Första mötet.
Publicerat den

 
Första mötet mellan Leo och mormor ♥ Han njöt och låg i hennes famn länge, länge. Tittade runt och bara lyssnade.
 
 
Han har börjat få in såna stunder mer och mer nu på dagarna, och kan ligga ett bra tag och titta sig runt och riktigt mysa. Nu är det inte bara mamma som gäller när han vaknar.  
En mormor som är mäkta stolt över sina två fina barnbarn och Ella är så himla glad och nöjd att hon är nere. Hon ville självklart visa lillebror direkt när dem kom innanför dörren och hon la sig nästan direkt bredvid och pussade på honom. Man njuter så över denna tiden som är nu, att hon verkligen tycker att det är roligt, fast att han skriker emellanåt och äter väldigt mycket. Hon följer med varje gång vi skall byta blöja och hjälper till med diverse saker. Precis såhär vi pratade om att det skulle bli, vi njuter av den tiden som är nu.
 
Älskade ungar.
 
 



Sara - Ensamstående mamma

Så mysigt det är den första tiden :)

Svar: Underbara bebisbubbla! :)
Martina Lönneström



URL: http://dolphin.blogg.se


Pamela Olsson

Hej Martina! Stort grattis till ert lilla mirakel, verkligen en jättesöt liten pojke ni fått!
Jag känner inte dig, men genom din blogg får man en helt fantastisk bild av dig, du bjuder verkligen på dig själv och din familj och man känner sig väldigt välkommen på nått vis!
Jag tror nog vi var många som följde dig och Martin på instagram och höll alla tummar vi kunde när det var dags för lille Leo att komma! Fortsätt skriva som du gör, och fortsätt med dina fina bilder! Du gör ett fantastiskt jobb <3

Svar: Åh, gu vad glad jag blir. Tack för att du skrev detta, gör att det blir lite extra roligt att skriva. <3
Martina Lönneström



URL: http://stjarnanp.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?