Värme, du är efterlängtad.
Publicerat den

Solen har visat sig hela dagen idag, men den var faktiskt lite skönare när man stod inne och tittade ut. Nästan så att det värmde genom glasrutan.

Rätt gjorde vi iallafall att ta på oss både det ena och det andra för inte va det varmt. En lång runda blev det, träffade på våra föredetta grannar som precis har köpt en tomt i närheten (man blir ju inte lite sugen själv) och istället för att sedan fortsätta mot skogen så bestämde vi oss för att leka lite på dagis istället.

Ellas näsa rann i ett, ögonen började rinna för kallheten och en mössa som på något konstigt vänster gått och blivit en storlek större och kasar därför bara ner för ögonen hela tiden. Förstår inte hur vi kan köpa så konstiga mössar varje gång det blir en ny, tycker mig aldrig hittat någon som sitter där den sitter. Åh, tyckte så synd om henne, såg på henne att det liksom inte var sådär roligt som det brukar vara (allt blir såklart roligare med värme och mindre kläder) På detta råkade hon se sitt päron ligga och vänta på henne i vagnen, men skam den som ger sig, det blev ändå lite åk i rutschkanan och i gungan, med lite mutning då, och sedan fick hon glatt sätta sig i vagnen med sitt päron. Dock fick hon se att mamma tog fram ett äpple och ville såklart också ha.. men inte Bara det utan hon skulle ha päronet också..

Väl hemma slocknade hon i vår säng och eftermiddagen har bestått utav matlagning, musik och dans både i hennes rum och i vardagsrummet, pussel och klossbyggning och en mamma som nästan somnade i soffan (då hon hoppade över att sova lite mer Ella, skyll dig själv) men istället för att somna framför en pigg Ella så gick vi ut en vända till. Nu, sängen.

 
Ja, ni ser ju själva.. mössj**el.



Inte lätt varje gång, men du kämpar och står i ändå.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?