Järavallen t/r
Publicerat den


Dem små grynen! Det är inte lätt varje gång. Sjukdomar deluxe och att behöva vara inne nästintill hela tiden är inte roligt. 

Vi åkte iväg till järavallen en stund i går men åkte lika snabbt därifrån igen. Var precis den tiden Leo brukar vila men jag tog en chansning. Vagnen och att gå var bara negativt och det var bara min famn som gällde och ni kan tänka er han,  dra vagnen och så en 5 åring. Njae, hemåt lockade rätt rejält så nu hoppas jag att sjukdomarna håller sig borta ett tag och att barnen får må bra, för då mår sjävklart vi bra.

Storasyster hjälpte till väldigt mycket ändå, fast en gnällig lillebror. Det var hon som fick han att tänka på annat och faktiskt hålla henne i handen. Ni är grymma tillsammans!!  
Kort vistelse.
Publicerat den


Vår underbara vistelse i Stockholm blev verkligen inte långvarig tyvärr.
Båda barnen har nu haft vattkoppor och det är äntligen över! Phu.. Nätterna och dagarna har varit hemska med mycket gråt och oroligheter. 

Vår ledighet i mer än två veckor är nu tyvärr över och det blev inte så mycket avkoppling och roligheter med barnen som jag hade trott och längtat efter. Nu har vi istället varit inne och fått barnen friska, med en och annan timme ute i friska luften också såklart. 

Imorgon bär det av mot jobb och förskola igen och jag kan ju säga som så att jag absolut inte är redo för det. Det är nu vi behöver vår efterlängtade ledighet med friska barn och energirika föräldrar. 

Vi behöver verkligen en resa att de fram emot! 

 Vattkoppor var det här.
Publicerat denGlass och strössel är en självklarhet när man är sjuk. 
Ella har gått och fått vattkoppor och i går såg vi även ett par prickar på Leo. 

I söndags åkte vi upp till Stockholm för att fira nyårsafton med mamma, min bror med familj och min kusin och hans tjej men det fick bli en tur hem igen på självaste nyårsafton. 

Vi fick iallafall mysa tillsammans i två dagar. Bättre än ingenting. 
Mamma gick och blev dålig natten till onsdagen och i och med att även Leo var på sin tur med vattkoppor kändes det som att åka hem var det enda rätta.

Igår var Ella uppe till ver tolvslaget och fick äntligen se fyrverkerier på riktigt. Det kliade så på henne och vi smorde och smorde på alla möjliga ställen. Vår lilla prickigkorv.. Så otroligt stark och klagar inte mycket alls. Natten till idag var dock den värsta dåå ingenting gjorde att det slutade klia så vi fick turas om och hjälpa henne på bästa sätt. Får ta försiktigt med handflatan på ställen där det kliar som mest. 

Idag är en riktig slappedag och vi har vilat i omgångar, så nu får vi se hur detblir  med Leo. Alltid värre för dem små då dem inte riktigt förstår att man inte får klia, och svårt för oss att veta exakt vart det kliar.

Men vi gör det på bästa sätt och det enda man kan är att härda ut det.