Skitigt, skrapsår och grus. Det är dagis.
Publicerat den

Min finaste lilla tjej. När Ella är på dagis är hon den som inte får missa någonting, hon skall vara där allt händer, springer alltid dit hon ska, Gå, vad är det liksom? och leker med hela kroppen. Hon och hennes två bästa kompisar (som hon själv säger) på dagis brukar vara dem skitigaste, ha mest skrapsår och grus i hela håret. Ja, det är iallafall att kalla leka med hela kroppen. Men det är helt perfekt, hon leker och får ut det bästa på dagarna, och jag älskar´t.

Men i och med detta så får hon ju då som sagt skrapsår lite varstans på benen och då går det absolut inte att ha shorts eller kjol utan det måste vara byxor som täcker just det stället där såret är. Hon känner att det onda kanske försvinner lite grann (ungefär som ett plåster) när hon får ha dem på sig. Men jäklar vilket liv det blir när hon måste ta av sig dem när hon skall kissa, eller när hon skall byta kläder. Fort, fort fort skall det går. Byte från det ena till det andra för det går inte att gå utan byxor. Men så när såret nästan är borta går det bra att titta lite på det, men absolut inte ta någonstans i närheten utan Bara titta, men det gäller bara en kort sekund för sedan åker byxbenet ned igen.

Sedan är det åter igen med kjol, shorts eller klänning tills hon får ett skrapsår nästa gång.

Plåster är även det en himla börda. När hon skall få ett plåster, tex som hon hade ett skavsår för ett tag sedan, då var det i panik som hon skrek och ville absolut inte ha det. När hon väl har det på sig då blir det ett jäkla liv för att man skall ta bort det istället. Ja, när blir dem egentligen nöjda dem små liven? haha!







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?