Stranden och dem små.
Publicerat den

 
Strålande sol även idag, så vi packade in oss i bilen och körde mot Vikhög. Ella var ute på sina äventyr med sin bästa tjejkompis (känns helt sjukt att skriva det egentligen, men det är inte en liten tjej vi har längre). Dem skulle åka iväg till stranden och jäklar var lycklig hon blev när hon fick höra det. Packade ned baddräkt, lite solkräm och hatt sedan bar det av och vi såg inte röken av henne förrän sent på kvällen efter att dem avslutat med lek hemma hos dem. En slagen hjälte som sedan somnade på två röda här hemma.
 
I och med att vi inte vill ta med Leo till stranden riktigt än då det känns väldigt tidigt, eller? så tyckte vi att det passade så himla bra att hon kunde åka med dem.
 
resten av familjen körde alltså till Vikhög, ett bad här i närheten, där det är enklare att få skugga ifrån träden. Så där blev vi ett par timmar, och jag fick till och med känna på att amma ute i det fria för första gången, och med den utsikten så kunde det inte bli bättre.
 
Vet ni när det börjar bli lämpligt att kunna ta med dem små till stranden? I och med att Ella föddes på vintern så var hon ändå ett halvår när sommaren kom. Så nu är man nästan lite vilsen på allt man skall tänka på så tips och råd skulle sitta på sin plats, hihi.
 



Denise - mamma till Noah!

Det är ju sååå skönt o va ute i de fina vädret. Jag har med Noah varje solig dag när de är fint o har han under ett parasoll eller i vagnen.. Funkar utmärkt=)

Svar: Ja, men precis! Man vill ju liksom komma ut.. men parasoll borde ju hjälpa :)
Martina Lönneström



URL: http://danajs.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?