Isprinsessa
Publicerat den

Sitter och funderar på vad Ella ska ha på sig på julafton. Alltid lika roligt att handla kldäer till henne, men var väldigt länge sedan jag gjorde det nu. Hon har nu kommit upp i Strl 92, vissa kläder är det nog fortfarande 86.

Julafton om sisdårä 2 månader? Och så tar man väl fram julsakerna någon månad innan.. gah. Kan knappt tänka mig att Ella blir två år snart heller. Och det har jag knappt planerat någonting. Vad sån uppståndelse förra året när hon blev ett, och allt var planerat i minsta detalj. Men denna gång, vad hände med den?

Vilka ska man bjuda, när ska man ha tiden till att ha det när vi är uppbokade hela tiden. Släktkalas vet vi på ett ungefär, men inte när hon ska få ha sitt barnkalas. :/ Känns hemskt!

Har ni planerat kalas till era sötnosar? Och har ni haft samma inställning denna gång som när dem blev ett?

Tänkt er denna kombination, med vita strumpbyxor en söt grå liten mössa, och mycket snö. Där har vi vår lilla isprinsessa!




Frida

Första födelsedagen är alltid speciell, vi hade de likadant med våra, speciellt Teos eftersom han kom först så va allt nytt o roligt men Tuvas ettårs dag blev oxå lyckad =) födelsedagarna efter har varit mer "normala" barnkalas =)) sen har vi inte haft barnkalas där de bara e deras"kompisar" förrän dom har varit medvetna om va ett kalas faktiskt är...så Tuva har bara haft släktkalas än =)) men så har dom ju lite kalas på dagis för dom =))



URL:


Tessan och Tova

Kul att du börjat blogga mer igen, så kul att få läsa ju =)

Vilken skillnad det är på barnen i storlek. Tova har nu 92 i byxor och 98 i långärmade tröjor och 104 i tshirtar. Hehe Låter super stort men ser inte så ut på henne, hon har nog breda axlar, är nog därför. Vore jätte skoj att träffas nångång så dom kan få leka och så =)



URL: http://tovasmamma.blogg.se/


Janni

Å guuud va fint!! Var kommer det ifrån? Jag måste få härma :)



URL: http://innaj.blogg.se/


Frida

För övrigt så glömde jag säga att de va jättesöta kläder du hittat till lilla Ella =)) var e dom ifrån?? Kram



URL:


Martina - Ellas mamma

Frida: Ja, våra små förstår ju inte riktigt så mycket när det gäller det här med kalas.. men sedan är det själva kalaset i sig som man vill ha. Men vi får se om jag får ihop det :)



Ja, tack.. älskade verkligen hela det kittet. Det är från Zara :) Du har ingen blogg?



Ha det gott!



URL: http://maella.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?