Lördag.
Publicerat denI natt sov vår stjärna över hos sin farmor för första gången och det hade gått jätte bra. Somnat redan vid sjutiden, vaknat en gång vid halv tre och då fick han lite välling och fick mysa i farmors famn, därefter somnade han om och sov till sju. Det tycker jag är mer än väl godkänt, hihi.

Jag och Ella fick en mor och dotter dag igår. Först åkte vi iväg på hennes simskola som nu har börjat ta fart igen efter sommaren. Därefter åkte vi hem och fikade och kunde till och med ta en liten vilostund medan Leo sov. Man får ju passa på när tillfälle ges. 

När vi vaknade så var det dags för oss att packa in oss i bilen och åka iväg på cirkus i Löddeköpinge. Vi mötte även upp våra vänner utanför, köpte popcorn och hade sedan en trevlig vistelse. 

Sedan var det dags att lämna Leo och farmor hos henne (dem väntade hemma hos oss medan vi var iväg). Tycker att Leo nog är året för liten för cirkus, just det momentet med att sitta still måste nog finnas först, hihi, men nästa år går det nog bättre.

Jag och Ella hade sedan en super mysig kväll hemma med tända ljus, god middag, film och såklart godis till det. 
Lite spel blev det också och sedan höll vi båda nästan på att somna så vid halv nio slocknade hennes blå och mina ett par timmar därefter. 

Idag kom Martin hem igen efter att ha varit på fotbollsutbildning så nu blir det att slänga upp fötterna och ha det gott i soffan.


Cykelträning pågår.
Publicerat den

Cykelträning utan stödhjul. 
 
Denna cykel som är på bilden är ett minne blått sedan några veckor tillbaka (alldeles för liten och kedjan hoppade ur hela tiden) så nu har hon en jätte fin 16 tums cykel med en pinne som vi lätt kan leda henne med.
Balansen är den som är lite svår fortfarande men det kommer att komma så fort hon är redo, såklart.
 
Så projekt "Ella lär sig att cykla" är i full gång och nästa uppdatering är säkerligen en fullt cykelkunnig Ella skulle jag tro. Hon är grym! Nu kör vi gumman ♥Femårig bröllopsdag.
Publicerat den


Idag firar jag och min underbara manhela fem år som gifta. 
Man kan verkligen se tillbaka till denna dag och bli varm i hela kroppen. 
Ljuvlig dag med våra nära och kära vid vår sida.

Vår kärlek växer sig allt starkare för varje dag och det vi har är väldigt unikt. 
Vi säger att vi älskar varandra flera gånger per dag, rör varandra och är närvarande. 
Värdesätter vår kärlek på ett underbart sätt och vi tar aldrig varandra för givet.

Glöm inte bort varandra och var inte rädda över att visa kärleken öppet. 

Jag älskar dig Martin och vår fantastiska familj!! 💗
Vardagen och allvaret kickar igång.
Publicerat den


Våra små hjärtan fick dela vagn när benen blev för trötta.

Det har varit väldigt tyst här inne ett tag nu tyvärr och det beror självklart på att vardagen och allvaret smugit sig på efter en lång ledighet.

Förra måndagen var det dags för Leos första inskolningsvecka och dagarna gick väldigt bra. Han tycktes trivas perfekt och förra torsdagen lämnade jag han själv en timme. 
Kändes så otroligt tomt när jag gick därifrån. Ingen rolig känsla enligt mig. 
När jag kom för att hämta honom så var han ledsen och blev ännu mer ledsnare när han såg mig och såklart blir mitt mammahjärta extremt känsligt så jag också börjar gråta. Usch! Att lämna sitt barn efter så lång tid hemma är inte roligt och jag hade verkligen velat vara hemma ett halvår till, om jag hade haft det valet. 
Jag tror dock att detta är väldigt viktigt för våra små individer, att få komma in i kompisgängen, få vara aktiverade på andra sätt än hemma och att få äta och vila med dem andra. Att få lite struktur och lite rutiner. 

Vi håller nu på med inskolningsvecka nummer två och även den sista. 
Denna vecka har vi behövt hjälp för att få allt att fungera så bra som möjligt för barnen.
Barnens farmor har ställt upp att hämta på dagis eftersom jag har varit bortrest i ett par dagar för utbildning och Martin åkte iväg igår för konferense.
Vet inte hur vi hade klarat det utan henne och det känns väldigt skönt att veta att dem har det bra.

Ella började på Delfinen förra veckan, den stora gruppen innan dem börjar nollan nästa år! (Herregud, vill knappt tänka på det nu) och det har gått så bra.
Hon stormtrivs och hon älskar att få vara på dagis lite längre nu. En förfrågan hon gjorde till mig förra veckan var när hon skulle få gå längre så hon kunde få äta frukost och mellis där, snuttan! Skönt att få höra det för då vet man att hon har det bra. Så stolt över våra hjärtan! 💗

Imorgon kommer barnens mormor ned för att även hon hjälpa till lite och självklart träffa oss, så det ska bli så himla mysigt.

Det börjar ordna upp sig, sakta men säkert. 💗Inskolningsdag.
Publicerat den

 
Idag var Leos första inskolningsdag på dagis och det gick verkligen jätte bra. En timme var vi där och det var fler som hade inskolning samtidigt så det kändes riktigt skönt. Roligt att träffa föräldrarna och se vilka barn som Leo kommer att gå tillsammans med nu i flera år framåt.
 
Lite blyg i början tills han hittade en gunghäst och då var han som frälst. Därefter var han lite överallt och checkade läget.
Imorgon ska vi vara där i en och en halvtimma och det blir nog ungefär detsamma. Få lära känna omgivningarna och barnen och helt enkelt få känna på.
 
Så himla spännande samtidigt som det är riktigt vemodigt att behöva lämna honom där på riktigt. Jag vill inte riktigt det än och jag vet hur mycket jag kommer att sakna både honom och vår stora tjej. Dem två liven har ändå varit min vardag den senaste tiden och det är klart att det kommer att bli tomt samtidigt som jag vet att dem kommer att ha det riktigt, riktigt bra.
 
Stora killen! Vet att tiden går fort, men inte hade jag kunnat tro att den skulle gå så här snabbt.
 Västra Hamnen 2014
Publicerat den

 
Idag körde vi en trip in till Malmö hela familjen och vi bestämde oss för att ställa bilen hemma och ta tåget istället. Gick så himla smidigt och barnen var super duktiga hela vägen in.
 
Först åt vi sushi och kina mat på ett ställe som heter Rose Garden Supreme, en mycket god buffe med allt du kan tänka dig.
Efter detta fortsatte vi ned mot Västra Hamnen och däremellan var Martin iväg och köpte ett mousserande vin som vi kunde ta med oss.
Vi gick och gick och barnen fick dela vagn ett par gånger då det blev lite för jobbigt att gå för dem små benen. När vi väl var framme blev det varsin glass och ett litet break från allt gående.
 
När glassen var uppäten gick vi vidare mot Sommarlovsbussen. Ville visa Ella hur den ser ut utanför tvskärmen och där sprang barnen runt och runt och hade jätte skoj.
När dem var nöjda och glada fortsatte vi mot ett ställe där vi kunde sätta oss och korka upp lite champagne och barnen fick varsin festis.
 
En perfekt plats där vi kunde blicka ut över Öresund och njuta av den sista dagen på semestern.
 Dalarna 2014
Publicerat den

Vilka underbara dagar vi har haft uppe på vårt älskade landställe. 
 
Igår kom vi hem. Tanken var att vi skulle bli kvar tills på fredag kväll och kunna träffa farmor och farfar också men som ni säkert har läst så har det och är fortfarande en hemsk brand och rök runt Västmanlandstrakten och det har gjort att vi har varit tvungna att lämna lite tidigare. Den röklukten har varit ohållbar och det känns inte säkert för någon av oss och speciellt inte för barnen att behöva dras med den. Hemskt för alla dem drabbade. 
 
Vi har ändå kunnat njuta och haft det fantastiskt med fint väder, bra sällskap, grillkvällar, boule, vattenskidåkning och badring. 
Mamma och Lennart har varit uppe, min faster och hennes kille och sedan fick vi besök från Karlstad och barnen har lekt från morgon till kväll. Perfekt avslut på en underbar vistelse.
 
I höst kommer vi att åka upp till Sthlm och träffa dem vi inte hann med nu.
 
Ella myser med Elvis.