Vellinge blomman, en besvikelse.
Publicerat den

Helgen har gått i lugnets tecken och vädret kan verkligen styra över det känner jag. Vaknar upp till ett grått och blaskigt skåne och jag blir direkt mycket tröttare och suget efter att göra någonting minskar radikalt.
 
Jag kom med idén att åka till Vellinge blomman då jag och Ella aldrig varit där, men vilken besvikelse när man väl kom dit och insåg att "tomtestigen" nästan bara innehöll pynt i alla dess former till hus och hem. Är du sugen på att pynta din gran i rosa och grönt eller bara handla dyra små tomtar eller blommor så är detta absolut någonting för er, men inte när man åker dit med barn och har förhoppningen att få se en väldans massa tomtar "in action".
 
Det blev en snabb runda och eftermiddagen har vi bara spenderat hemma, om en snabb promenad nu mot kvällen.
 
Nu avslutar vi denna slappesöndag med lite mer "slappsoffhäng" och film.
 
 
 Kör lite headbang i bilen.. Ella nöjde sig dock inte med att musiken nästan sprakade sönder i högtalarna, utan det skulle vara snäppet högre.
 



ellenojag

Ja jäkla regnande, lite sol nu tack!!
gillade ni inte Vellinge Blomman?? Ellen älskar det, går som ett ljus och vet exakt var alla tomtarna är och vad de gör! Sen gillar hon ju iof också att titta på allt pynt, så kanske är därför ;) vi kan inte nämna Vellinge BLomman vid namn, för då blir hon helt galen om vi inte åker dit, så numer går det under namnet THE V flower ;)

Svar: Nej gu, det fanns ingenting att titta på.. Hade sett fram emot en hel drös med tomtar. Istället var där mest julpynt:)Haha, åh så gulligt.. Lät faktiskt lite käckt;)
Martina Lönneström



URL: http://ellenojag.blogspot.com


Elin

Matilda älskar Vellingeblomman och där är ju så fina saker att titta på :)

Svar: Ja, alla är vi olika :) vi gillade det inte alls. Kul om man skall shoppa julpynt:)
Martina Lönneström



URL:


sandra

Jag måste faktiskt hålla med dig vi tyckte inte alls de va kul heller:(

Svar: Det är mer det att man har en viss bild framför sig hur det skall vara och i och med att det hette "tomtestigen" så trodde man att det mer skulle vara en hel del att titta på :)
Martina Lönneström



URL:


Jessica

Vi blev oxå besvikna på vellingeblomman detta året. Där var mycket fint att handla men inte lika många tomtar att titta på som det varit tidigare år-.

JO hon vilade ju inte alls på dagis innan och då funkade bra. vi höll henne vaken och sen somna hon vid 19 här hemma. hur skönt som helst.
Men nu är hon så trött om dagarna så hon bara gnäller och är ledsen och vet inte vad hon vill. Dom sa det på dagis och det är ju inte kul för henne själv heler så vi har sagt att hon får sova då om hon är trött. Vissa dagar sover hon andra inte. Men hon kan vara vaken länge ibland fast hon inte sovit middag :s vet inte var hon får all energi ifrån. Men hoppas på att det är nån peroid bara som går över så man kan få tillbaka de vanliga rutinerna igen.



URL: http://iiicaa.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?