Rätt så orutinerat.
Publicerat den

Man får nog kallas rätt orutinerad när man går till apoteket för att hämta ut på recept och inte inser att man faktiskt fått det på ett papper av tandläkaren en sisådär halvtimma innan.

Där går jag fram med mitt leg och såklart hittar dem ingenting liggandes på mig, och jag blir såklart lite irriterad och tyckte inte att min tandläkare gjort sitt jobb som hon skulle etc. 

Dem sa till mig att jag kunde ringa ner om en liten stund igen (eller gå en runda och sedan komma tillbaka) men inget hade ju inte kommit in.

Happ, får jag väl ringa imorgon bitti igen och be dem sköta det dem skulle ha gjort dagen innan. Handlar ju även om att jag har en himla tandvärk, och fick därför penicillin för att lindar detta tills jag sedan skall komma tillbaka för att ta bort denna visdomstand som aldrig kommer upp. Kommer nog inte komma att göra det heller pga för liten plats i munnen. Iallafall, hem kommer jag och står och pratar med mamma i telefon. Blicken går mot min plånbok som där sticker upp en gul lapp. Hm vad kan detta vara tänker jag? Om inte receptet!

Ja så kan det gå! Maaartina, det slår aldrig fel.


          




nanna

hahaha tokfia



URL:


Sophie

Hahaha! Klockrent!



URL:


PATRICIA - mamma till Wilja & Novalie

Men gumman då!! haha, så kan de gå!^^

Åh va roligt att du tycker de :D

Va verkligen jätte kul, sen att dom blev fina gjorde saken ännu bättre! Nu har jag beställt material för flera hundra.... men jag använder inte smycken själv! Va hände lixom. Men så himla rogivande att sitta och pyssla :) Kram!



URL: http://mammasangel.blogg.se/


Martina - | Mamma till Ella <3

Nanna och Sophie: Haha eller hur. Just det för att man tycket "varför kan fem aldrig göra sitt jobb rätt bl.a."



URL: http://maella.blogg.se/


smäm

Doh >_<



URL: http://smäm.se


felicia - fotokobran

vilken är din favoritglass? :D

http://fotokobran.se/2012/may/vilken-ar-eran-favoritglass.html#comment



URL: http://fotokobran.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?