Flytta ut på balkongen.
Publicerat den

 
Så skönt att kunna flytta ut sig till balkongen nu halva kvällen och inte bara sitta instängd i lägenheten. Direkt när vi kom hem tog vi ut lego, lite dricka och satt och myste till värmen där ute. Allting börjar liksom leva på ett helt annat sätt.
 
Ella börjar nog dock bli lite förkyld och hängig (håller tummarna för att det inte blir värre) för nu har hon somnat gott och andas som vanligt igen. Natten till idag var värre då hon knappt fick någon luft och vaknade i ett tills hon verkligen kom in i sin djupa sömn.
 
Nu när värmen börjar komma mer och mer och förhoppningsvis att det håller i sig till helgen så hoppas jag verkligen inte att hon blir värre och att hon känner sig bättre redan imorgon. Älskade dotter, nu håller vi tummarna. Ingen förkylning eller sjukdom nu, okej? ♥
 
 



Jeanette

Gud va härligt! Jag saknar en inglasad balkong :) Hoppas att loppan håller sig frisk och att det blir strålande vårväder i helgen.

Svar: Ja jag kan förstå det.. Men snart så kommer ni kunna sitta ute på er fina uteplats istället.. Grilla och dricka vin (vi kommer också, hihi)
Martina Lönneström



URL:


ellenojag

SÅ mysigt!!! Ska också flytta ut på vår balkong nästa vecka!!
var har du hittat duplot?? MÅTTE ELLEN OSSÅ HAU ;)

Svar: Jaa, uuunderbart, blir ju som ett extra rum och känns så sjukt mycket större helt plötsligt:) hur stort bor ni förresten?Det är från Ullared!!;) klart att hon ska ha de, fattar du väl;)
KRAM <3
Martina Lönneström



URL: http://ellenojag.blogspot.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?