Sängmobil.
Publicerat den

 
Nu är det ju så att vi har egentligen inte ett rum just nu till lillebror som är riktigt färdigt. I och med att vi har vår dator, och även Martins jobbhörna, i det extra rummet vi har, så är det lite svårt att inreda det just nu.
Man gillar att kunna boa lite ändå, så sängen sattes upp direkt när vi köpte den, och sedan har det andra bara kompletteras efter sig. Allt annat får vi ta sedan när vi kunnat hitta en annan lösning, och för nu fungerar detta då den lille ändå kommer att sova och ha sin säng inne hos oss den första tiden.
 
Vi köpte både spjälskydd, bädd set, filt (likadan som Ellas fast i blå), en speldosa och en nalle. Vi hittade även en sängmobil som jag själv tycker har varit så svårt att finna. När vi sedan monterade upp den och skulle sätta på musiken för att se vilken melodi det var på den, så var den verkligen i högsta laget för högt. Gick inte att sänka heller, utan det var antingen eller, och det blev ett Big no no, och denna får tyvärr lämnas tillbaka.
 
Därför behöver jag tips på bra och fina sängmobiler. Någon som har melodier i olika lägen, eller i alla fall i normal volym, en som avspeglar en pojke, och då tänker jag på färg och form.
Ni ser även att jag var tvungen att sätta själva armen på långsidan av spjälsängen i stället för på kortsidan, där jag helst av allt vill ha den (vet inte om det finns någon som går att sätta på den "rätta" sidan då det är ett plank där). Så har ni några bra tips på fina sängmobilen, och såklart inte Allt för dyrt, så hojta gärna till.
 
 



Jeanette

Har ni köpt två filtar från början denna gång? Så blir det lätt att byta när den ena skall tvättas. Eller ha en på dagis :)

Svar: Nej, vi gjorde inte det.. men bra idé ;) Ska dit snart igen så köper på oss en till.
Martina Lönneström



URL:


Malin

Den vi hade till Alvin är jätte bra :) tror där är
4 olika läten , varav ett är som det låter i magen :)
Tror att det är mörker Bellino , köpt på toys r us ..
Det bästa är att där är fjärrkontroll så man kan starta
Och stänga när man själv ligger i sängen :)

Lycka till ! Kramar

Svar: Oh, den lät väldigt bra.. måste åka dit och se vad utbudet är :) Dock vill jag inte ha någon som är med för mycket färg och form, den ska ändå vara rätt så enkel.
Martina Lönneström



URL:


Catty

Vi har inte heller köpt sängmobil än.. Så svårt med vilken man ska välja! <3

Svar: Nej, tycker också att det är svårt.. jag vill ha någon som är lite enkel och stilren men ändå en som har bra läte och volymnivå.
Martina Lönneström



URL: http://catty.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?