Turkiet 2015
Publicerat den

 
I torsdags morse kom vi hem från en helt underbar resa till Turkiet och Side. En resa som jag kommer att minnas för resten av mitt liv.
 
Vi har verkligen tagit vara på dagarna och det bästa har varit att verkligen kunna rå om varandra, bara vi fyra. Att kunna skratta tillsammans, hoppa i poolen och åka vattenrutschkana allihopa. Leo var totalt lyrisk och Ella bara for fram i den där kanan.
 
På kvällarna gick vi ut och åt middag och strosade längst ned mysiga strandpromenaden. Vilken värme Side bjöd på. Upp mot 38 grader, så på dagarna höll vi oss i vattnet nästintill hela tiden för att svalka oss och på kvällarna försökte vi hålla oss till att gå ut efter att solen gått ned.

I och med att vi inte hade all inclusive och hoppade även att ta hotellets holiday inclusive som bestod av ett antal frukostar och middagar så var det perfekt att ha lägenhetshotell där vi kunde ordna vår egna frukost och även ha kallt vatten och annan dricka på kylning.
 
Denna resa med min fina familj har varit helt fantastisk och det var så otroligt skönt att bara vara vi och komma bort från den så kallade sommaren här hemma. 

Det kändes såklart tomt att behöva börja jobba igen i måndags efter två veckors ledighet men energin var på topp efter en veckas sol och livsnjutning att det gjorde det lite enklare att gå upp ur sängen när klockan ringde. 
 
Men.. Nu kör vi två veckor till och sedan är det dags för semester del två med både Dalarna och Gotlan så Räknar dagarna, ja, det gör vi allihopa. 
 
 Första dagen på semestern!
Publicerat den


Första dagen på semestern börjar idag! 

Uppe med tuppen med en 2-åring, men oavsett, så behöver man iallafall inte ställa någon klocka och man behöver inte stressa iväg.

Vi har haft två fantastiska dagar här hemma med sol och en riktigt tropisk värme. Varit till stranden både lördag och söndag och varit i vattnet nästan hela tiden. 
Leo älskar att vara i vattnet precis som storasyster och se dem två värmer i hjärtat! Dem ville knappt gå upp oavsett om dem började blir helt blå på läpparna. 

I lördags kväll ville Ella ha vattenspridaren under studsmattan. Vilken hit. Så ni som inte har provat det, gör det!

På onsdag åker vi till Turkiet, Side.
En väldigt spontan bokning som ska bli såå himla roligt. 
Så idag blir det till att städa huset och tvätta.. Sedan får vi husvakt och det känns tryggt.

Ha en fin dag kära ni!