Back to reality.
Publicerat den

Igår var sista dagen innan vardagen kom ikapp oss. Som vi kände dagen innan skulle det vara skönt och mysigt att åka till badet så det fick det bli. Precis som alla andra hade tänkt. Dem hade visst arrangerat ett Badkalas där en del ifrån Ellas dagis, året över henne, var på. Såg väldigt mysigt ut då dem hade dukat fram med både presenter och långbord med fina tallrikar/bestick med tillbehör (visserligen i plast, såklart) men kan vara fint ändå, hihi.
 
Tog en fika mellan badpassen och sedan var det dags igen, var verkligen skönt igår och man ville knappt gå upp. Tills man såg ut som ett stort russin själv så var det väl dags att stiga upp och hoppa in i bastun. Skönt det där med att Ella också tycker att det är skönt att sitta där inne (1 min, men hey, mer än inget).
 
Dagen avslutades med god mat, faktiskt ett nytt recept som vi provade, Lax med spenatbädd som varmt kan rekommenderas.
 
I morse var det dags att göra sig färdig i vanlig ordning och iväg. Kändes ändå vemodigt att lämna Ella idag på dagis då jag varit som fastklistrad vid henne i mer än två veckor, intensiva veckor som det blir. En glad tjej iallafall som sprang in till polarna.
 
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?