Spjäl till säng.
Publicerat den

Skulle behöva ha lite tips ifrån er som har gått från spjälsäng till vanlig växa säng. Ella fick sin för några månader sedan och somnar gott i den. Men varje natt, några veckor tillbaka nu så har hon alltid vaknat, antingen varit ledsen eller så har hon ropat på oss. Vi går såklart upp och antingen försöka få henne att somna om i hennes säng, eller så tar vi in henne till oss där vi Vet att hon somnar på två röda och sover gott resten av natten.

Men en sak för att vi köpte denna säng, var att hon skulle kunna ta sig från sin säng själv till vår om hon vaknade på natten, som hon gjorde dem två-tre första nätterna. Men nu blir det som innan att man får gå in och hämta henne, så det blir ingen skillnad.

Är det någon som har samma fundering, eller några tips på hur era små gör. Kanske skall ha någon mer lampa tänd i vardagsrummet (har helt släckt annars)? Kanske är så att hon inte riktigt vågar gå ifrån sin säng just pga mörkret.. Detta är självklart inget problem överhuvudtaget, men det skulle ju vara himla mysigt om hon
kunde komma in tassandes själv någon gång också.

  
Som bara hon kan bära upp den.




En fartfylld helg, jag gillar´t.
Publicerat den

Denna helg har varit en fartfylld en. Igår firade vi en väninna som har tagit examen, det bjöds på god mat, husesyn i hennes nya, jätte fina lägenhet och mysigt sällskap med alla sina fina vänner. Grattis igen gumman.

Idag blev det bokskogen på förmiddagen. Mötte upp vänner till oss och deras lilla hund Agnes, som Ella först blev lite rädd för, men som sedan ville klappa, busa och kasta boll till. Jag och Emelie gick en slinga som nog var 2,5 km, En powerwalk med två gravida tjejer, en hund och en vagn. Svettigt värre, men inte kunde man tro att vi bar på något extra i magarna :)

Killarna skulle ta slingan som var hela 7 km lång, riktiga kämpar kom dem in i mål och såg knappt trötta ut. Ni vet, dem tränar inför att springa Malmö halvmaraton i Augusti, så det gäller att ligga i.

Redo för att åka hem till dem för att få i oss lite fika, och titta på deras nya lägenhet. Jag kunde få i mig inte en, två, men Tre bullar (om inte mer) och en massa kaffe och choklad på det, kommit in i det (eller så skyller jag ifrån mig att jag har en bebis i magen, har väl mer eller mindre alltid ätit mycket) att jag kan äta hur mycket som helst utan att bli mätt. Ujuj, får väl passa mig så det inte blir en vana.. Meen, jag har ju faktiskt en liten till att föda nu, skönt att kunna skylla på ibland. :)

Hem om, snabbt som attan in i duschen, och sedan kom besök av faster och farbror Lelle. Kom förbi för att busa med Ella, ja och oss såklart, fika lite för att sedan säga hej då till Lelle som skulle bege sig hem. Ja, jag vet ju hur dem har det med förhållande på distans.. det är Inte roligt överhuvudtaget.. Men man kämpar! 

Efter många spring upp och ner är tvätten nu äntligen färdig och Ellas snutte fick bli ren och fin också (skönt att man Får tvätta den för henne, annars hade den nog inte sett rosa ut överhuvudtaget). 
Ska sätta mig bredvid mannen och glo på det tråkiga utbudet där finns på tv.

Ha en toppen kväll alla fina.
  

 


 
 
 
 



Grattis Linda!!!
Publicerat den

Nu: Examensfest



Pärlan är hemma.
Publicerat den

Vi har hämtat hem vår lilla pärla nu, Volvo V70. Woho, vi har saknat volvo lite. Hade nämligen en innan vi bytade den mot Saaben som vi precis har fått sålt. Men nu när vi väntar en till så var det nästan omöjligt att få in hela familjen i den, tyvärr får jag säga, för älskade den bilen också, men nu känns det luftigare, tryggare, mer plats och det bästa, Automat!!

Så när Ella kom hem från dagis med sin pappa blev hon rätt så snopen när hon helt plötsligt fick se en Blå bil istället för en röd? Hm vad hände nu. Efter några funderingar så brydde hon sig inte mer om den saken, och var mer fascinerad över att pappa hade mössa på sig. Ojoj, pappa möööössa!!

Nu blir det fredagsmys med fruktsallad och The Voice. Dock har jag en undangömd godispåse som jag går och smusslar med ute o köket var gång jag går och hämtar någonting (Martin får eller rättare sagt ska inte äta godis på ett par veckor då han går på en proteindiet och jag vill ju inte vara den där hemska människan att sätta fram den mitt framför ögonen på honom, haha) Men jäklar vad duktig han är.

Gått ner flera kilo på bara ett par dagar, och denna diet innebär även att du får äta frukt och grönt så det hela blir Lite enklare än dieter där man Endast skall dricka sina shakes.

Detta har även fört med sig att både jag och Ella äter mycket bättre mat, med en himla massa blandad kompott av både sallad i olika former och smaker och frukt så det snart sprutar ur öronen snart.
Good work honey, du är snart vid din målvikt igen ♥

 
 
En glad liten skit innan läggdags.




Långkalsonger och mössa.
Publicerat den

Nu kör vi ut mot andra äventyr. Långkalsonger och mössa är den bästa kombon just i detta nu.. brr!  

 



Svar till er.
Publicerat den

Glömde bort att skriva svar till er som inte hade någon blogg jag skunde skriva till. Gällande inlägget med huvudvärken.

Alex: Tack så jätte mycket för dina tips. Jag håller på att skriva ner lite i en dagbok nu, så tänkte titta igenom den sedan om några veckor och se om man kan se något mönster. Jag hoppas verkligen det, har även köpt magnesium som jag fick i tips om att göra när man är stel i nacke och axlar.


Carolina:
Tack så hemskt mycket för den fina kommentaren om bloggen och tillskottet.
Och gällande huvudvärken så skriver jag nu flitigt i dagbok om hur vardagen ser ut och hur jag känner med värken för var dag etc. så hoppas verkligen nu att det börjar bli bättre. Och som jag skrev till ovanstående så har jag köpt magnesium som jag fick i tips om också. Nu jäklar försöker vi allt :)

Tack snälla söta för att ni bryr er ♥




Lite komiskt.
Publicerat den

Åh, jag var inte alls sugen på att åka till gymmet idag, att ställa sig på bandet och räkna ner minut för minut, hade tillochmed glömt hörlurarna hemma, och har jag inte musik hör jag mina tankar Ännu mer. "kom igen nu Martina - Inte långt kvar nu (precis börjat) och "Oj, nej men har det gått en Hel minut sen jag tittade på klockan första gången". Tränade med Martin idag då han kom hem igår eftermiddag, och det var lite som en peppning innan vi gick in för ingen utav oss kände för det Egentligen.. men nu sitter man här, nyduschad och sisådär tränad. klapp på axeln.

Dock känns det komiskt i detta nu när jag sitter och skriver detta då dem har en bild på två semlor från en annan blogg. (JAG VILL HAA!!)

Är det någon som har ätit någon ännu, eller skall ni försöka vänta till den "riktiga" fettisdagen är?
Jag ska iallafall vänta till den dagen, men får väl se hur länge jag kan hålla mig.





Dagens lilla mamma.
Publicerat den

Dagens lilla mamma.




En underbar dag i Augusti.
Publicerat den

Jag sitter och tittar igenom min gamla blogg, http://frumammapappabarn.blogg.se och får sådanna minnen tillbaka från tiden då man var mammaledig med Ella, det underbara vår och sommarvädret och allt vad man gjorde på dagarna.

Känns som att den bloggen på något sätt varit mer positiv till saker och ting och i denna blivit mer och mer negativt? Så vill jag ju inte ha det, men det är väl säkert för att jobb och dagis började, allvaret kommer tillbaka och allt rullar på som vanligt igen. Blir mer tankar och känslor som går runt och är det inte det ena du ska tänka på är det de andra och så tvärtom. Innan kändes det som att dagarna rullade på med att fladdra och fara.

Nu är du Där, nu gör du ditt och hämtar sedan Ella på eftermiddagarna. Man skall även hinna med träning och försöka få in träffar med vänner, som man tyckte var enklare då.

I´m longin.


En underbar sommardag i Augusti 2010 på vårt efterlängtade landställe som snart blir fullrulle på igen.




Nu börjar det roliga.
Publicerat den

Nu börjar det hända saker iallafall. Känner ibland hur den lilla/lille rör sig där inne, men ibland är det dock svårt att veta om det är barnet eller om det bara är luft, haha. Så dem riktiga sparkarna kommer nog sakta men säkert. Älskar denna känsla när man börjar se att man faktiskt är gravid och inte dem där veckorna/månaderna i början.

Att vara gravid är inte alltid en dans på rosor för alla, och det förstår jag verkligen måste vara jätte jobbigt att behöva må så dåligt i vissa lägen. Som ont i ichias, foglossning och allt annat man får ta. Men jag hade inga direkta krämpor med Ella och inte denna gång heller så jag är väldigt lyckligt lottad. Skall väl kanske inte riktigt säga för mycket, men så länge jag känner mig så här bra så glädjer det mig såklart. 

Visst har man lidigt av trötthet, och är det fortfarande, men illamåendet har lagt sig nu, och det är ju från denna tid det, för det mesta, brukar bli lite roligare. Ultraljud på gång (1 februari) första riktiga sparkarna och den där mysiga känslan av att bara ligga och ta på magen.

Sjukt dock att det snart har gått halva tiden, och att det egentligen nu man märker hur fort det har gått och kommer det gå lika fort som det har gjort nu så måste man väl snart börja packa väskan? Skämt å sido.
                                                                        Det går fort! 

                                                                  
                                                                 Magen i v.19 (18+0)




Sitt mammahjärta.
Publicerat den

Det värsta jag vet är att stressa, jag klarar inte av det men ändå så blir det stressigt. Detta är en sådan morgon. Jag var uppe vid 06:00 i morse, ojoj, inte igår, men så har man sin goa lilla unge också som ska upp och iväg till dagis och mamma som sedan skall åka vidare till jobbet.

Tycker sig alltid att man går upp en bra tid men sedan vill jag att hon ska få sova så länge det bara skulle gå då det nästan är en timma tidigare än vanligt. Tillslut var jag tvungen att väcka henne, sätta på henne kläderna, I med välling, borsta tänderna, på med kläderna (kan själv) ut och halka och sedan skrapa rutorna.

Man tänker inte så långt, utan man tror alltid att man har gott om tid. Kör iväg till dagis för att lämna Ella, såklart är där fröknar som man aldrig sett förut och vet hur hon blir då. Hon stannar upp och vill absolut inte gå in, så detta tar flera minuter, och man vill verkligen inte stressa iväg och säga dem orden "mamma måste Verkligen åka nu" men det blir så ändå, och tillslut kunde hon gå in för att "vinka" till sin mamma, som hon brukar göra. Ena skillnaden nu var att hon inte alls ville vinka och tittade åt ett annat håll när jag kom utanför fönstret, och då kände jag mig så jäkla dum.

När jag sedan kom fram till jobbet, precis i tid också, så kunde jag inte hålla mig från telefonen och ringa dagis för att se hur det hade gått. INGA PROBLEM, satt och lekte som alltid och allt var frid och fröjd. Aja, nu fick man lugna sitt lilla mammahjärta och kunde gå in i lugn och ro och jobba.




Min sköna böna.
Publicerat den

Min sköna böna.

  



Idag, Nu, Sen.
Publicerat den

Idag: Ute och tagit en lång runda i det kalla, men väldigt sköna vintervädret.
Nu: Gör övningar för min spända nacke.
Sen: Kolla upp program som jag vill plugga efter mammaledigheten, och även jobb.




Kommer förfölja oss..
Publicerat den

Detta märkte kommer förfölja oss hela livet känns det som, blev så djupt när hon blev riven att hon säkerligen
kommer att få ett ärr. Blir så jäkla förbannan rent utsagt. Vet att dem bara är barn och att det är sånt som händer, men va fn, klipp naglarna enda ner i roten om det så behövs när man blivit informerad flera gånger att ens barn går runt på dagis och river andra.
 
 
Älskade tjej, söt och fin i alla lägen.



Idag, nu, sen.
Publicerat den

Idag: Köpt bil. Nu: Vila. Sen: Lekland.



Du är bäst!
Publicerat den

Jag saknar dig älskade tjej. Du är Bäst!




Bilar, som man byter underkläder?
Publicerat den

Ella är hemma och gosar med sin farmor medans pappan och mamman är ute och letar ny bil, Igen. Jag vet, vi byter nog bilar mer än någon annan, men varför inte? Det är riktigt kul och nu när vi blir fler så behöver vi en större. Så en Volvo V70 är första span.

Vi hann även med att köpa två tröjor till Ella. Men jag förstår inte alls utbudet längre till tjejer i hennes ålder, finns ju verkligen Ingenting att välja på. Går man på bebis avdelningen dock, upp till 1,5 år finns det sagolikt fina kläder att välja på, men går man snäppet uppåt så är det inte mycket att hurra för.

Vi köper mycket tights till Ella då vi tänker på hur mycket hon rör på sig på dagis, och tror inte att det skulle vara speciellt skönt att springa runt i ett par hårda jeans en hel dag.

 
Dessa två fastnade vi iallafall direkt för. Älskar den fina detaljen med rosetten.
Hade den funnits i större storlek hade jag nog också velat ha en, kanske tur för Ella ändå att det inte fanns? :) Räcker kanske med att vi har likadana adidasjackor.



En egen individ. Inte mer än rätt.
Publicerat den

Jag känner precis som en tjej skrev för någon dag sedan att vi har fått våra små bebisar till att bli en helt egen individ som kan prata för sig själv, att göra sig förstådd och bli mer och mer självständiga. Känns därför så fel på något sätt att skriva så öppenhjärtat om sin lilla som man gjorde innan. Men såklart vill jag ändå inte lämna allt det utanför för jag vill att ni skall kunna följa henne i sin utveckling och hur allt blir när vår nya familjemedlem kommer

Vill inte efterlämna allt, utan vill fortfarande skriva om Ellas utveckling kring mycket så min familj och vänner också kan få chansen att fortsätta att följa henne när vi inte kan ses, så självklart kommer det fortfarande handla om henne.

Men även en hel del annat som ni säkert har märkt, och som har hjälpt mig mycket, att bara få skriva av sig och få era tips. Fortsätt gärna med det för det gör mig så mycket starkare.


En underbar vårdag och hon är inte mer än 9 månader. Vart tar tiden egentligen vägen?



Skönt att skriva av sig.
Publicerat den

Tack så hemskt mycket för alla tipsen gällande min huvudvärk. Jag har nu börjat skriva en dagbok om allt vad som händer om dagarna från det att jag gå upp till det att jag lägger mig, och sedan börjar jag om igen för att kunna skriva i hur nätterna varit.

Känns som en bra början iallafall, så nu hoppas vi på att kunna se någon mönster tillslut och att vi kanske kan få en känsla av vad som inte står helt rätt till.

Lite har säkert med graviditeten att göra, då det känns som att det blivit värre nu på senare tid.

Känns mer som denna blogg har blivit skriverier om hur illa och dålig jag mår med detta, men det är en stor lättnad för mig att kunna skriva det här och få lite tips och tankar kring det hela. För ibland kan detta lilla göra en rätt stor del i mitt tänkanade, och även kunna släppa vissa funderingar man har.




Höj blicken, och tänk positivt?
Publicerat den

Varit hos Neurologen, Äntligen, tänkte jag. Kände på mig att efter detta besök så skulle det blir en förändring, ett positivt svar, men blev tyvärr inte mycket klokare efter det besöket.

Jag har väntat nu i ungefär två månader på denna tid, men det finns tyvärr ingenting man kan göra, känns mer som att man bara skall vänta in det och att det kanske blir bättre med tiden? Det är iallafall det jag fick i svar. En liten titt i ögonen, i nacken.. ja, det var det hela. ALLT SER BRA UT!

Ett nummer rikare blev jag iallafall, till en ny sjukgymnast, som skulle vara bättre (?) än den förra jag hade. äsch, jag vet inte.. förlåt, skall försöka tänka mer positivt och i andra banor, men ibland är det svårt.

Jag vill att det lilla livet i min kropp skall bli en glad och positiv liten individ och inte få all negativitet från sin mamma. Så nu lyfter vi blicken och tittar igenom allt ont, och ser det som en nystart. Visst f*n skall värken försvinna någongång.. jag ligger i, och jag försöker göra allt i min makt för att det skall bli bra.

Min värld går inte i tusen bitar, fast det känns som det ibland, men jag kan säga såhär, skulle värken försvinna skulle mitt liv bli Ännu bättre än vad det redan är.

Uppdatering: Kom och tänka på en sak. Varför har alla läkare sån hemsk andedräkt? 
Alltid den där äckliga kaffelukten blandat med någonting annat. Minttablett, tuggummi?


Jag gjorde det, det fick bli lugg. Känns faktiskt bra, än så länge.




Jag liksom känner det på mig.
Publicerat den

Dem första trosorna är inköpta till Ella, och hon fick självklart välja själv.

Så dessa kom vi hem med, och hon har redan på sig ett par, så vi får se hur det går.. potta eller olycka? Jag tror att det blir en guldstjärna idag. Jag liksom känner det på mig.






Träningen är igång igen.
Publicerat den

Phu, nu var träningspasset över. 30 minuter powerwalk, plus jogging, träning rump och innerlår, armlyft och ryggluft och sedan avslutade jag med sneda sittupps och streching.

Nu skall jag sätta mig i soffan och äta det efterlängtade frukosten.

• Ett glas äppeljuice
• En kopp kaffe (ett måste)
• Två ägg
• En fullkornsmacka med saltrulle.
• Ett glas naturell yoghurt.

låter väl inte helt fel?

Igår provade jag även på Zumba för första gången. Martin och jag åkte dit tillsammans för att gymma, men blev fort övertalad med att prova på ett pass som började en ca tio minuter efter att vi kommit dit. Jäkligt roligt får jag säga, så det blir nog att plussa på mitt vanliga styrketräningskort till pass också. Kombinera är den bästa träningen, och det blir så himla mycket roligare då. Kanske ska försöka få med mannen på ett spinningpass i helgen?




Framtiden närmar sig med stormsteg.
Publicerat den

Framtiden närmar sig med stormsteg.

 



Detta kommer snart ta kol på mig.
Publicerat den

Den här jäkla huvudvärken tar rent av kol på mig. Jag vill inte klaga, jag vill verkligen inte det, men jag känner inte riktigt att jag kan prata med någon om detta heller och vill därför skriva av mig här.

Jag går och lägger mig med huvudvärk, för att sedan vakna upp med den och gå med den resten av dagen. En alvedon tas någon gång ibland (nu har man ju även en till att tänka på). Den värsta smärtan dämpas väl lite, men långt ifrån allt.

Vad ska jag ta mig till? Hur ska jag orka detta i längden.. nu har det gårr så pass många år och ingenting hjälper. Är det någon annan som har problem med huvudvärk eller är det bara jag? :S




Värme, du är efterlängtad.
Publicerat den

Solen har visat sig hela dagen idag, men den var faktiskt lite skönare när man stod inne och tittade ut. Nästan så att det värmde genom glasrutan.

Rätt gjorde vi iallafall att ta på oss både det ena och det andra för inte va det varmt. En lång runda blev det, träffade på våra föredetta grannar som precis har köpt en tomt i närheten (man blir ju inte lite sugen själv) och istället för att sedan fortsätta mot skogen så bestämde vi oss för att leka lite på dagis istället.

Ellas näsa rann i ett, ögonen började rinna för kallheten och en mössa som på något konstigt vänster gått och blivit en storlek större och kasar därför bara ner för ögonen hela tiden. Förstår inte hur vi kan köpa så konstiga mössar varje gång det blir en ny, tycker mig aldrig hittat någon som sitter där den sitter. Åh, tyckte så synd om henne, såg på henne att det liksom inte var sådär roligt som det brukar vara (allt blir såklart roligare med värme och mindre kläder) På detta råkade hon se sitt päron ligga och vänta på henne i vagnen, men skam den som ger sig, det blev ändå lite åk i rutschkanan och i gungan, med lite mutning då, och sedan fick hon glatt sätta sig i vagnen med sitt päron. Dock fick hon se att mamma tog fram ett äpple och ville såklart också ha.. men inte Bara det utan hon skulle ha päronet också..

Väl hemma slocknade hon i vår säng och eftermiddagen har bestått utav matlagning, musik och dans både i hennes rum och i vardagsrummet, pussel och klossbyggning och en mamma som nästan somnade i soffan (då hon hoppade över att sova lite mer Ella, skyll dig själv) men istället för att somna framför en pigg Ella så gick vi ut en vända till. Nu, sängen.

 
Ja, ni ser ju själva.. mössj**el.



Inte lätt varje gång, men du kämpar och står i ändå.



Nu trotsar vi.. solen?
Publicerat den

Idag står det mamma/dotter mys på schemat.. Så på med långkalingar, mössa och vantar.. soool nu kommer vi!

 




Om ni tycker att vi är värda detta..
Publicerat den

Ni som gillar det ni läser, tycker att vi är värda mer publicitet och tycker att vi borde bli "Veckans mammablogg" rösta då på nummer 4 hos Teresa. Länken nedanför:

http://teresamattsson.blogg.se/2012/january/nominerade-veckans-mamma-blogg.html




Bajs, byta...
Publicerat den

Ella gick och hämtade sina skor och mössa och ville bli fotad med sin docka, Med blöja (bajs.. byta, ja dockor bajsar väl också) Kanske ska hoppas lite mer på att hon tränar inför blöjbyte på sin lillasyster/bror. Jo, så är det nog. Aldrig mer blöjbyte för mamma och pappa?

 
 
Ella, du är helt otrolig på alla sätt och vis. En tjej som verkligen vet hur man skämtar och vad humor är och får din mamma och pappa att kikna av skratt. Humor finns där så det räcker och blir över. 




Det var där allt började.
Publicerat den

Ni som är nya och inte riktigt har haft chansen att följa med från första början rekommenderar jag er att gå in på denna blogg först.

http://frumammapappabarn.blogg.se

Det var Där allt började.



Lugg eller icke lugg?
Publicerat den

Tvätten är färdig, Ella är nydushad och nattad och jag sitter i just detta nu med en blå ansiktsmask och blir rädd för mig själv när jag går förbi spegeln.

Martin kunde ha varit här och gjort mig sällskap med varsin mask, men istället sitter han på ett hotellrum i Stockholm. Blev en onödig resa tyvärr, och den informationen kom såklart Efter att han kommit dit, och inte innan.. så att boka av sin biljett fanns det ingen chans till. Åh, blir så arg ibland.. saknar dig.

Men andra tanken gick till klippning helt plötsligt. Jag vet att jag iallafall måste gå och klippa mig, toppa, men ska jag klippa lugg, Igen? och kanske ångra mig efteråt? eller ska jag låta bli.. varje gång tänker jag samma sak. Men jag är ju så trött på håret som bara hänger, ingen lyst och inget woho heller. Så vad tycker ni?

 
Tagen för några år sedan, sist jag hade lugg.           Håret är inte lika långt längre, men annars är det som nu.




Bubbel te och cuba choklad.
Publicerat den

Just nu. Ger oss på den spännande presenten vi fick av våra kära som var här i lördags. Vad kan bli mer spännande att prova på än just Champagne/Bubbel-te och choklad från Cuba?

 



Telefonen från handen.
Publicerat den

Solstrålen i huset. Underbart att komma hem när man hör hennes springande mot dörren, ropandes "mamma, mamma" för att sedan slänga sig i ens famn.

När hon sedan tar ens telefon ifrån ens hand efter den mysiga kramen och springer till soffan för att säga "Spela" och går in och gör det vanliga är väl mindre "underbart". Haha, du gör våra dagar gumman.

  




Sitter och väntar för tillfället..
Publicerat den

Tack både för era gratulationer för det nya tillskottet som kommer och även tipsen på mammakläderna. Får ge mig ut och leta lite mer.

För tillfället sitter jag och väntar får man väl säga. Jag jobbar som konsult på företaget Manpower och för tillfället sitter jag som "tillgänglig på telefon" ifall någon har blivit sjuk och som jag då åker dit och backar upp. Dock känns det som att jag har sjunkig lägre än vad jag hade i jobb när jag gick ut skolan. Därför mina tankar och funderingar runt att plugga igen till Något jag vet håller mig nära.

Förra veckan fick jag hoppa in på ett företag där det till största del handlade om att tömma diskmaskiner och stå i deras kök för att "rensa" ifrån andra som spiller mat på borden, diskbänkarna och även dem som inte ställer in i diskmaskinerna. Där befann jag mig, och nej, det låter precis lika roligt som det var. Dock får jag poängtera att jag jobbade med en fantastisk tjej och vi fungerade jätte bra med varandra. Men hade det inte varit för henne så hade jag nog inte fortsatt.

Så nu sitter jag här, nyduschad och färdig för att kanske behöva bege mig någonstans...







Utbudet kunde man då inte hurra för.
Publicerat den

Var på H&M igår för att införskaffa nya mammabyxor, då alla mina vanliga byxor börjar trycka åt vid magen, men gick tyvärr därifrån tomhänt. 

Sämre utbud får man nog leta efter, så därför hade jag behövt lite hjälp vart man kan få tag i normala, och såklart lite snyggare mammakläder med både byxor och tröjor. Både butiker och online.




Vi finns här Alltid för dig älskling! ♥
Publicerat den

Denna graviditet har varit annorlunda än när jag väntade Ella. Är en känsla jag har. Kommer såklart inte ihåg sådär jätte mycket av den första tiden som gravid, men jag mår fortfarande illa, super trött och mitt humör (vet att mitt humör överhuvudtaget inte är världen bästa ibland, haha) men nu tycker jag att det bara har blivit värre och värre.

Allt, verkligen ALLT är så jobbigt ibland, och jag stör mig på minsta lilla sak som händer. Antingen är det något som Martin gör, Ella eller någon annan (och det är riktigt jobbigt och känna så) Man känner sig verkligen som en tjurig gammal tant ibland. 

När vi alla tre (fyra) var ute idag i det fina, men kalla vädret, så blir Ella en helt annan tjej. Detta händer rätt ofta nu. Hemma med oss är hon den goa, Glada och spralliga Ella som gör allt så lätt, för det mesta, men när vi skall bege oss ut och leka så går hon in i sin egna lilla bubbla och vill absolut inte finnas. Kommer det någon, spelar ingen roll vem, blir hon livrädd. Antingen går hon och håller för ögonen hela vägen förbi denna människa, eller så springer hon för sitt liv till mig eller Martin.

Samma sak gäller när det kommer en bil, eller en söt liten vovve som vill hälsa glatt (hundar kan jag dock förstå) och när vi skall leka, som hon Älskar, och när hon är på dagis är hon också den här tjejen som hon är hemma. Älskar att vara ute, leker med barnen, och vill vara överrallt där det händer.

Hon hatar även att gunga, hon gråter för livet om man sätter henne i gungan, men med mig eller Martin går det bra. Är det någon annan som har samma "problem"?
Det känns som att hon inte känner sig trygg när hon kommer utanför hemmet eller dagiset.

Visst, hon har nog alltid varit lite blyg, men blivit så otroligt mycket den senaste tiden. Som förälder vill man ju att ens barn skall vara just trygg (såklart) både i sig själv och för andra. Och på det sättet känner man sig dålig ibland, går och undrar om man själv gör något fel.








Behind the bushes.

Vi finns  här Alltid för dig älskling! ♥



Går bra att gunga om mamma eller pappa sitter.




Nu är det äntligen officiellt.
Publicerat den

Nu är det äntligen officiellt. Vår underbara skara på tre, skall bli fyra till i början av sommaren, närmare bestämt i slutet av Juni.
Ella, du ska bli storasyster. ♥





Ett klick ifrån.
Publicerat den

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3116521/maella?claim=ykxtgy62yrn">Följ min blogg med Bloglovin</a>'