Bjärred 2015
Publicerat den

Årets första tripp till Bjärred, ÄNTLIGEN!
 
Vilken ljuvlig dag från morgon till kväll. Allt har varit så perfekt med fina vänner, mys på stranden och lekplatsen och god fika på det.
Det kan faktiskt inte bli bättre. Nu vet vi att våren är här och dessa dagar kommer det bli var och varannan dag hädanefter.
 
Kvällarna blir så otroligt mycket längre och oavsett om man jobbar och kommer hem rätt sent så har man faktiskt chansen och framförallt lusten att åka iväg och antingen ta en kvällsglass eller bara njuta av vågornas brus och ungarnas spring i benen och skratt. Våren, du har, precis som varje år varit efterlängtad .
 Långledigt.
Publicerat den


 
Glad påsk på er alla! 💛 

Igår, långfredagen, åkte vi till badhuset för att trängas med alla andra lediga, trodde vi. Så blev inte fallet. Det var en riktigt skön och avkopplande vistelse där vi fick hela bassängen för oss själva. 
Det kan jag kalla en skön fredag. Det får kanske bli en tradition. Badhuset en långfredag. 

Idag har vi firat påsk och ätit gott hemma hos svärmor efter att barnen fått leta efter påskägg som påskharen varit och gömt. 
En underbar stund på altanen med godis, blåsa såpbubblor och njuta av den värmande solen. 

Nu ligger barnen och sover och nästan jag och Martin också, i soffan. 
Vi tog ut våra täcken och kuddar och tänkte faktiskt ligga här och Bara njuta av tystnaden och lugnet. 
Herregud vad trött man blir när man faltoskt har ledigt. Inget speciellt inplanerat och man kan faktiskt bara få vara för en gångs skull och då kommer tröttheten som ett brev på posten. Det är väl då man skall passa på att verkligen vila upp sig? 

Ha en fin kväll kära ni. 

Påskharen hade gömt två fina påskägg i busken till våra kära hjärtan! 
Glad Påsk!
Publicerat den

GLAD PÅSK ÖNSKAR ELLA OCH LEO!