet.



Maria - mamma till Liam ☆

får se om Liam får någon snuttefilt som han blir tokig av :)



URL: http://fashionstars.blogg.se/


Johanna - mamma till Leia

mysig!



Leia har en speldosa som hon fick när hon var tre veckor. Den har hängt med sen dess och den ser inte trevlig ut. Går ju inte att tvätta i maskinen heller så nu har vi tagit bort den för att spara. Det har gått bra, hon älskar gosedjur nu istället :)



URL: http://johannaostblom.blogg.se/


Sandra

Min son, 4 år har en liten kudde som han fick när han föddes.. och ja sen dess har den följt med.. dock har den bytt utseende några gånger under dessa år då han snuttat sönder tyget..



URL: http://shabbychicme.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?