Vart skall man börja?
Publicerat den

Nu behöver jag lite hjälp utav Er. Jag vet att det bara är jag som måste ta beslutet sedan, men lite tips. Någon utav er kanske har pluggat till något som ni kände er väldigt bekväma med eller något som kanske inte alls var något att hurra för. Jag har själv haft funderingar på att plugga marknadsföring, och inom reklam men nu vet jag inte alls.

Många utav mina vänner har och pluggar till sjuksköterska.

Förskolelärare (1-3) - Barn är ju barn, så mycket lek, underhållning och spring både inne och ute, och det innehåller allt jag gillar. Men skulle det bli För mycket, skulle man orka, nu när man själv har barn att ta hand om när man kommer hem?

Sjuksköterska?
Marknadsassistent?
Säljare?
Jag älskar att skriva, ha många bollar i luften, fart och fläkt och känna att man jobbar och får någonting gjort. Träffa människor är något jag alltid har jobbat med och därför fortsätta med.

Ja, vart ska man börja.. Nu vill jag vidareutbildas och inte känna att man står och stampar på samma ställe?
"Underbara" Trulle traktor.
Publicerat den

Ungar kan då vända på en femöring. Ella fick nämligen en traktor i julkapp (denna person hamnar på svarta listan, haha) Allt som finns på denna traktor låter, och Högt.

Men såklart råkar Jag trycka på en knapp som ännu inte var tryckt på innan, och vips början den rulla också på allt. Så med allt sjungande, tutande, tjutande från alla djuren så kommer även detta. Yey!

Men det var väl ingenting tyckte Ella först och tyckte att det var super roligt att det fanns ännu en sak denna kunde göra, men så fort den har åkt en stund börjar hon gråta och blir helt förstörd. Och efter detta blir Allt super jobbigt och hon vill absolut inte se traktorn mer.

Efter många om och men ifrån pappans sida, så var det okej igen, och traktorn blir en favorit åter igen.. Det är konstigt det där.

Julafton 2011
Publicerat den

Hann Ingenting igår, tyckte att man hade all tid i världen, Men saken är den att vår familj har och kommer nog alltid vara ute i sista minuten, vad det än handlar om.

Jag hade inte slagit in några paket, Alls. Men älskling, jag tar det imorgon.. eller imorgon, ja dagen kom och inte fasiken var några julkappar inslagna så det blev på självaste julafton. Som alltid är Martin ute och shoppar sina julklappar samma dag.. tradition för honom säger han.

Ella är överrallt, och tejpen hamnar överrallt men inte på ett enda paket.. så det fick bli att springa runt och ta bort den, se till så hon inte skar sig på tejphållaren, att pappret Inte gick i sönder och att hon Absolut inte skulle få en skymt av sina juklappar. Ja, försök hålla ihop allt detta och sedan veta att det är två timmar kvar Tills vi skall vara där, och duschen hade inte sett röken utav vare sig mig eller Martin den dagen. Men tillslut så packades vi in i bilen, och vi var iväg.

Julen blev som varje år, suverän på alla sätt och vi. Visserligen Väldigt lång, men julafton är en gång om året, man får ta den "smällen". Sill, vilandes på det, vill säga kalle anka, sedan blev det halva julklappsutdelningen tills tomten kom. BANK, BANK lät det på dörren, högt som attan så till och med jag blev lite rädd. Ella blev ledsen och ville inte slita sig från mig.. men så fort vi satte oss på golvet och hon fick julklappar så blev det betydligt bättre. När tomten sedan gick.. sa hon "tomten, knacka, dörren.. gick"

Mat på detta, för att låta julkapparna frestas ännu mer, och tillslut blev det dem sista klapparna, stackars barn som fått vänta så länge.. men detta tog längst tid på hela dagen.. dem blir bara fler för varje år. Konsigt, för varje år säger man alltid samma mening "nästa år skall vi inte ha så här mycket julkappar" och av någon konstig anledning blir det bara mer.

Tre barn som somnade, och vuxna som satt och gäspade och bad om kaffe. Tillslut blev det julkappsleken i vanlig ordning och fighten av ett par "lotter" var paketet som alla skulle ha i år (den som fick dem blev 10 kronor rikare).

Hoppas ni alla haft en underbar jul med nära och kära. Och ni andra, hoppas jag att ni ändå fått lite julstämning ändå.Dessa julklappar låg innan vi hade lagt dit våra.. ja det tog ett par timmar.


Dem minsta fick sitt egna bord, där hade jag lätt kunnat klämma in mig.

Bilderna måste tyvärr redigeras i storleken, då det står att dem är för stora. Den som väntar på nåt gott...En svettig mamma.
Publicerat den

Åååh, humöret går upp och ner, Hela tiden. Ena stunden kan hon vara hur glad som helst, allt är frid och fröjd, och andra sekunden är hon arg som ett bi, lägger sig ner på golvet I affären, klämmer åt påsen med bullar i som vi Inte skall köpa fast att jag säger NEJ för tredje gången, lägger sig som en larv i vagnen och vill Absolut inte vara med på någonting, överhuvudtaget. Ja, jag blir tokig.

En svettig mamma kommer hem igen, sätter dig ner, tjurar och säger att hon är trött på Allt för tillfället. Så är
föräldralivet, Ibland!


 
 

 
Åh så underbart allt är...                                         Och så lipar vi bort trotsen.. liiiiip!Alla borde ha en.
Publicerat den

Bilderna talar nog för sig själva. Men här går det vilt till, minst sagt. Tycker att alla hem skall ha en rutschkana hemma, iallafall kunna "leka" rutschkana, vad kan egentligen vara roligare?

  Äntligen är den här.
Publicerat den

Äntligen är den här, vår bästa juklapp till oss själva. Kan knappt bärga mig tills jag skall gå och lägga mig. Trist dock att man får sova i den första natten själv.Vi lägger det där sålänge. 


God natt.
Denna vidriga snuttefilt.
Publicerat den

Vad skulle man gjort utan denna filt som bara blir smutsigare, nopprigare och rent utav nästan vidriga filt. Men vad gör det, smutsigare desto bättre för henne.

Vi hittade den på Ullared när vi var och handlade inför hennes välkommande till världen, och att denna filt skulle följa med hela vägen hit hade man ingen aning om.

Tänk om vi skulle glömma den på dagis, och det råkar bli helg? Ja, då blir det förmodligen ingen god natt sömn för någon utav oss, och tänk om den kommer bort? Vad händer då. Hon tar den gärna när hon är ledsen, när hon börjar bli nannig, eller helt enkelt bara vill snutta lite.

Som tur är har vi hittat den igen på ullared, men jag var så säker på att det absolut inte var den.. -men Martin, du ser väl hur fin, mjuk och dubbelt så stor den är, och det är absolut inte likt den hon har. Men jodå, klart att det var den, så det får väl bli en utflykt dit snart igen, och hoppas på att den fortfarande finns kvar.

Vad myser era små med, napp, snutte..eller kanske något Helt annat?   

 
 
 
Ja, ni ser, den följer med, vart vi än ska. Det är hennes trygghet.Vad tycker ni?
Publicerat den

Ibland får man bloggtorka och då är det nog bäst att inte skriva någonting alls, för inläggen blir ju för jäkla tråkiga.

Men jag behöver Verkligen hjälp utav er.

Jag vill ju att ni forfarande att ni skall fortsätta att läsa om oss, och jag hoppas iallafall att ni tycker den är Helt okej. Så därför behöver jag er hjälp lite extra.

Vad gillar ni att läsa om, och vad gör att ni går tillbaka till en blogg och vill fortsätta följa den flitigt?

Jag vet iallafall vad jag tycker om att läsa, och vad som fattar mitt tycke, men vad gillar ni?


Sov inte på Hela dagen..
Publicerat den

Igår när jag hämtade hem Ella från dagis, gick jag som vanligt till tavlan där dem skriver upp hur mycket dem ätit och sovit på dagen, och istället för att det stod 1 timme var det bara ett streck över sovningen. Ingen ordinarie var kvar, och ingen utav dem andra fröknarna visste vad det stod för, så antingen var det väl att hon inte hade sovit, inte riktigt hade koll på hur länge, eller så trodde jag att det kanske var en ca 30 minuter denna gång.

Ella verkade dock som vanligt, och tyckte inte att hon verkade tröttare än vanligt, eller piggare än vanligt. Så hon somnade i vanligt ordning vid halv åtta tiden. Vaknade dock på natten, som hon börjat göra nu och fick snällt komma in till mig.

När jag sedan lämnade henne på dagis frågade Helene om hur det hade gått i går kväll.. förstod inte riktigt vad hon menade förrän hon berättade det att hon hade Inte sovit på hela dagen.. ? Kunde inte riktigt förstå det, då Ella alltid sover vare sig det är på dagis eller hemma, dock gått ner till ca 50 minuter men inte hade jag kunnat tänka mig att hon var it uppe sen klockan sju på morgonen och ändå var som vanligt.

Då hade hennes kompis legat bredvid henne och haft gymnastik och ville absolut inte heller sova, och som Ella är vill hon ju inte missa någonting, så hon låg bredvid och gjorde likadant. Efter att dem legat där inne i 50 minuter med fröken, plus 20 minuter till utan en minsta blund så gick dem ut istället.

Ja så var det med det.. det går visst att Inte sova men ändå vara så pigg som hon alltid är! Hon börjar bli riktigt stor nu och behöver väl kanske inte sova varje dag.

Vad gör man med flugan..
Publicerat den

Haha, tycker denna video är så himla bra.

Martin och Ella hade suttit inne i hennes rum kvällen innan för att som vanligt läsa en bok innan hon skall sova för natten. En fluga fanns i en utav böckerna hon valde och Martin skulle då förklara hur flugan lät och hur man gjorde för att få bort den med flugsmällaren.

Det lät då sähär..


Bzzz, Djoooo!Tyvärr händer det såna saker..
Publicerat den

Vi var på utevklingssamtal på Ellas dagis igår, utan Ella då, så vi försökte smyga så bra det gick för att hon inte skulle se oss.

Ja, vad ska man säga? Man blir ju allt stolt som förälder när man får höra så fina lovord av fröken, även hon som varit med Ella sen hon började och när hon blev inskolad, och det är henne som Ella kan ty sig till. Och vi är så jäkla nöjda, rent ut sagt. Allt känns ju verkligen så bra, fröknarna, kompisarna, allt vad dem gör om dagarna.. och allt vad dem står för. Fick titta igenom hennes pärm där det fanns bilder sen första dagen till vad hon gör om dagarna och fick även höra att dem ordnat fram en videokamera som hon verkligen hoppades på att få använda. Skulle ju vara så roligt att få se det på film också.

Utveckligen går snabbt framåt, och hon är nu inte en liten krabbat utan en stor, självständig tjej (?) känns konstigt att säga det, men så är det.

Fick veta att hon rivits av en annan som satt mitt emot henne på dagis, precis innan dem skulle få in lunchen. Japp, där var det, ett långt rivsåg på hela kinden, snygg tatuering.. Så är det, barn kommer alltid vara barn, och tyvärr händer det såna saker ibland. 
Ena sekunden är hon bakom mig, och andra är telefonen borta och vips så sitter hon i soffan och lägger sitt favoritpussel. Jäklar i det vad duktig hon är på det.. älskar att pussla vart hon än är, och med vad det än är.Canon har flyttat in.
Publicerat den

Nu har vi äntligen fått tummen ur och beställt en ny kamera, En förhoppningsvis bra kamera denna gång, Canon EOS 550D. Självklart är det Martin som står för jämförelser och andra funktionstester, medans jag hoppas på att den ska vara bra och fungera som jag vill.

Jag älskar att fota, och speciellt Ella, och kameran vi har haft nu har gjort en tokig många gånger, suddigt och blixt som bara står och jobbar.

Redan provfotat lite, dock på oss själva, (den riktiga fotostjärnan sover ju) nyduschade och med ruffs i hår, så för roligt ska vi nog inte ha, så vi lämnar nog dem bilderna här.

Men man längtar till att kunna fota imorgon, i bättre ljus och det roligaste är att prova den utomhus i andra miljöer. 

Foton tagna ifrån den gamla kameran.. (får jag ju säga att dem ändå blev helt okej)
 

Mamma, sluta nu fota och säg vad du vill ha.. kaffe, mjölk?Vår alldeles egna pepparkaksgumma.
Publicerat den

Luciafirande pepparkaksgumma. Så jäkla söta och så duktiga dem var när dem kom in i salen. Ella satt och var så nöjd hela tiden. Farmor och faster var också med och fick se vår lilla trollunges första luciafirande.

 
Trött stumpa, hållt igång hela dagen.

Får inte lägga ut bilder därifrån, så fick bli några foton tagna här hemma i soffan. Du gör oss stolt varje dag.
Stolt är bara förnamnet.
Publicerat den

Idag blev även firad på dagis idag, så fick höra att hon skulle få ha på sig en prinsesskrona, att dem skulle sjunga för henne och äta något riktigt mumsigt.

När jag sedan kom dit för att hämta henne på eftermiddagen såg jag att dem även hade fått göra stora pepparkakshjärtan, skrivit deras namn på och hängt dem så fint i fönstret.. doftade så gott. (inte så vanligt när man kommer in på dagis annars, skämt å sido)

Detta var det första man såg när man kom in på Ellas avdelning. Hur underbart glad är man inte över att få vara förälder till denna lilla trollunge, och tack gumman för att du var så glad när jag kom och hämtade dig. Älskar hur man kan leka och prata med dig på ett helt annat sätt.. och busig är bara förnamnet..
precis som det ska vara. Stolt är bara förnamnet.

Ett, två, tre..Weey!
Publicerat den

Kalaset blev som sagt super lyckat och så mysigt att ha familjen samlad. Som vanligt var Ella det lilla charm monstret och så fina saker hon fick.

Det bästa var nog, enligt henne, en teservis och mer kastruller, vispar och grytlappar i miniformat. Där stod hon vid sin spis hela kvällen och gjorde mat, på mat och fika på fika.

Här slapp vi vara hungriga en enda gång.

 
Mormor och Ella myser när gästerna anländer. Den uber söta klänningen med ugglor fick hon utav morbror och Sandra i present, skickad enda från Gotland.
  

Lelle får såklart hjälpa till att öppna presenterna.


Andra fina födelsedagsbarnet.


Här lär sig Ella klockan.
 
Här bakas det för fullt.
 
Bus, bus..
 
och ännu mer buuuus. Ja ni förstår nog att pappa är lekfarbrorn här hemma.


Ett, två, tre.. weeeeey!

Efter all lek fick det blir en liten lugn stund hos mormor.

Tack för denna helg, ni är bäst ♥Underbar födelsedag. Men lite besvikna..
Publicerat den

Vi blev faktiskt lite ledsna över att inte få några grattiskommentarer till Ella här på bloggen, ser ju att ni är inne. Det hör till tycker man ju faktiskt :/
Födelsedagen har iallafall varit helt underbar och helt perfekt på alla sätt och vis och hon har varit en solstråle som alltid. Tack för att vi får vara just dina föräldrar, älskade unge. Utan dig hade vi inte varit hela. Älskar dig gumman!!Grattis till vår älskade, stora tjej nu.
Publicerat den

Det är ingen vanlig dag, för det är Ellas födelsedag.. hurra hura hurraaa!! Grattis till världens underbaraste lilla gull på 2-års dagen. Idag blev en mysig start på morgonen, fick vakna upp mellan sin mamma och pappa och få en massa pussar.

Ätit en god frukost, öppnat lite paket och fått en hel del sjungandes för sig.. dock skämdes hon nog en del för hon satt och tittade ner i bordet mesta tiden, haha.

Nu är det vilodags för födelsedagsbarnet och även hennes pappa för att orka med eftermiddagen. Släkten kommer på besök och då blir det ännu mer firande.

 
Ella visar på sina fingrar att hon minnsann blir två år idag. 

Visar upp sitt fina rum för mormor.
 
Helt inne i programmet "flygande mattan". Vi älskar dig!Pussar skall dem ha.
Publicerat den

Som jag skrev innan så sprang tiden bara iväg och hann knappt tänka att det var dags att åka och hämta hem den söte. Men har haft att göra, och en väldigt effektiv dag får man säga. Så äntligen ser vårt "gäst/data rum" rätt så välkommande ut iallafall, där ska nämligen mamma och hennes sambo sova.

 
Ella måste ju såklart känna att madrassen är tillräckligt hård för att både kunna sitta, hoppa Och sova i.. tummen upp förhoppningsvis. Så mamma och Lennart, ni är mer är välkomna ner :)


En mysig kväll fick vi till också, gick nästan direkt mot köket och spisen när vi kom hem för magarna kurrade högt av hunger. Så idag serverades det lax, potatis och romsås. Tror nästan att det är en utav Ellas favoriträtter, för det, speciellt såsen äter hon upp i ett nafs. Annars tycker jag inte att hon äter sådär jätte bra här hemma, men därför är det bra iallafall att hon äter rejälare på dagis. Säger väl en del kanske, mammas mat är väl kanske inte sådär jääätte god..?

Nu har jag bäddat ner Ella och alla hennes gosedjur som självklart skall ligga jämte henne, och pussar ska dem också ha. Godnatt bästa du.

 
 

Känner mig rätt så trött efter denna dag, så förhoppningsvis tar jag mig själv i kragen och Inser för en gångs skull att det kan vara bra för mig att lägga mig en skaplig tid för att kunna sova några extra timmar.
Inte riktigt som vi hade tänkt oss..
Publicerat den

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss idag, men ibland blir det så också tyvärr. Jag och Ella skulle ha träffat en väninna till mig och hennes små söta troll nu i eftermiddag för lite middag och lek för barnen. Får blir när dem är friska igen, vi är inte riktigt hundra heller egentligen.

Nu istället, så har jag stått och bakat lussebullar, tvättat, tränat och handlat.. allt det där vanliga, Roliga. Just det var det idag, roligt och tiden idag har bara sprungit iväg.

Längtar ihjäl mig tills imorgon också. Mamma kommer ner och det ska bli så otroligt mysigt att äntligen få ha henne här nere, fast att det bara är för några dagar.

Kommer bli kalasfirande för både Ella som blir 2 år på lördag och Ellas faster som har fyllt 25 år. Så det blir till att äta god mat, öppna massa presenter och umgås med den underbara familj/släkt som vi har.


Älskar att sova bredvid dig gumman.Nu är tomtegröten tänd.
Publicerat den

Jag hämtade hem det fina ljuset som Ella hade gjort på dagis igår, men fick först inte tänt det, och tänkte att det nog inte fungerade. Men ack den som ger sig, brinner jätte fint, och kan nästan känna doften av kanel.Nu tänker vi iallafall hoppa i säng, och man räknar nu ner dagarna tills vi får hem vår nya säng från Kungsängen. Du är mer än efterlängtad.. 12 dagar kvar, hej då ryggvärk.

Sov så gott ni fina.Inga gnäll här inte.
Publicerat den

Hur söt är inte denna mössa på Ella? Vill bara ta upp henne i famnen och krama henne. Glad som alltid för att åka till dagis, inga gnäll här inte.

 

Själv har jag varit iväg och träffa Louise, även kallad "tant Louise". Kan nog inte riktigt tänka mig hur länge sedan det var, och ännu värre att det nog var ett år sedan nu som hon träffade Ella. Så ändringar behövs göras, Drastiskt.

Super mysigt, med god lunch och mycket att ta igen. Blev lite shoppande för hennes del, och det slank ner ett par mjukisbyxor till mig också, ett välbehövligt köp, gick i Martins innan.

 
Så söta tillsammans.. Ella bara 11 månader.

Nu ligger Martin i soffan och är Helt utslagen, varit en lång dag för honom, och längre blir det när man är sjuk, och jag är fortfarande inte bra, så man undrar ju lite när detta kommer att gå över?
Mamma kan också.
Publicerat den

Så himla roligt att se hur statistiken växer, och jag skulle mer än gärna Älska om ni ville lämna några fina kommentarer om vilka ni är. Vill själv hitta nya mysiga bloggar att läsa nu när vintern kommer sig mer och mer smygandes på.

Ella har vart på dagis nu efter mer än en vecka hemma, och det känns ju precis som att hon Alltid har varit där, och när Martin lämnade henne i morse så sprang hon raka vägen in till deras lekhall då musiken stod på högsta volym. Vem hade inte sprungit in och börjat dansa med sina kompisar direkt?

Nu läste jag på deras anslagstavla att dem har börjat så smått till att öva inför luciatåg, och dem har även börjat julpyssla lite smått. Senast i raden var ett ljus, gjort som tomtegröt i en skål och såklart lite kanel på. Glömde tyvärr den på dagis, men lovar att ta hem den imorgon för ni måste få se det fina konstverket.

Ella somnade för en timma sedan, och jag har nämligen haft lite problem till att få henne att somna, så Martin har tagit den biten. Men nu så är han inte hemma, så nu fanns det bara jag. Och det gick ju bara så himla bra, lite tålamod, och så vips så sover hon. Läser en bok med henne, sedan får hon läsa den för mamma, efter det busar vi lite och dricker lite vatten. Sedan är det dags att pussa alla sina gosedjur godnatt och även mamma får pussa alltihopa, såklart. Och sist men inte minst fick mamma en puss och sedan var det godnatt. Det var ju inte så svårt.. (säger inte för mycket nu..)

Hoppas ni alla fina får en underbar måndagskväll. Själv tror att jag skall sätta mig i soffan med lite varm nyponsoppa. 

     
    Istället för att ha hyllan på andra hållet så vände vi den till liggandes, 
    och vips så fick hon mer lekyta och leksakerna fick ett mer värde kändes det som


   

    Det hon nog älskar mest här hemma är när hon får stå uppe vid diskhon och leka med vatten. 
    
   
   Veckans blogg.
Publicerat den

Så typiskt, denna helg har varit en ren sjukstuga för oss alla tre och har inte kunnat vara inne på internet överhuvudtaget, och just när detta händer så kommer vi in som veckans familjeblogg på blogg.se. Förlåt, dåligt utav mig att inte uppdatera nu, men det börjar bli bättre hos oss och Ella är iväg skjutsad till dagis.

Det börjar iallafall vankas både 1 års kalas och 2 års kalas. Min guddotter Wilma blir hela 1 år på onsdag, den 7 December, och bara tre dagar efter det så blir vår lilla tjej 2 år.

Dock har vi tyvärr inte ordnat med något barnkalas detta år utan det blir med dem närmaste i släkten och vänner nu på lördag. Vet att det är många som har olika syn på det där med kalas. Vissa känner att dem bara Måste ha barnkalas varje år, och som jag tänker nu, så vet jag att det kommer att komma så mycket födelsedagsfirande framöver att man nog inte behöver tänka så mycket på det just nu. Vad känner ni för det här med födelsedagar?

Ellas mormor kommer att komma ner på fredag, och äntligen får dem återförenas igen. Känner att det blir allt för lång tid emellan, och skulle jag få önska någonting så är det just att mamma ska flytta ned hit till oss och det vet jag skulle vara en dröm för Ella att kunna springa hem till mormor när hon hade velat, eller iallafall inte behövt veta att man ska sitta i en bil i 6 timmar.

I eftermiddag ska familjen packa in oss i bilen för att bege oss uppåt i landet. Närmare bestämt Mantorp. Vår häst ska starta, och förhoppningsvis springa in lite guldpengar till oss. Håll nu tummarna. 

      Här hemma blir det att leka affär, Ella har nämlitgen fått en tidig julklapp ifrån farmor. 
         

Hon har nu även fått sig en egen liten julgran.Kunde inte hålla mig för skratt.
Publicerat den

Haha, jag kunde inte låta bli att skratta när jag fick denna bild utav Martin med texten "haha, sitter och äter köttbullar och tittar på hästar".


Tagen från Iphone, så därför sån dålig skärpa.
Myser i soffan.
Publicerat den

Ella är fortfarande hemma med sin pappa och myser i soffan. Fick ett sms innan när hon hade somnat i soffan (händer nog nästan bara när hon är sjuk) och hade sedan sovit i två rimmar och verkar super pigg nu, så där märker man mycket på att det är vilan som gör att hon blir piggare.

Det bästa är nog att hon får vara hemma imorgon med, så hon blir helt frisk. Vet själv hur dum man är när man går till jobbet alldeles för tidigt för att sedan gå hem igen.

I natt sov jag och Ella i vår säng och Martin la sig på soffan. Blir väldigt trångt där inne annars, och man ligger verkligen inte bra. Så rätt så bra sömn har vi alla fått i natt iallafall. Var uppe på natten en gång och hörde älskling ligga och snarka på soffan, så förmodar att det ändå gick helt okej. ♥

Dock har han nu blivit dålig också, och Martins kompis som vi hade på besök i helgen hade också fått en fläng av samma sak, hosta och feber.

Själv ska jag till min läkare på vårdcentralen för att utreda lite till med min huvudvärk, och även kanske få något slags intyg, vi får se vad som händer efter det.

Måste bara säga att det verkligen är jätte kul och se era kommentarer ramla in, och jag hoppas att ni tycker att det är kul att titta in här.

Ha en underbar torsdags eftermiddag.