Leo, 8 månader.
Publicerat den

Leo firade sin 8-månaders dag på busfabriken. 

Älskade lilla hjärta blir/blev hela 8 månader idag. Herrejösses vad tiden går, att det även Bara är 4 månader kvar sedan är lillhjärtat 1 år. 
Nej, nu fokuserar vi på Nutid sålänge.
Han kryper som bara den och nu är han överallt, snabb som attan så nu måste 
man vara väldigt noga med att plocka upp allt smått och vara vaksam på Allt. 

Underbart är det även att se att barnen leker mer och mer. Som idag satt dem båda två i Leos rum om och hade det hur bra som helst, ja med undantag för vissa saker som Leo tog ifrån Ella, haha! Börjar redan. Den underbara syskonkärleken.

Blötsnö.
Publicerat den

Hur underbar får man vara? Leo, vår lilla fina Leo.
 
Igår kväll trodde vi att vi skulle åka iväg till pulkabacken men när vi sedan vaknade i morse hade det tyvärr blivit blötsnö som det har blivit varenda gång som snön har kommit.
Vi har inte kunnat åka i någon backe någonting ännu och Leo har inte fått känna på någon pulkaåkning ännu, men förhoppningsvis så kommer det snart, men än så länge är det för varmt här nere.
 
Annars så har Ella varit på simskola, andra omgången nu och det hade gått jätte bra. Nästa gång skall hon få vara i den stora poolen och gången efter det skall hon få bada med kläderna på, när det är gjort kommer hon få två simmärken.
 
Leo börjar nog få sina två första tänder i underkäken. Lite gnälligt och han har sovit Lite sämre än innan, men annars är han sitt vanliga underbara och glada jag. Så låt nu bara dem ploppa upp.
 
Nu får vi försöka göra någonting av denna dag också.
Ha en fin helg ni fina där ute.
 Måndag.
Publicerat den

Underbara syskonen.
 
Det blir glapp på bloggen emellanåt men för tillfället har det varit fullt upp och varje dag har varit fullbokat. Andra dagar har man varit så trött och energin har varit låg. Undrar om det har med vädret att göra?
 
Ingen snö har det kommit här nere ännu men vi väntar med spänning. Har hört att det har kommit både i Stockholm och i Karlstad så det är bara en tidsfråga. Fem minus stor termometern på i morse när Martin och Ella åkte iväg till ett badland i närheten.
Ella har gått i simskola ett tag tillbaka och inte nog med att hon tycker att det är super roligt (alltid älskat att bada) utan hon är också så himla duktig på alla moment dem skall göra. Som att dyka och hämta en ring under vattnet, jag trodde knappt att det var sant när dem berättade vad hon hade gjort.
Simläraren har alltid tyckt att Ella varit så duktig och modig och vågat prova allting så hon blev uppflyttad till nästa grupp. På lördag smäller det, då är det dags igen så det skall bli roligt att höra vad dem skall lära sig och prova på denna gång. STOLT, ja det hörs va? hihi!
 
Hon skall även börja på dans i Februari, så det blir fullt upp igen, men i vår familj gillar vi att ha saker att se fram emot. Visserligen är det väldigt, väldigt skönt att bara kunna ta det lugnt också men det var länge sedan nu. Sen måste det ju såklart poängteras att med två barn blir det allt annat än lugnt, haha.
 
Nu tänkte jag ordna med lite foton och sätta i ramar här hemma. Det börjar ta fart på hemfronten och nytt matbord med stolar kommer att levereras i eftermiddag.
 
Ha en fin dag allihopa.
Stor KRAM till er.Leo och Ellas besök på sitt nya dagis.
Publicerat den

 
 
En liten/stor Leo fångades på bild idag. Tyckte att det var länge sedan jag tog lite foton på barnen, och det blir lätt så när bloggen inte står på listan "att göra" på samma sätt längre.
 
Ella var på sitt nya dagis idag och det hade verkligen gått jätte bra och när vi gick och hämtade henne ville hon knappt gå hem, så det bådar gott. Det är alltid en själv som är orolig och nervös, men för henne hade det gått som en dans och fröknarna märkte direkt att hon älskar att vara på dagis och träffa sina kompisar. Fina unge, det kändes väldigt bra i mammahjärtat och såklart pappahjärtat när vi fick höra att hon hade haft det bra, Du är så duktig gumman ♥
 
Nu tänkte jag mysa lite med barnen medan Martin åker och tränar. Vi har verkligen kommit in i en träningsperiod nu och det känns väldigt bra. Alltid lite jobbigt när man väl ska iväg men när man väl kommer dit och man har gjort sitt pass så är man så nöjd. Mer om det i ett annat inlägg.
 
Ha en fin kväll fina ni (känns fortfarande väldigt bra att veta vilka det är som läser).
 Nyårsafton 2013
Publicerat den

 
 

Nyårsafton 2013 firades hemma hos oss med hela familjen. Mamma kom ned med tåget i söndags. Alltid lika mysigt att ha henne här, men det går alltid För fort tyvärr.
 
Maten bestod utav toastskagen till förrätt med egengjord räksallad, oxfilé med potatistorn till huvudrätt och chokladfoundant till efterrätt. En tiopoängare med andra ord.
 
Leos första nyår och han var så nöjd. Klockan tio slängde han in handduken och sov till fem på morgonen (inte fy skam Leo, den tackade mamma, pappa och ELla för dagen efter, och mormor såklart, hihi).
Ella höll sig uppe till halv elva sedan var hon så trött och ville verkligen gå in och lägga sig. Hon ville gärna att vi skulle väcka henne vid tolvslaget men när hon väl sover så går det verkligen inte att få liv i henne, så vi lät henne sova vidare. Lilla/stora älsklingen. Jag filmade i alla fall så hon skulle få se dagen efter, plus att hon kunnat se lite raketer under kvällens gång. Det kommer bli så många nyårsafton som hon kommer att kunna vara med enda till klockan tolv, så hon var inte alls besviken dagen efter.
Så våra älsklingar sov sig igenom alla raketer och allt liv utanför fönstret.
 
Vi gick ut fem i tolv på vårt trädäck, vårt första firande i vårt egna hus och på Vårt trädäck, rätt så fantastiskt faktiskt. Underbar känsla och jäklar vad vi kommer att ha nytta utav det trädäcket må jag säga. Underbara sommarkvällar, jag längtar.
 
Vi skålade in tolvslaget och det nya året med mycket kärlek och bubbel. (Lite tillbakablickar på 2013 kommer att komma lite senare, jag säger bara det, 2013 levererade verkligen, Vilket underbart år).
 
Bästa som finns är ju såklart att få slicka visparna med grädde. Mums.