Julafton 2013
Publicerat den

 
Då var denna julafton också över och det är ett Helt År till nästa. Ella som har gått och pratat om detta i flera, flera veckor och nu är den över. Som sagt, tiden springer iväg, och snart är det sommar igen, woho.
 
Vi åkte iväg till Martins kusin som varje år och denna gång hade vi en till liten krabat med i bilen (som inte alls ville åka bit och skrek i så sådär 25 minuter, alltså hela bilresan dit). Vissa gånger älskar han att åka bil och somnar nästan på en gång, eller så sitter han bara och tittar, eller så vill han absolut inte sitta fast i stolen och skriker sig igenom hela turen. .
 
Väl hemma hos dem så blev han super glad igen, klart att man hellre vill vara uppe än att sitta fastspänd i en stol. Leos första julafton var nu här och den kom att bli en super mysig dag med familj och släkt runtomkring oss.
 
Sillen plockades fram och som alltid blir man lika mätt efter första tallriken. För att lugna magarna lite satte vi oss och tittade på Kalle Anka. Dock var allt annat mer intressant och roligare för barnen som hellre sprang rundor i huset.
Lite kaffe på det för att invänta tomten. Ella var inte ett dugg rädd för honom detta år och sprang glatt fram och hämtade julkappar som var både till henne och ett par till Leo.
När tomten sagt hej då och önskat God Jul så var det dags för oss att börja med julklappsutdelning. HERREGUD, säger det varje år, men julkappar som tog flera timmar att dela ut till både barnen och oss vuxna. Barnen sprang mest fram och tillbaka och hämtade sina och jag känner knappt att jag hunnit se vad barnen fått så det skall bli roligt att gå igenom varje klapp sedan i lugn och ro.
Det jag vet är en gitarr och en mikrofon med stativ till Ella som redan har gått varmt här hemma (Kl 08:00 ungefär, haha).
 
Vi tog sedan en liten paus för att få i oss lite varm mat och efteråt var det dags för resten av klapparna. En som var tratt efteråt var Ella. Hon orkade knappt öppna fler och höll nästan på att somna så när vi var färdiga med det, och ätit gröten som också är en tradition (och Martin fick mandeln) så gick vi och borstade Ella tänder med hennes nya eltandborste så hon var färdig och kunde somna i lugn och ro i bilen när vi körde hem, precis som Leo gjorde.
 
Vi körde julklappsleken vi vuxna, men körde en lite snabbare variant, kändes det som i alla fall, så vi kunde köra hem. Klockan närmade sig halv elva och då var det dags för oss att packa in oss själva och klåparna för att fara hem.
 
En perfekt Julafton, som varje år, och nu är det nyår som är härnäst. Då kommer äntligen mamma ned med hennes man.
 
Hoppas ni har haft en fin jul allihopa.
 



Jessica

Haha hoppas ni fick fina klåpar :p

Skoja bara. Det blir lätt lite fel ibland när man
Skriver. Spec när telefonen rättar lite som
Den vill :)



URL: http://HTTP://iiicaa.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?