En liten stor.
Publicerat den

(Bilder tagna från mitt instagram-konto @Martinal86)
 
Vår älskade "lilla" tjej har nu fått sin inbjudan att få börja på den stora avdelningen efter sommaren. Man har gått och undrat i flera månader när det väl skulle hända, och nu när det väl gör det, så har man så blandade känslor. Vår tjej har verkligen blivit stor, och som en tjej skrev innan idag, att Ella kommer att kännas Ännu större när lillebror tar plats hos oss och det kan jag mycket väl förstå. Som sagt blandade känslor, hon är liksom en liten stor.
 
Hon kommer att börja lite smått nu innan semestern tar fart, så idag hade hon varit där inne ett par timmar och fått hänga lite med dem och se vad dem har för aktiviteter tillsammans. Jag vet i och försäg att detta inte är något nytt för henne då hon ändå har fått vara inne hos dem ett flertal gånger och hon har varit så stolt och så nöjd när man har hämtat henne. Imorgon skall hon få äta lunch där inne och det är egentligen inte heller något nytt, så detta kommer gå som en dans. Man får se efter semestern dock om man kommer att behöva vara med ett par dagar så hon kommer in i det, annars så tar dem det internt, alltså med en fröken från hennes nuvarande avdelning.
Det kommer att vara en ca åtta-tio stycken som går över samtidigt som henne, så det är inte det att hon går över själv. Jag vet dock att det är så att dem flesta som hon går med nu är födda ett år senare, alltså tior, och detta kommer ju medföra att vissa grupper dem kommer att delas in i inte blir detsamma som nu och även när dem kommer att gå över till skolan. Det känner jag är lite jobbigt, att oavsett hur mycket dem älskar att vara med varandra och har sitt lilla gäng som dem har idag, kommer dem ändå inte få gå tillsammans sedan. Usch, nej, får inte tänka på det nu.
 
Vi fick reda på att Ellas bästa vän från dagis inte kommer att gå kvar där efter sommaren, utan skall byta till ett ännu mer närliggande dagis, som ligger precis vid oss. Detta då hennes storasyskon går och kommer att börja i skolan där i höst, och tycker att det är skönt och sparar även tid på att ha alla barnen samlade på ett och samma ställe. Kan jag förstå, men det är ändå väldigt jobbigt att behöva berätta det för Ella när det kommer till det. Vill inte säga någonting till henne nu då hon inte skall behöva tänka på det på vår semester. Hon kommer gå femton timmar i veckan på dagis när lillebror kommer ändå, så det blir en stor förändring det med.
Nu får vi ta en sak i taget, och vi är ändå väldigt glada att hon trivs så bra på det nya hon skall börja på och det är det enda som betyder något i slutändan.
Allt annat får man ta när det kommer till det. Dem kommer ändå att kunna leka och umgås efter dagis så det där löser sig alltid.
 
Som sagt, hon är verkligen en liten stor, vår älskade tjej!
 
 



Madde - Mamma till Liam

Det kommer säkert gå hur bra som helst för henne att byta avdelning! :)

Svar: Ja, det tror jag också, man är bara lite känslig när det gäller dem små :)
Martina Lönneström



URL: http://maddecarlssson.blogg.se


Jela - Nybliven tvåbarnsmamma

Ja, snart är det dags för dig med :-))

Svar: Ja, och nu får han mer än gärna komma ut :)
Martina Lönneström



URL: http://jeliz.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?