Vi hoppar vilan.
Publicerat den

Ella hoppade vilan på dagis idag och det har vi sagt inte är några problem. Vill hon inte sova så behöver hon inte, men detta resulterar ibland till att hon såklart blir trött och nästintill somnar i bilen. Hände nämligen idag.. men nu är hon nattad och jag hör henne snarka i rummet bredvid (förkylning på G). Hör dock att hon sover Väldigt oroligt.

Men vi har haft väldiga problem med sömnen i flera månader nu. Hon somnar i sin säng utan några som helst problem, men när vi själva skall gå och lägga oss brukar hon vakna för första gången, efter någon timma vaknar hon för andra gången. En tredje gång brukar bli sisådär vid 0200-0300 tiden och sedan någongång mellan 0500-0600. Varför är det så? hon sover ju så himla fint den tiden som vi är uppe, men så fort vi släcker så början hon.

Man blir rätt så knäpp på att inte få sova och så här är det varenda kväll och natt tyvärr. Är det så att vi får tillbaka detta nu då vi har haft det så himlans bra hennes första år.

Någon? Tips?






jennie edinge

testa en radio på låg låg volym, så att hon bara hör mummel mummel, är ofta sånt man inte tänker på att de hör juh oss hela kvällen, men rätt ut av så blir det tyst(bortsätt från dina snarkningar);).. Så hade kört en radio, eller någon skiva på timer vid hennes rum, nog inte på hennes rum, utan i rummet brevid, så att det bara är svagt..



Kram


Martina

Svar till Jennie:

Helt sjukt. Martin sa precis likadant för någon dag sedan. Hon somnar alltid när vi är vakna, har tvn på och pratar i vanlig nivå. Och när vi sedan som sagt går och lägger sig blir det knäpptyst och självklart reagerar hon på det. Vi får nog spela in oss själva med våra "underbara, ljuva stämmor" och se om det gör någon skillnad.

Dock vaknar hon rätt mycket då hon inte hittar sin filt och då är hon knappt vaken heller.

Men tack så mycket för tipset, nu jäklar :)



URL: http://maella.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?