Han gör ett Grymt jobb.
Publicerat den

Farsdag, och det var två här hemma som var uppe med tuppen (ja, nästan då). Åkte och handlade hem frukost, blommor och såklart Trisslotter, Trisslotter, Trisslotter. Ella sa nämligen att hon ville vinna pengar och passade på att ge det till pappa nu när det ändå var farsdag. Vad blev det då? Inte ens 25 kronor? Det ni!
Frukosten bestod av bullar, kaffe, juice, ägg och melon.

Åkte härifrån utan några extra pengar alls, men shoppingsugna var vi ändå, så det blev en biltur till Nova och hittade perfekta vinter kläder till Ella. Så nu skall här nöttas ut på dagis minsann.

Ett par skor till mig och en tröja, några tröjor till Martin och pyjamas och en One-piece till Ella. Dem är faktiskt ûber söta på dem små, men det är faktiskt inte lika sött på vuxna, tycker jag. Självklart är det nog skönt att ha hemma och strosa runt i när man kommit från duschen, men ska man verkligen ha den ute? Jaja, alla tycker vi olika.. skönt är väl det. Martin blev lite smått orolig när jag sa att jag minsann skulle investera i en sådan, för att ha hemma, men det blir nog mer att man skulle bo i den snarare än att ha den någongång ibland så jag hoppade det.

Nu snarknar mina änglar så gott i vår säng och jag passar nu på när man kan. Kanske ska smyga mig in också, gör jag det, så vet jag att jag somnar snabbare än kvickt.

Ha en underbar dag, och fira dem underbara papporna.
Martin du gör ett Grymt bra jobb och jag vet att du är stolt som fanken för att vara pappa till Ella. ♥








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?