Blivande 1-åringen.
Publicerat den

 
Vår underbara Leo tog sina två första steg till mig i söndags. Han släppte vår säng när han stod på golvet och gick rakt mot mig och föll sedan i min famn. 
 
För någon vecka sedan så stod han helt själv och han hade även där tagit ett steg till Martin när dem satt i soffan.
Herregud, nu går det undan. Nu är det bara vänta och se om det fortsätter eller om det dröjer ett tag till innan han riktigt får grepp på att börja knata iväg. 
 
Han har börjat säga "hej då" när man säger det till honom, han säger även "där" och pekar på saker och ting (precis som Ella gjorde) och det sötaste måste nog vara när man säger "slut" när maten är uppäten så sträcker han ut sina armar på sidorna och gör likadant som vi. Haha, gullungen! så underbart att se alla dem här stegen som våra älsklingar tar och gör. 
 
Om exakt två veckor så fyller han år, hans första år någonsin! och det ska vi fira med både släkten och även ett litet barnkalas med hans små kompisar. 
Har och stå i för det skall beställas ballonger, duk och allt vad det hör till och planera vad som skall bjudas på. Svårt det där med 1-års kalas, vad man egentligen har.. Ella fick ha glass då hon inte tålde ägg just då. 
 
Tårta, smoothies, majskrokar kanske.. Fika till föräldrarna också. 
 
Dags att säga igång med andra ord :) 
 
Blivande 1-åringen! ❤️NAMN
 

MAIL


URL

Spara?