Vårsol.
Publicerat den

Åh, mina fina pärlor ligger och njuter under bar himmel och solsken.
 
 Efter ett avbok idag, tyvärr, så packade vi in oss i bilen istället och åkte ut till skogen, järavallen. Körde snabbt in om subway för lite förtäring. När vi kom till skogen var det nästan fullt på parkeringen, så det var fler som ville njuta av det fina vårvädret, och det är så underbart att se. Det är som att alla helt plötsligt kommer fram från att ha legat i idé ett par månader. Några hade med sig grill och det doftade så där ljuvligt.
 
Hittade en perfekt plats där det nästan var helt vindstilla och solen sken ikapp. Där satt vi och njöt helt enkelt.
 
Så kul att kunna umgås med den här tjejen nu, mer på riktigt liksom. Att man faktiskt kan ha ett "vuxet" samtal ibland och kunna leka på ett helt annat sätt än innan.
 
Nu syns det även att det befinner sig en liten gravidmage under jackan.
 
Naw, lilla stjärnan hade fått ett litet, litet sår och det började blöda ytterst lite på tummen. Hela världen går ju dock under om man inte får bort det och snabbt skall det gå, så fram med första bästa redskap vi fick tag på. En servett från subway och en toffs med blomma så tjing fick vi ett himla fint "plåster".
 
En helsikes bra helg har det varit och nu förväntar vi oss att våren är på ingång, för fler såna här dagar skall det bli nu framöver hade jag tänkt.  
 



Catty

Åhhh det ser supermysigt ut! :) Vi borde åka ut så allihopa tillsammans en dag och ha med lite picnic och bara mysa :) <3



URL: http://catty.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?