Vaccinationssprutorna no.2
Publicerat den

Älskade lilla unge.
 
För tillfället ligger du i vagnen och sover. Vi skall snart bege oss till BVC för dina andra vaccinationssprutor. Jag ser inte fram emot det skall du veta. Jag vet, det är nog bara jag som är lite känslig för du är en stark kille och du klarar det galant, precis som första gången. Såklart en liten tår kom men efter lite "tittut" lek i spegeln var du på banan igen.
Ella var med första gången och höll dig i handen och hon hade mer än gärna velat vara med denna gång också, men dagis kallade så nu blir det du och jag hjärtat.
 
Vi skall även få se din vikt och längd och din kurva ser alltid lika fin ut. Du äter som du ska och du växer som du ska. Det ser man bara genom att titta på dig, så himla fin.
 
Vi får bara hålla tummarna att febern håller sig borta denna gång.. och en annan sak, att dina tänder kan ploppa fram någon gång så du kan få lite lugn och ro. Nedrans tänder.
 Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Håller tummarna ni slipper feber, Hugo blev alltid jätte dålig av vaccinet medan Ebba aldrig reagerade alls. kramURL: http://www.emmgus.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?