Kan det vara det..
Publicerat den

Ladies night i lördags var faktiskt bra, dock besviken på att man satt så långt bort. Bästa platserna måste absolut ha varit längst fram, där man hade ätit. Fanns tyvärr inga matbiljetter kvar när vi skulle boka så det var ändå inte så lätt att få dem. Men det var en upplevelse ändå och jag hade det grymt med tjejerna.

Nu är nog Ella inne i en riktig sån där, "underbar",  "jag vill, jag kan jag skaaaa" fas. För det första så vill hon inte hem längre.. hon skulle nog kunna vara kvar på dagis till dagen efter (väldigt glad för att hon trivs). Det är mycket som verkar vara väldigt jobbigt just nu för henne. Men det är väl klart, saker kastas in i huvudet, minnet hela, hela tiden och nätterna blir nu allt oroligare och oroligare. Hon har vaknat nu ett antal gånger och varit jätte ledsen, lilla grynet. Kändes lite varm nu när jag var inne, och innan hon la sig tyckte jag att det var lite rött och kladdigt runt och i hennes ögon, så kan vara ögoninflammation? (Hoppas inte hoppas inte..)

Så vi får se hur morgondagen blir.. jobb/dagis.. eller vårdcentralen?

 
 
Underbara bilder.. vår lilla solstråle.




Vad värmer?
Publicerat den

Är det någon som har bra tips på en varm, helst någorlunda snygg, och såklart prisvärd vinterjacka?

Jag fryser väldigt lätt, och behöver därför ha en som verkligen värmer, och det är samma med skor. Det är nästan värre att frysa om sina tår, och jag hade egentligen tänkt att inhandla ett par uggs, men tål dem verkligen snö och blask?

Tycker faktiskt att det är enklare att inhandla till Ella, för där finns perfekta skor och allt annat man behöver. Varför är det inte så för en själv?

Vill ju jätte gärna ha en fjällräven eller liknande, men är det bara jag som tycker att dem är dyra?




Ladies night i all ära.
Publicerat den

Idag är det dags för Ladies night med tjejerna... Någon som har varit på detta och kan helt ärligt säga att det var bra? Jag har Ingen aning om vad detta är, inte läst på, men hur som helst ska det bli jätte kul att få göra någonting lite annorlunda.




Just nu.
Publicerat den

Champagnen som Martin köpt är nästan uppdrucken, och godiset är snart slut.. och jag sitter på Tradera för att vinna ett par Kavatskor till Ella. 5 minuter kvar, och hoppas nu det håller hela vägen.. spänningen lider.


Såklart att älsklings fot fick vara med på ett hörn.


Uppdatering. Jag var för sen, och skorna gick till en annan..




Mer mer mer..
Publicerat den

Fått sån fin bild idag, blev så glad. Min älskade lilla guddotter, som man tyvärr inte träffar så mycket.. Dem växer ju så sjukt fort.


Fler såna bilder vill jag ha, sötaste Wilma.




Dogge=Åtta
Publicerat den

Vi var i Halmstad för två helger sedan och hälsade på våra kära vänner som vi träffade i Turkiet. Så sjukt trevligt att jag sa "denna helg kan jag leva länge på" och det är inte varje gång man känner så.

Underbara människor och Ella var som lyrisk när hon kom dit. Hon var både så glad för Felicia, deras dotter, och sedan har dem en hund som Ella bara älskade. Jag hade aldrig sett henne så glad och så uppspelt som jag såg henne den helgen och blev nästan orolig för en sekund. Oj, har jag råkat ge henne för mycket socker? Haha.

Det roliga är att deras hund heter Dogge, och på något vänster får Ella Dogge till att heta Åtta, och det var nog det sötaste hon sagt. Sprang runt och runt, ropade på "Åtta" och sprang lite till. Upp och ned i fotöljer och tillslut somnade hon som en stock. Vi satte oss där nere och fortsatte äta den fantastisk goda tre rätters middagen och hon hördes snarka där uppe direkt. Så skönt att hon slappnar av mer när det är liv och rörelse i närheten, att det inte alltid måste vara knäpptyst. Och att hon inte vaknar av att en knappnål faller.

Sov hela natten och vaknade pigg och glad halv åtta, perfekt, JAVISST!

Nästa gång blir det deras tur att komma ner till oss. Tack så jätte mycket för den helgen, Igen.

 
 


 





Kärlek i tusen, vad skulle vi göra utan dig i vårt liv?



Isprinsessa
Publicerat den

Sitter och funderar på vad Ella ska ha på sig på julafton. Alltid lika roligt att handla kldäer till henne, men var väldigt länge sedan jag gjorde det nu. Hon har nu kommit upp i Strl 92, vissa kläder är det nog fortfarande 86.

Julafton om sisdårä 2 månader? Och så tar man väl fram julsakerna någon månad innan.. gah. Kan knappt tänka mig att Ella blir två år snart heller. Och det har jag knappt planerat någonting. Vad sån uppståndelse förra året när hon blev ett, och allt var planerat i minsta detalj. Men denna gång, vad hände med den?

Vilka ska man bjuda, när ska man ha tiden till att ha det när vi är uppbokade hela tiden. Släktkalas vet vi på ett ungefär, men inte när hon ska få ha sitt barnkalas. :/ Känns hemskt!

Har ni planerat kalas till era sötnosar? Och har ni haft samma inställning denna gång som när dem blev ett?

Tänkt er denna kombination, med vita strumpbyxor en söt grå liten mössa, och mycket snö. Där har vi vår lilla isprinsessa!




Vadå humör.
Publicerat den

Jag kommer och hämtar Ella vid fyra tiden idag, och möts av en underbart glad och mysig tjej, men som mer än gärna vill stanna lite till och det klart hon ska få göra det. Så vi blir kvar nästan en halvtimma och jag pratar med hennes underbara fröken, Marlene, och leker med Ella.

Sedan åker vi därifrån till Center syd, för att egentligen kolla lite kläder till både henne och mig, men det blir en massa lek istället. Så hon fick åka lite olika "karuseller", såna man lägger i en tia. Åker seda till Ica för att handla lite mjölk etc. och allt är frid och fröjd.

När vi sedan skall betala springer hon ut och sätter sig i en kundvagn som har en bil inbyggd (hoppas ni förstår vad jag menar) och inga problem, tills jag kommer dit och "parkerar" den. Nu skall vi åka hem tänkte jag. Tar tag i henne för att bära ut henne, och genast börjar hon spreta emot, börjar sparka och hysterisk börjar hon störtböla, och själv får man sådan panik inombords. Vad händer?

Gråter hela vägen hem i bilen, för att sedan kludda lite mer och stannar kvar vid lekplatsen nedanför oss för att leka ännu mer. Men nu säger jag som det är att vi skall upp, det är kall och vi skall äta. Efter många om och men går jag fram för att ta med henne och då börjas det igen. Sparkas och störbölar. Lägger sig på golvet och vill absolut inte stå, benen viker sig som alltid när hon är sur.

Varför blir det så här, själv kände jag att hela dagen/kvällen blev förstörd när allting hade börjat så bra.. Åh!

Dock blev hon sig själv igen, men emellan åt så blev det gnäll och tillslut så visade hon väl vad det egentligen berodde på, och det var väl tröttheten. Hoppade i säng och däckade på två röda. Hörde snarkningar från hennes rum redan efter 5 minuter.


Jag älskar dig min lilla skitunge.




Inga datum kvar?
Publicerat den

Vi har så sjukt mycket inplanerat enda till till Nyår, precis gått igenom alla tänkbara helger som mamma skulle kunna komma ner, men helt ärlig finns där ingen, och det är verkligen hemskt.

Mycket för att Martin jobbar borta så sjukt mycket, och reser runt hela landet, så får verkligen hoppas att detta lugnar sig lite. Iallafall till nästa år.




Stelheten skall väck.
Publicerat den

Tack för hjälpen gällande glasögonen. Blev inte någon utav dem två utan valde ett par som var mer lika dem svart, men en storlek mindre. Var nog lite som ni var inne på att dem var lite för stora för mitt ansikte.

Så nu är dem inskickade och kommer inom en vecka, ovant, men hoppas nu verkligen att det hjälper. Skall faktiskt till en naprapat som jag fått tips om. Så nu jäklar skall ryggen knäckas rätt, och stelheten skall väck.

Kalasdags blev det idag. Emil, Martins kusinbarn fyllde år nu i veckan, och självklart firas det med mumsiga bullar med alla möjliga pålägg, och glass i stora lass.

Det är verkligen så kul, för alla tre, Martin har två kusinbarn som båda två är lika blonda som Ella. Så jag ville så gärna få med en bra bild på dem tre tillsammans. Hade dock tänkt mig en bild där dom skulle sitta i varandras knä den största först, men det fick bli när dem lekte ihop istället.

Detta resulterade i att både jag, Martin och Therese stod och ropade, vifta med armarna och knäppte med fingrarna för att alla tre skulle titta in i kameran. Haha, alltid så roligt att man nästan skulle filmat det istället.

Men se så fin den blev.


 
Blev premiär för den nya jackan idag..
 

Vår älskade lilla docka.
 
Farmor försöker få ihop pusslet..                             och Martin blev lekfarbror.
 
Ella var ute och shoppade loss..            Och faster blev lektant.




Hur skulle hon klara sig..?
Publicerat den

Vi får helt enkelt se vilka glasögon jag bestämmer mig för. Men jag måste verkligen tänka på att jag bara skall ha dem när jag sitter vid datorn. Om jag skall vara helt ärlig så är den glasögonen till höger gratis, då min arbetsgivare står för den prisklassen medans dem andra är lite dyrare och får betala lite mellanskillnad. Men vilka trivs jag i..? Ingen aning. Skall lämna tillbaka dem imorgon för att kanske bestämma mig om vilka dem ska slipa till.

Familjedag stod idag på schemat, och så blev det. Lugn morgon, då Martin varit på killmiddag igår kväll, så lät jag honom sova ut och jag och Ella satt och myste i soffan, för att sedan gå och handla helgfrukost (en grej vi har) och leka vid lekplatsen. Dock var Ella på ett jäkla (o) roligt humör på morgonen, enda tills vi kom ut och allt blev bättre igen.

Fick ett telefonsamtal av mannen, och fick klartecken på att han var vaken. Hemåt och fixade frukost.. tog sedan inte lång tid tills vi alla tre la oss i sängen och sov hela två timmar. Dock skulle vi nog kunnat sova någon timma till. Sjukt mysigt att alla tre ligger och snarkar i kapp.

Tog sedan en tripp till Lund, där vi skulle kolla på ett nybyggt radhus, men ingenting var fint, verkligen ingenting. Och när vi sa att vi inte hade något privatliv där vi bodde innan, så var detta ännu värre.

Ella sover, jag och älskling har precis ätit taccos, och vi lyxar till det lite extra med champagne till. Gooott.
Martin har inte varit hemma på nästan hela veckan, så nu jäklar slår vi på stort.

Film nästa!

Så här bruka det se ut när Ella ska sova.. Läser bok, mamma får låna Ellas "måste ha" filt och gosa lite.. men bara för en sekund för sedan ska filten tillbaka.. hur skulle hon klara sig utan den? 


Ha en super duper mysig lördagkväll.. för oss blir det snart Unkown.




Blir det terminal..
Publicerat den

Jag har skrivit om detta ett par gånger nu och trodde först att den var på väg bort, men icke. Pratar alltså om min ständiga huvudvärk, som Aldrig ger med sig. Läkarna konstaterar gång efter gång att det är spänningshuvuvärk, efter att jag nojigt åkt och röntgat huvudet tre gånger. Som tur var visade det inget tecken på någonting allvarligt.

Men huvudvärk i allmänhet är rent utav helvetet. Har man haft det i nu 6 år, så känns det inte kul längre. Akupunktur, sjukgymnast, motion, tabletter.. och en av sakerna är att jag beställt ett band som en tjej tipsade om som man har på handleden. Ser precis ut som vilket armband som helst. Haft det nu i en vecka, men känner tyvärr inga förbättringar, kan säkerligen behöva ha detta på mig ett tag för att Kanske känna av någon Liten, förändring.

Synen, den var jag och kollade i förra veckan, och ett litet synfel hade jag, ytterst lite, men är lite närsynd och har därför fått chansen att få ett par terminalglasögon av jobbet. Så nu har jag två bågar hemma, utan styrka, som jag vill vänja mig vid lite. Ska bara ha dem vid datorn, men känns så ovant då jag aldrig haft det innan. Men ska jag behöva ha dem och bli av med värken, så jäklar i det, då behåller jag dem på.

Vad tycker ni? :S 

 
Ni som sett mig kanske ser att jag lagt i en mörkare toning i håret också.. vad tycks? Jag vet faktiskt inte själv.. Jag passar nog mer i mörkt hår, men känns nästan som att det blev För mörkt denna gång.




Yeeey.. back on track, tror jag.
Publicerat den

Hej kära ni.

Det är så att jag har startat upp en ny/gammal blogg, då jag inte ville förstöra någonting med den andra;  http://frumammapappabarn.blogg.se Jag har bestämt mig för att låsa den och sedan på något sätt ladda ner den till Ella när hon fyller 18 år. Jag hoppas iallafall att det finns några alternativ som man kan välja mellan.

Jag kommer fortsätta att skriva som jag gjort innan, men vill mer återuppta den för att jag saknar allt vad har med bloggen att göra. Jag vill dela med mig om saker som folk verkligen kan relatera till och som kanske har samma synpunkter, är såklart Helt andra som vill dela med sig.

Jag hoppas ni har saknat oss Lite grann iallafall och att ni inte har trttnat.

Ge mig tips, råd och hur jag kan göra detta bättre..
Bring it on!!




Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den