Man blir så arg.
Publicerat den

Man blir så arg.
 
När Martin skulle hämta Ella igår på dagis, så fick vi veta att ett barn på hennes avdelning bitit henne i näsan, jag vet, AJ!
 
Vad är det frågan om egentligen, trodde dem hade vuxit ifrån det där vid det här laget, för dem leker varenda dag och älskar att vara med varandra. Ja, barn är barn, jag vet, men man blir ändå så himla arg och besviken och ännu en gång skall hon gå runt med ett märke (precis som hon fick när hon blev riven på kinden, märket syns fortfarande, visserligen väldigt lite, men det finns där).
 
Nu är iallafall vår fina stjärna hos sin farmor för lite mys bara dem två. Mamma och pappa får mysa på tu man hand, som är så sjukt viktigt. Dock kommer jag nog inte ihåg sist jag var ifrån henne över natten, men det kan behövas nu då hon nästan alltid vaknar ett par gånger varje natt, så förhoppningsvis kan man få sova en hel natt utan att avbrytas av något.
 
Självklart saknar man ju henne direkt när man inte ser henne, men man vet att hon har det super där borta.
 
I morse var vi iväg alla tre och tränade på gymmet. Skulle prova på någon slags dans/gympa för barn, Fun Kids. Trodde visserligen att det var mer likt dans än vad det var idag. En rätt så orutinerad lärare som inte visste riktigt vad dem skulle börja med, men så tar hon fram några hopprep. Snittåldern där var väl sisådär 4-5 års åldern, så ni kan väl kanske förstå själva att det inte gick sådär jätte bra, blev tillslut att demla tillbaka dem i lådan.
Blev lite kullerbyttor till musik och avslutades med något som hette 1,3,5. That´s pretty mutch it. Får hoppas på att hon kanske tänker igenom det lite bättre till nästa gång och kanske kör något lite mindre avancerat, lek med bollar och lite dans kanske, det räcker gott och väl.
 
Martin körde ett pass för mage och rygg en halvtimma innan vi åkte ned. När han var färdig med lite styrka så tog han över med Ella och jag kunde köra lite löpning/powerwalk på bandet, och även jag lite styrka. Helt perfekt så detta kommer vi köra på flera gånger, om det fungderar som det skall. 
Om ett par gånger kan vi kanske till och med lämna henne där inne med barnen och läraren och vi kan träna tillsammans. Perfekt då dem har glas mellan alla rummet ut till gymhallen, så man ser henne hela tiden.
 
Det tar vi vartefter, det var bara väldigt mysigt att kunna åka ned hela familjen.
 
Nu blir det film och godis i soffan, lördagsmys helt enkelt. Hoppas ni får en lika mysig lördag.
 
 
 
 



Jessica

stackare, hoppas märket försvinner snabbt :/
är det en korv hon står och äter :P?

Svar: Haha, korv it is ;)
Martina Lönneström



URL: http://iiicaa.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?