Julafton 2011
Publicerat den

Hann Ingenting igår, tyckte att man hade all tid i världen, Men saken är den att vår familj har och kommer nog alltid vara ute i sista minuten, vad det än handlar om.

Jag hade inte slagit in några paket, Alls. Men älskling, jag tar det imorgon.. eller imorgon, ja dagen kom och inte fasiken var några julkappar inslagna så det blev på självaste julafton. Som alltid är Martin ute och shoppar sina julklappar samma dag.. tradition för honom säger han.

Ella är överrallt, och tejpen hamnar överrallt men inte på ett enda paket.. så det fick bli att springa runt och ta bort den, se till så hon inte skar sig på tejphållaren, att pappret Inte gick i sönder och att hon Absolut inte skulle få en skymt av sina juklappar. Ja, försök hålla ihop allt detta och sedan veta att det är två timmar kvar Tills vi skall vara där, och duschen hade inte sett röken utav vare sig mig eller Martin den dagen. Men tillslut så packades vi in i bilen, och vi var iväg.

Julen blev som varje år, suverän på alla sätt och vi. Visserligen Väldigt lång, men julafton är en gång om året, man får ta den "smällen". Sill, vilandes på det, vill säga kalle anka, sedan blev det halva julklappsutdelningen tills tomten kom. BANK, BANK lät det på dörren, högt som attan så till och med jag blev lite rädd. Ella blev ledsen och ville inte slita sig från mig.. men så fort vi satte oss på golvet och hon fick julklappar så blev det betydligt bättre. När tomten sedan gick.. sa hon "tomten, knacka, dörren.. gick"

Mat på detta, för att låta julkapparna frestas ännu mer, och tillslut blev det dem sista klapparna, stackars barn som fått vänta så länge.. men detta tog längst tid på hela dagen.. dem blir bara fler för varje år. Konsigt, för varje år säger man alltid samma mening "nästa år skall vi inte ha så här mycket julkappar" och av någon konstig anledning blir det bara mer.

Tre barn som somnade, och vuxna som satt och gäspade och bad om kaffe. Tillslut blev det julkappsleken i vanlig ordning och fighten av ett par "lotter" var paketet som alla skulle ha i år (den som fick dem blev 10 kronor rikare).

Hoppas ni alla haft en underbar jul med nära och kära. Och ni andra, hoppas jag att ni ändå fått lite julstämning ändå.



Dessa julklappar låg innan vi hade lagt dit våra.. ja det tog ett par timmar.


Dem minsta fick sitt egna bord, där hade jag lätt kunnat klämma in mig.

Bilderna måste tyvärr redigeras i storleken, då det står att dem är för stora. Den som väntar på nåt gott...



Marianne

Ett litet tips till er när Ella blir lite större... Ta julklappsutdelningen först... Man kan sedan äta i lugn och ro och barnen kan få leka med sina klappar :-)

KRAM PÅ ER!



URL:


Rei Trulsson

På näst sista bilden ser man direkt vems ögon er dotter har ärvt. Färgnyansen är i princip identisk!



Får härliga minnen av den enorma hög med julklappar under granen. Julafton är verkligen barnens helg!



URL: http://www.rei.fotosidan.se/blog/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?