Kräksjukan är förhoppningsvis över..
Publicerat den

Självklart åkte jag också på den hemska kräksjukan, var ingen skillnad denna gång från någon annan då jag för det mesta får det Ella har haft.
 
Kände ingenting i fredags kväll och absolut inga problem att äta, och även Ella fick i sig sitt första mål den dagen då hon var dålig dagen innan. Höll i sig hela natten till lördagen, en riktig helvetesnatt, för att sedan trappas ned. 
Kände mig sliten och slö, men lite luft gjorde nog susen för sedan var jag åter på benen igen.
Blev till och med pulkaåkning en stund (vem hade trott det dagen/natten innan?)
 
Underbart är det att äntligen få lite snö. Får vara ärlig att säga att jag verkligen inte haft någon julstämning överhuvudtaget, för en sisådär två dagar sedan, då kom allt. Snön på det hela gjorde det ännu lite bättre, nu är det så mysigt att se lamporna i fönstet lysa upp dem mörka kvällarna.
 
 



Jessica

sv: var hon vaken länge då?
men man förstår ju att de är slut, men önskar de kunde hålla sig vaken till kl 19 iaf så hade hon sovit hela natten. men men. Det var mysit att baka och så länge de inte är gnälliga och störriga gör det ju inget att de är vakna.

tyvärr så jobbar jag typ 8 dagar i rad, bara en ledig dag nästa vecka och jobbar de 2 kommande helgerna. Så det är inte mycket tid över till annat förtilfället. Skulle jobbat idag men känner mig inte rikigt bra. känns som man håller på att bli sjuk. Är du frisk nu?

när man trycker på svara inne på bloggen under kommentaren ser den man svarar det då? något du vet?
puss



URL: http://iiicaa.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?