Leo Sixten, 1 vecka idag.
Publicerat den

 
Leo firar en vecka idag, älskade son. Kan inte förstå det, att vår fina lilla parvel bestämde sig för att komma ut vid det perfekta datumet och han kom i rask fart.
 
Leo Sixten, vår älskade skatt. Du gör din mamma, pappa och storasyster till dem stoltaste i världen. Du har tagit oss med storm och vår kärlek till dig är så enorm.
Du är en väldigt nöjd kille, och speciellt efter att du har fått mat, och kan därefter antingen somna och sova i ett par timmar eller så ligger du gärna hos någon utav oss och tittar dig omkring.
Du öppnade dina ögonen redan när du var nykläckt, och därefter har du kunnat fästa blicken mer och mer.
 
Din navel trillade av när du var 6 dagar gammal, och vi skall snart ge dig ditt första bad. Nätterna har inte kommit in i någon speciell rutin, och det blir minst sömn då så därför får din mamma och pappa försöka vila när du gör det på dagen i stället. Du älskar att ligga och mysa vid mammas bröst och du blir mer nöjd på dagen än på kvällen när du mer än gärna vill ligga lite extra och gosa och din mamma får inte speciellt mycket sömn, men vad gör det såhär i början, underbart att få ha dig nära.
Du somnade i din säng första natten efter varje amning, men nu ligger du hellre i famnen efter matning eller på mammas bröst och där somnar vi båda två.
 
Vi har varit ute md dig i ena vagnen där du trivs väldigt bra, den bilstolen du sov i flera timmar när du kom hem från BB fäster vi på din sulky och den har varit din favorit än så länge.
Du invigde även liggvagnen när både mamma, pappa och mormor skulle lämna storasyster på dagis, men den var du inte lika nöjd med så mamma och pappa fick ta upp dig i famnen och där somnade du direkt, tryggheten är så viktig så där får du mer än gärna slappna av.
 
Storasyster och du har ett band redan nu och det känner man på dig när du hör hennes röst, får hennes pussar och kramar, du ligger och riktigt lyssnar. Såklart finns det undantag där ingenting hjälper förutom mammas bröst när du är ledsen och så får det bli.
 
Vi älskar dig Leo, mer än ord kan förklara.
 
 
 



Mela - Gravid tvåbarnsmamma!

Åååh... :´)



URL: http://melano.blogg.se


Therese med Clara och Alice

saknar redan nyföddingtiden, fy tusan så mysig den tiden är <3

Svar: Hihi, ja det går så himla fort. Man får se till att "njuta" av vakennätterna också ;)
Martina Lönneström



URL:


Louse - mamma till Emilia.

Ååh så fint <3 =)

Svar: Hihi, bästa :)
Martina Lönneström



URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/lussans


EwaEsbjörnsson

Så söt han är, precis som storasyster. Ha en underbar sommar! Kram

Svar: Tack Ewa! KRAM
Martina Lönneström



URL:


Catty

Han är underbar... Så jäkla mysig alltså, längtar såååå till imorgon när jag får träffa honom <3 <3

Svar: Wie, underbart! Ja, ska bli super mys!! PUSS
Martina Lönneström



URL: http://catty.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?