Ella älskling snart 5 år.
Publicerat den


Det blir tyvärrr väldigt stora mellanrum mellan varje bloggande men det finns verkligen ingen tid över till något annat än jobb, mat och sova för tillfället. Helgerna är fullt ös och försöker få ut det mesta av att bara umgås med familj och vänner.
 
Ella blir fem år om 12 dagar och jag sitter och ordnar med inbjudningarna för fullt. Jag är bara så kluven hur vi skall göra med gästerna. Vilka vänner från förskolan skall hon bjuda, måste hon bjuda alla på hennes avdelning om man tänkt att bjuda en del därifrån?
Hon berättar vilka hon leker med och vilka hon vill bjuda, men jag tycker själv att sånt där känns lite jobbigt. Det blir mer och mer ju större dem blir och dem förstår ju så mycket mer.
 
Jag ska höra en gång till med henne så får vi se hur det blir.
Sedan är tanken att hon skall bjuda kompisarna från Lödde också, men det får nog bli helgen därpå med lite enklare fika och lek.Tre veckor kvar..
Publicerat denOm tre veckor blir vår fina prinsessa fem år. Kalas i dagarna tre kommer det att bli.

Kalas för förskolekompisarna, släktkalas och kalas med kompisarna från Lödde. En lycklig tjej som räknar ned dagarna. 

Vi försöker komma på vilket tema hon vill ha på sina kalas, Om vi ska ha ett tema, eller om vi bara kör på ett vanligt, roligt kalas där man får klä upp sig precis som man vill. I vilket som så är det Ella som får bestämma! 💗 
Hjärtat! Du är grym och vi älskar dig från topp till tå. 


Bra helg och nattskräck
Publicerat denEn bra lördag! 

Ätit gott, vilat, Ella har varit på kalas, ätit gott igen, tittat på filmen Frost med barnen, badat och sedan var det två trötta barn som somnade på två röda klockan halv nio. 
När det är helg brukar det bli att barnen uppe lite längre då vi, för det mesta, vilar hela familjen mitt på dagen och det är verkligen så värt det.
Är man småbarnsföräldrar så är sömn någonting som fattas en större delen av tiden så det gäller att ta vara på det när man väl kan.

Leo har nattskräck, det sa läkaren iallafall, hon tyckte att det lät som det. Lille vän. Han vaknar och bara skriker, man får knappt kontakt med honom och man får inte ta i honom heller. 
Han somnar om i omgångar men vaknar lika snabbt igen och gråter hysteriskt. 
Man är verkligen så maktlös och trött på det. 

Hoppas verkligen att det vänder snarast. Både han och resten av familjen behöver få sova för att orka med vardagen. 
Skönt är iallafall att Ella sover sig igenom allting och vaknar utvilad på morgonen. Det är iallafall det positiva genom detta. 💗
Kung-pappa.
Publicerat denGrattis på fars dag hjärtat! Barnen har ritat varsin teckning, jag ordnade en passande tavla som han kan ha på sitt nattduksbord och så bakade kärleksmums. Det blev faktiskt riktigt bra och vi verkar ha en nöjd pappa som fick äran att ha på sig Ellas kungakrona. 

Leo ville dessvärre inte vara med på bild. 
Fars Dag
Publicerat denIdag är det Fars Dag och än så länge är just pappan i familjen iväg. 

Jag har egentligen ingen aning om vad vi ska överraska pappan med och det är samma visa varje år. 
Kan ju tycka att det blir jätte bra med blommor och ett kort men och andra sidan vill man alltid ge det där lilla extra. 

Ser och hör att det är väldigt populärt att ge en middag, brunch eller frukost på sängen. Vi får se vad jag och ungarna hittar på, hihi! ❤️Stora killen
Publicerat denHerregud! Du bara växer och växer. Hjärtat! Stanna tiden lite, det går alldeles för fort. 

Pratar och skrattar, busar och är världens mysigaste kille. Ja, förutom dem där gnällen som kommer emellanåt och sömnen ska vi fortfarande inte prata om. Leo, gubben, sova är skönt.. Det tycker iallafall resten av familjen, hihi. Jag tror dock att det är tänderna som spökar många gånger om. Hans kindtänder kom fram för ett tag sedan (kan bara tänka mig hur ont det gör) och tänderna där nere håller på att spricka igenom också, så antagligen är det det. 

Det blir bättre, som Martin säger.