Leo Sixten, fem månader.
Publicerat den

 
Idag klockan 12:39 blev Leo hela 5-månader. Fem månader som bara har flugit förbi och nu har vi en riktig liten person här hemma. En personlighet som är helt jäkla underbar. Go och glad mest hela tiden, med undantag för ett par dagar nu som varit lite gnälliga. Antagligen ett par tänder som är väldigt långsamma av sig.
 
Vår Leo, du har provat dina första smakisar och idag, på din fem månaders dag fick du smaka potatis och majs. Maten går ned utan en endaste liten min. Lite som att "Äsch, vadå, det här var ju ingenting".
Vatten i flaska fick han prova på också och det var likadant där, hur gott som helst enligt honom, så det här var ju inga problem inte.
Banangröt köpte vi hem igår så det ska du också få prova på.
 
Du tar dig från mage till rygg och vise versa, och envis är du. Skrattar och ler hela tiden och pratar gör du. För någon dag sedan skulle du prova mamma, pappas och storasysters hörsel och Skrek allt du kunde, skrikprata med andra ord. Tar tag i dina fötter är en favorit och ibland ligger du även och håller i den på natten. Din favorit, utan tvekan, är storasyster fortfarande. Ni har en speciell kärlek till varandra, en underbar sådan.
 
Nätterna är desto mer bökiga fortfarande, men det är olika från natt till natt så man kan inte förutse någonting utan det är bara bita ihop och kämpa vidare. Du brås väl antagligen på din pappa, som inte sov en hel natt förrän han var ett år. Ja, vad säger man, killar, hihi.
 
Ja, vi fortsätter och följer din utvecklig och det är så roligt. Bästa lilla killen som finns. VI ÄLSKAR DIG hjärtat.
 Maja

ååh, vilka fina bilder!URL: http://www.majaa.webblogg.se


jennie pluggar i los angeles

såååå söt!URL: http://jsjolin.blogg.se


michaela- mamma till tre 💗

grattis till din till goding!URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Linn

Vilken söting!URL: http://raur.blogg.se


Lisa

Vilket litet sött charmtroll :)URL: http://www.lisabengtssons.com


Isabelle

Herregud så söt! :DURL: http://Isabelleengstrom.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?