Bra dag och BVC kontroll.
Publicerat den

 
Hej ni fina!
 
En bra dag har vi haft, och ja, natten likaså. Herregud vilken ny människa man blir när man faktiskt får lite sömn. Leo somnade vid elva snåret igår och sov till tre, ammades, somnade om och sov till sex. Jag menar, klockan sex är ju faktiskt ändå morgon. Ljust och med blå himmel blev man nästan lite lycklig och hoppades på en fin dag med sol och värme, ack så fel jag hade. Leo somnade dock igen efter andra matningen och storasyster sov så gott att vi faktiskt passade på att ta en liten tupplur till och vaknade inte förrän åtta. Halleluja!
 
Jag passade på att hoppa i löparskorna och tog mig en lång promenad medan resten av familjen körde på lite lekplatshäng med en gnällig Leo som absolut inte ville ligga i vagnen. Det är nästan som att han har ett litet avsky mot vagnar över huvudtaget, i alla fall när han är i vaket tillstånd, och vad gör man? Efter en hel del skumpandes, så lyckades M få honom att somna. Hoppas bara att det är någon dum liten fas som han snart växer ifrån, för man får lite lätt panik när han gallskriker tills han knappt får luft. Har ni också små som inte vill ligga i vagnen, eller har haft?
 
 
Därefter var det dags för mätning och vägning på BVC och allt ser tipp topp ut. Nu väger vår "lille" kille hela 5040 gram och är 55,2 lång. Växer så det knakar. Välmående och fin.
 
Ellas kompis ringde över henne för lite jordgubbsplock och ja lyckligare tjej än henne fick man ju leta efter. Medan hon var där och hade det bra, passade vi på att ta igen oss (igen) och vilade lite till. Det är en sån skön känsla att veta att man faktiskt kan, så om man inte somnar, så är det ändå bara skönt att kunna ligga i vår säng och ha det bra.
 
Nu har jag precis lagt Ella, och Leo ligger och sover han med. Martin är på fotboll så jag skall hoppa upp i soffan och proppa i mig jordgubbar i massor.
 
Ha en riktigt mysig måndag kväll.
 



Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Min Ebba var likadan, hon fullkomligt HATADE vagnen från start :/

Svar: Ja, gu, det är jobbigt det där, men nu känns det faktiskt bättre här :)
Martina Lönneström



URL: http://www.emmgus.blogg.se


Caroline

Adrian är inte heller förtjust i vagnen. Den enda gången den fungerar är ute på promenad om han somnar. Så fort han vaknar vill han därifrån med höga toner. Har testat att göra lite mer lutning bakom överkroppen med en extra kudde och inbillade mig att han gillade det lite bättre.

Svar: Ja, man hittar sina knep :) Vi har nog fått honom att trivas där mer och mer nu, så det är himla skönt. Blir så mycket enklare allting.
Martina Lönneström



URL: http://dagarnamedlillaa.wordpress.com


Anonym

Känner igen det där med att inte vilja ligga i vagnen...
Tur det ändrades :)

Svar: Ja, det brukar göra det.. tror det har gjort det här också :)
Martina Lönneström



URL:


Malin Hedlund

Lät som en härlig dag! Detta med att ligga och vila och bara vara - som man uppskattar det som småbarnsförälder... förstår att jag kommer göra det ännu mer de stunder de kommer sen när mini kommer och man har två små :-)

Hoppas, som du skriver, att det är tillfälligt. Att han kommer till ro lättare i vagnen snart.

Bilden är ljuvlig, så fin han är!! KRAM vännen

Svar: Ja, man får ta vara på dem stunderna, fast man har svårt för det.. nu när man har sina stora tjejer hemma så mycket också så får man passa på ännu mer ;)
Han verkar ha blivit lugnare och mer harmonisk så det är jätte skönt :)
Tack snälla <3
Martina Lönneström



URL: http://annamalinform.blogg.se/


Hanna Karlsson

Vilken mysig dag!

Svar: Super mysig :)
Martina Lönneström



URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Beatrice

Så fin han är, lilla killen!

Svar: Tack snälla :)
Martina Lönneström



URL: http://smultronplutt.blogg.se


♛ E R E E K A - Småbarnsliv & träning

Men vilken gosig kille!

Svar: Den bästa ;)
Martina Lönneström



URL: http://ereeka.se


Elise

Har kommenterat tidigare ang vagn, våran son va likadan. Vi fick köpa ny sittdel till vagnen så han kunde sitta. Hade en nitro, men fick köpa en Ozone istället. (Emmaljunga) för den är mer skålformad så han kunde sitta i den redan från 2 månader. O nu kan ha sitta i timmar. :D Så pröva det såfort han blir lite äldre o stadigare. ;)

Svar: Oh, det lät himla bra, får ni kanske prova, men det känns faktiskt, peppar, peppar, bättre nu.. men tack för tipset :)
Martina Lönneström



URL:


Sussi

Neo har inte varit så förtjust alls i vagnen i vaket tillstånd... men nu när han blivit lite mer med har han faktiskt legat vaken tyst i vagnen och liksom bara kikat.. fast inte så ofta :P Han är mer en bärsele-typ. Men då kan man bära honom tills han somnar o sen lägga i vagnen.

Svar: Ja men det är smart.. Han gillar också och sitta i sjalen :)
Martina Lönneström



URL: http://www.tussilulls.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?