Ljuvliga ungar var det här.
Publicerat den

 
En toppen dag från morgon till kväll. Började med simskola för Ella, en timmes vila när vi kom hem för att sedan få njuta av en varm höstdag med mycket sol och mycket lek för att avsluta med god middag och godis i soffan.
 
Nu ligger barnen i sängen, så det blir att slänga upp benen i soffan, ha det gött under en filt och kanske till och med somna till en film. Lördagkväll var det ja. Lördagkväll som tvåbarnsförälder slutar för det mesta såhär. Top notch!
 Hösten är här.
Publicerat denI tisdags tände vi brasan för första gången sedan i våras. Hösten är här för att stanna. Detta gillar jag med hösten, alla tända ljus och värmen som bildas ifrån öppna spisen. 

Här rullar dagarna på. Upp tidigt, väcka barnen, äta lite frukost och sedan iväg.
Allt går så bra för Leo och han trivs riktigt bra. Fröknarna säger det gång på gång att han verkar så stabil i sig själv och att han är en riktigt duktig och mysig unge. Lätt att ha att göra med och äter och vilar som han ska. Han är även den som sover längst. Dem är nästan tvungna att väcka honom då det är dags för mellis. Vila har han nästan alltid varit bra på men sova på nätterna är väl desto sämre. Inte bitter, nej nej, haha.

Förskolan har en sida som heter pluttra. Där lägger dem in vad som händer på barnens avdelningar. En jätte bra ide och ett bra upplägg. Så mysigt att kunna gå in och se vad älsklingarna hittar på medan man själv sitter på jobbet och har hemlängtan. Finaste.
Publicerat denVärldens finaste ungar! Älskar er så ❤️Min brorson är här.
Publicerat denIdag såg denna underbara lille kille ljuset för första gången.

Min bror blev pappa, Sandra blev mamma, jag blev faster, mormor blev farmor också och barnen fick sin första kusin!

Välkommen till världen fina lilla prins! 💙Skönabäck
Publicerat den

 
Dagar och kvällar går så otroligt snabbt här så man knappt hinner blinka.

Våra hjärtan går på dagis och har det jätte bra. Leo har dock varit super förkyld hela veckan så Martin har varit hemma med honom. 

Idag packade vi in oss i Volvon och körde ut till ett underbart ställe ute vid Skurup. Skulle titta på en häst och barnen älskar dem. Leo var lite reserverad i början, när man kom lite för nära men efter det så ville han nästan springa in i hagen. Ella klappade hästarna vant. 

Ett idylliskt ställe där jag hoppas komma ut till flera gånger.