Bloppis till lillkillen.
Publicerat den

Nu har jag haft lite tid över så nu ligger en hel del Leo kläder ute. Det är först till kvarn som gäller och ni som är intresserade av ett plagg kan kontakta mig på [email protected] där ni skriver vilket plagg och era kontaktuppgifter.
Frakten står köparen för, jag väger det när jah packar ihop det, och jag skickar paketet när pengarna har nått mitt konto.
 
Hoppas ni finner någonting intressant. :)
Happy shopping.
 
Tre Bodys från Lindex i strl 62, 100 kronor.
 
Byxa med tillhörande tröja från New York, New Born, 70 kronor
 
Body i strl 62, 40 kronor. SÅLD
 
Två bodys i strl 56, 70 kronor.
 
En Body och tillhörande byxor i strl 56, 80 kr.
 
Två par byxor från H&M, strl 56, 70 kr.
 
Tröja, aldrig använd, Märke FIX i strl 56, 40 kronor.
 
Två par byxor från NEW York, New Born, 70 kronor
 
"Skjortbody" New Born, 30 kronor. SÅLD
 
Två par byxor från New York, New Born, 70 kronor.
 
Tights med märket Pippi,  i strl 50, 20 kronor.
 
Tröja och byxor från Baby Gap i strl 0-3 månader, aldrig använda, 175 kronor. SÅLD
 
Zip tröja från New York, New Born, 40 kronor. SÅLD
 
Zip tröja från New York, New Born, 40 kronor. SÅLD
 
Pyjamas från Newbie, strl 56, 40 kronor.
 
Två bodys från H&M i strl 56, aldrig använda med lappar kvar, 60 kronor.
 
Tröja i strl 62, 40 kronor. SÅLD 
 
Tröja från Newbie, strl 62, 40 kronor SÅLD
 



Uppskjutet
Publicerat den

Lite sneak peak..Baby Gap.
 
Uppdatering gällande bloppisen..
Det är bara att inse att jag hinner inte blir färdig till idag. Imorgon är en ny dag och då tar jag nya tag.. Förlåt för att jag är tvungen att skjuta på det, men det kommer, jag lovar :)
 



Bloppis ikväll.
Publicerat den

Ett smakprov på vad som komma skall. ↑
 
Ikväll är det dags för Bloppis för första gången här. Allt från Newbie till kläder från USA. Hoppas att det finns intresse för det och det mesta är så gott som nytt. Leo växer ju verkligen så det knakar så tyvärr har mycket bara kunnat användas ett par gånger.
 
Det mesta är i storlekarna 50 t.o.m. 62 men har även tänkt lägga ut lite av Ellas kläder. Kommer mer information i samma inlägg som kläderna om hur betalning går tillväga och såklart är det först till kvarn.
 
Så håll utkik kväll.



Hur söt får man va?
Publicerat den

Helt ärligt, hur söt får man va?
 
Igår blev Leo hela tre månader, TRE månader. Nej, detta går inte, tiden går alldeles för fort. Visst, jag har hela tiden tjatat om att jag gärna vill att tiden går fort så att han kommer in i den åldern där han kan sitta själv på en filt, leka med storasyster på ett helt annat sätt och liksom bara vara med där de händer. Men jag känner nästan lite som att jag vill stoppa tiden, spola tillbaka lite, att jag på något sätt tar tillbaka det jag precis skrev. Jag vill inte att tiden skall gå så fort nu helt plötsligt, för den går För fort. Vart har vår lille spädis tagit vägen? Nu är han en liten kille som är så stor.
 
Sedan tycker jag att denna ålder är hur jäkla mysig som helst, underbara leenden, skratt som kommer mer och mer, älskar att stå upp och är så himla stark i både ben, nacke och rygg. Snackar som bara den och bara älskar livet liksom.
 
I alla fall, det är mycket tankar som springer runt i huvudet. Kan liksom inte riktigt förstå än att vi äntligen är vår skara på fyra, som vi har längtat. Att vi fick vår fina pojke tillslut. Nej, tiden får helt enkelt ta det lite lugnt nu känner jag, jag vill ju faktiskt hinna njuta. Varför har man då så brått? Konstigt det där. Hm, flummigt inlägg, jag vet. :)
 



Bjärred nästa.
Publicerat den


En tur till Bjärred blev det idag. Solen lyste så underbart i morse, så efter x antal högar med tvätt så begav vi oss. Var vi och en liten skolklass som hade tänkt samma som vi, lugnt var bara förnamnet alltså.
Ella sprang mellan lekplatsen och vattnet, och jag var ner och badade lite jag med. Leo var vaken den mesta tiden och var så himla go och glad. Låg och sprallade på filten eller i vagnen, fick i sig lite mat och sedan var han nöjd och belåten för att kunna sova lite.
 
Man undrar tyvärr om dessa soliga dagar är en utav dem sista man får uppleva nu innan höst och vintern kommer och förstör? Usch, orkar inte ens tänka på det..
 



Tur till Bakken.
Publicerat den

I lördags bestämde vi oss att vi skulle åka in till Danmark och gå på Bakken. Det är ett Tivoli som ligger långt ut i skogen kan man nästan säga. Man går en lång bit som ni ser på bilden ovan, och häst och vagn får man se mycket av.
Folk har med sig picknick och sätter sig längst vägen, inne i skogen på varsin stubbe och har det hur mysigt som helst och det var precis vad vi gjorde.
Entrén in är sedan gratis och det är endast attraktionerna som kostar, och såklart matställena som det kryllar utav där inne.
 
En lyrisk Ella började åka på en gång och var verkligen i sitt esse. Ja, vissa gånger blev det lite tjafs och hon grät för att hon ville åka mer, eller att hon Inte ville åka, att hon ville fiska i sån där "vinst varje gång-damm" men nöjd efter det var hon bara en liten stund tills hon kom på att hon ville åka bilarna igen som låg på andra sidan, och vi var precis på väg ut. Hon var hungrig, trött och ja, allt det där vanliga. Inte lätt alla gånger får jag ärligt säga, och ibland blir man rent utsagt galen. Det tror jag inte att vi är ensamma om, eller?
 
Vi hade i alla fall en riktigt härlig familjedag. Leo var hur nöjd som helst han med och dem två somnade som två slagna hjältar.
 
Himla mysigt att bara kunna sätta sig ned lite varstans och det är Helt normalt att sitta på en stubbe eller ett nedfallet träd här.
Ja, vi åkte faktiskt in kommunalt (första gången med barnen) Vi är ju mer en bilfamilj annars så detta var en upplevelse i sig men det gick väldigt bra.
 
Haha, så jäkla ball.



Bloppis?
Publicerat den

Ett litet smakprov..

Vänner där ute, jag hade tänkt att dra igång en liten bloppis här, då Leo verkligen växer så det knakar. Känns så himla onödigt att ha dem liggandes här när det kan komma till användning någon annanstans.
Tänkte därför se om det finns något intresse i det?
 
Det är allt från kläder inköpa från USA till Kappahls Newbie kollektion och allt däremellan.
 



Go och glad kille.
Publicerat den

 
Vår lille kille börjar bli stor, Redan. Han närmar sig tre månaders strecket och han är ju så jäkla glad. En helgo kille som bara hänger med, sover bra på dagarna, äter och blir mätt och belåten (ersättning och amning fortfarande), snackar som bara den och skrattar och ler så man blir helt varm i kroppen.
Underbara tid och varje månad har verkligen sin charm. Han är så stadig i både ben, rygg och nacke (fast att han ändå inte är ett stort fan av att ligga på mage utan hellre vill stå) och att han nu är en person och inte bara ett litet knyte som mest bara skriker efter mat. Nu är han uppe jätte länge, sitter i ens knä, älskar att "flyga" och ja, jag menar, en framåt kille som älskar att upptäcka.  
 
Ja, det är sjukt egentligen.. tiden tickar på och rätt vad det är så är väl barnen utflugna på varsitt håll. Nej, fy, vi stannar tiden lite grann.. Sååå, Nu njuter vi för var dag som vi får vara med våra fina och underbara barn.
 



Bröllopsdag.
Publicerat den

Det här är Precis hur vår familj är. Denna bild talar verkligen om hur mycket glädje, tokigheter och levande vi verkligen är.
 
Min man, min älskling, mitt allt och jag har idag varit gifta i fyra år och fy fasiken vad jag älskar dig. Går inte att beskriva med ord, men tillsammans är vi för jäkla starka. Kärleken övervinner allt och jag älskar dig för evigt, för alltid och i all oändlighet. ♥
 



Ur en skånings synvinkel.
Publicerat den

 
I lördags var vi bjudna på bröllop för min fina vän Malin och hennes Micke. Inbjudningen har länge stått på vårt köksbord och nu var det äntligen dagen med stor D.
 
Vi for upp i fredags och hem till mamma som vi brukar göra när vi åker upp. Perfekt att få lite extra mys med henne och Ella var dö lycklig. Brölloppet skulle vara barnfritt så därför fick gumman stanna hemma och få en himla massa egen tid med mormor sin. Leo fick dock följa med då han fortfarande är så liten och han var helt fantastiskt duktig från tidig morgon till sen kväll, ett riktigt litet charmtroll. Efter själva vigseln åkte ut till ett ställe som heter Riddersviks Gård, ljuvligt ställe med vy över vattnet. Underbar mat och fina tal, ja det var ett par gånger där det knappt fanns ett öga torrt, och dans till sena kvällen. 
Tack fina ni för ett jätte fint bröllop och att vi fick föreviga detta med er.
 
Låter nästan bilderna tala för sig själv.
 
 
Min guddotter Wilma var likt en liten prinsessa (ja precis som sin mamma) när hon gick längst gången.
 
Världens duktigaste lille kille. Han var vaken den mesta tiden och ville självklart vara med på festen.
 
 



Fly landet ett halvår.
Publicerat den

Igår eftermiddag var vi och gick ute på ribban i Malmö. Ett perfekt ställe att både springa, powerwalka, åka inlines eller bara ta en helt vanlig promenad. Längst vägen är det ett flertal glasskiosker som alltid har långa köer på somrarna och med stranden precis nedanför så förstår ni säkert att det är som fullt där då.
Det börjar kännas så avlägset alltihopa nu, allt stänger ned, tycker mig känna av en viss tomhet i kroppen av att faktiskt inse att sommaren snart är över för denna gång och hösten med följt av vinter väntar.
 
Nej, jag är verkligen ingen höst och vinter tjej och jag känner mig inte redo överhuvudtaget. Inte min familj heller och skulle vi kunna välja så hade vi flytt landet till varmare breddgrader och blivit där ett halvår för att sedan åka tillbaka när våren välkomnar sig igen.
En dröm faktiskt, att ha ett mysigt litet hus att kunna fly till och inte behöva bry sig allt för mycket om pengar. Att kunna göra lite som faller en in, och faktiskt leva livet precis som man vill. Underbart..
 
En tjej som älskar att vara ute och leka och det bästa hon vet är att klättra, och ju högre desto bättre. Älskar att vi har en tjej som är så aktiv och som verkligen går all in när hon leker. Smutsig från topp till tå.. precis som det skall vara när dem riktigt har haft fullt ös. Barn skall verkligen bara vara barn..
 
 



Liten Leo höll låda.
Publicerat den

Helt ärligt, hur söt är inte denna "farfarshatt" på Leo? Tack för presenten Emelie, Martin och Liam.
 
Denna mamma var inte riktigt levande när hon vaknade för sista gången i morse. Phu! Leo höll låda (mest att han inte kunde sova och rörde sig konstant hela tiden) och jag blev ju såklart väckt var och varannan timme och på det så kom Ella in och ville sova jämte mig och hon är ju den mest rörliga person ni kan förstå när hon sover och snarkningar på det. Yes, ingen bra combo.
 
Jag hade även planerat in en fikadejt med Hanna och Hugo (bokar in igen nästa vecka eller hur? ;)) men det fick jag tyvärr ställa in då jag behövde all sömn jag kunde få idag. Så efter att Ella lämnades på dagis och en liten kort runda på det var det raka vägen hem och placering i soffan som gällde.
Jag hade även en trött liten tjej efter dagis och efter mellis hade hon somnat i soffan, sittandes. Så jag la mig faktiskt bredvid henne och somnade till en stund.
 
Nu blir det lite lekplats häng för att hålla igång oss lite.
 
 



Radarpar.
Publicerat den

Ni underbara två. Säger det igen, älskling detta har vi gjort för jäkla bra. ♥
Ella Tindra och Leo Sixten, vilket radarpar!
 
 



På elva veckors dagen.
Publicerat den

Underbara Leo, underbara du, elva veckor idag och du är så otroligt snäll. Gråter mest när du är hungrig eller när du känner för en liten mysstund. Älskar att bli buren och vill helst av allt vara uppe när du är vaken. Att stå upp är en favorit och det gör du helst av allt om du får bestämma. Äter och sover väldigt bra. Mitt på dagen har du ett längre pass som varar från ca två till fyra timmar, därefter är du väldigt hungrig och vill ha mat fort. Ja, det vill jag lova och det hörs.
 
På eftermiddagen blir det mest kortare Powernaps och mot kvällen brukar du vara vaken en längre period innan det är dags för dig att bada och få mat för natten. Du somnar mellan halv tio och elva och sover till tre, halv fyra (detta har varat nu i ett par dagar, så det kan självklart ändras från dag till dag), ammas därefter för att sedan somna om igen ett par timmar.
 
Ler gör du nästan hela tiden, och gör ifrån dig fantastiska ljud. Pussar och kramar från sin syster är något du gillar lite extra och när hon är i närheten så skiner du upp. En syster som älskar dig så.
Vi njuter av att få ha dig hos oss, att det var just Du som befann dig i min mage, som gav ifrån sig riktiga karate sparkar och höll din mamma vaken in mot natten.
Tack för att du har kommit in i våra liv Leo, du är älskad från första stund.
 



Saknaden är stor.
Publicerat den

Nu är dagen kommen, Mannen skall snart åka iväg för konferens i fyra hela dagar. Vad saknad han kommer att bli. Vi har inte varit ifrån varandra mer än ett par timmar nu på semestern så detta kommer bli riktigt jobbigt. Den bästa mannen, pappan och vännen man kan ha, jäklar vad jag älskar dig Martin.
 
Vi hjälps verkligen åt med allt som behövs och vi kompletterar varandra på ett sätt som gör att vår familj fungerar så himla bra. Vi har snart varit tillsammans i sex år och kärleken till varandra blir bara starkare för var dag och det är en känsla jag aldrig trodde att jag skulle få vara med om. Vi är gifta sedan snart fyra år, har två underbara och fina barn och all tid vi har tillsammans är guld. Så ni där ute, ta vara på kärleken. Egentiden som ges, om det bara är för någon timma, är så viktig. Så låt det inte bara rinna ut i sanden utan ta vara på varandra och får ni hjälp med barnen, TA DEN.
 
Jag är så sjukt lyckligt lottad ♥
 



Ångest men ändå guldkorn.
Publicerat den

 
Jag och min stora fina tjej.
 
Nu är det ångestladdat här hemma känner jag. Usch, alltid lika jobbigt när semestern är slut och att man skall gå tillbaka till verkligheten igen. Vi som har haft det så himla bra. Hösten och vintern närmar sig med stormsteg och jag kan knappt förstå att man för ett par månader sedan satt och längtade efter att våren och sommaren skulle vara här och att vår Leo skulle titta ut. Nu är han ju här, och snart hela tre månader. HJÄLP, kan någon bara stanna tiden en stund?
 
Nu börjar det vanliga med hämtning och lämning på dagis och allt det tråkiga med städ, tvätt och allt därtill. Nej, usch, jag vill inte låta negativ nu, vi har ju våra små guldkorn framför oss och små utflykter är planerade.
Nästa år är det snack om en utlandsresa och hus ligger också på vårt "att göra" lista, hihi, om man nu kan säga så. Sedan får vi inte glömma måndagarna när Martin kommer att vara hemma och mysa med oss. Det blir bra ändå.. det är alltid ångest när vardagen kommer ikapp en, går tyvärr inte att komma ifrån.
 
Börjar ni också komma in i den där ångestkänslan, att höst och vinter snart är här.. eller känner ni att det skall bli skönt tro? Någonting att se fram emot kanske.. hihi.
 



Frukostbesök och egentid.
Publicerat den


Har som sagt varit på frukostbesök hos min vän Sara och lilla Minelle, och som alltid så tjattrar vi på om allt mellan himmel och jord. Efter fyra timmar med både frukost, promenad, fika, lek med Minelle och mys med Leo så körde vi hemåt. Ella ville sova hos sin farmor idag och Leo ligger för tillfället och sover, så egentligen skall jag inte sitta här utan passa på att vara med mannen, men ett litet inlägg får det minsann bli.
 
Hoppas ni alla får en fin kväll. (By the way, Leo vaknade efter en tio minuters powernap) KRAM
 
Världens sötaste busfrö.
 
 



Landat lite smått.
Publicerat den

 
Vi har som sagt precis kommit hem och försökt att landa lite smått, fast att det är himla tråkigt. Vill ju inte att semestern skall vara slut. Den kan väl få vara ett par veckor till?
Vi kan i alla fall inte klaga på dem veckorna vi har haft. Jäklar vad bra det har varit, och vädret, ja, det kan vi inte heller klaga på. Vi har varit i Stockholm, på Gröna Lund och Skansen, i Karlstad och träffat fina vänner, Varit på stranden, på landet och njutit riktigt ordentligt med sol och bad, vattenskidåkning och badring, åkt båt, hoppat studsmattan tills man blivit totalt svettig, lekt i lekstugan, plockat smultron, ätit och druckit gott, fått vara med sina nära och kära och liksom bara fått njuta av att få vara.
Ella och Leo har varit så nöjda och glada precis som vi och vi kan blicka tillbaka till denna semestern med ett leende på läpparna. Detta kan vi leva länge på.
 
Nu har vi i alla fall kommit hem och som vanligt kommer man in i det vanliga igen, hur tråkigt det än är så måste det göras, tvätt och städ. Fy bubblan.
 Nu längtar jag bara till September, när älskling kan vara hemma med oss lite längre, att helgen blir förlängd kan ju inte bli bättre, så familjen får en extra dag tillsammans. Yey!
 
Nu väntar jag på att Leo skall vakna så vi kan åka iväg till min goda vän Sara och hennes Minelle. Ella och Martin åker iväg på sitt håll.
 
Ha en fin dag vänner och jag är så glad för att ni slänger iväg en kommentar lite då och då. Stor KRAM till er.
 



Höllviken.
Publicerat den

 
Vi tog en vända ned till Höllviken idag för att äta lite lunch och tanken var även att Kämpinge strand skulle få sig ett besök, med kände inte riktigt att blåsten låg åt rätt håll för det, så vi satt extra länge på EFS sommargård, Höllviksstrand. Ett super mysigt café och lunchställe med havsutsikt. Avslutade det hela med en glass.
 
 



Samlade i kärlek.
Publicerat den

Underbara syskonen. Herregud vad vi älskar er ungar. Er har vi gjort för jäkla bra.
 
En liten Leo fot, och familjens händer samlade i kärlek.
 



Stopp i Karlstad.
Publicerat den

 
Vi tog ett stopp i Karlstad i söndags och är fortfarande kvar. Vi kände oss inte riktigt redo för att åka hem än. Vi tog en trip till Mariebergsskogen som vi har hört så mycket bra om. Fanns verkligen allt man kan tänka dig, och det är ett jätte bra ställe att åka till om man har barn, finns alltid något att göra.
Fick besök av både Janni och Lilly när vi var där och tjejerna körde sitt race direkt. Blev därefter tacos och fika hemma hos dem med hela familjen. Så jäkla mysigt och underbart att ha fått så fina vänner. Har man en till anledning att åka uppåt, hihi.
 
Jag satte i en mörkare toning i håret, vad tycker ni? Jag känner mig ovan, men det är ju mörk jag skall vara.
 
En glad och nöjd liten Leo, blev hela 10 veckor igår förresten.
 
Hade lite uppträdande till moraträsk.
 
Finaste små killarna.
 
Syrrorna med brorsorna. ♥
 



Snart ses vi igen.
Publicerat den

Vi har nu åkt ifrån vårt underbara paradis för denna gång och dessa två veckor har varit helt perfekta. Det var med vemodighet som vi åkte igår. Veckorna har gått i en rusande fart, men vi tänker tillbaka till det med glada miner och ett lugn. Snart ses vi igen.
 
 



Fullt upp att njuta.
Publicerat den

Det blir som sagt inte mycket bloggande nu på semestern, men emellanåt så försöker jag slänga in några rader och bilder. Vi njuter här uppe på landet, men tiden går verkligen för fort. Har snart varit här i två veckor och vi har att göra hela tiden. Fullt upp med två barn, vattenskidåkning och badring (som det kommer bilder på sedan) mycket bad och sol och allt därtill. Nu är det lite disigt på himelen men ändå otroligt varmt, så jag passar på nu medan Leo sover och Ella ritar.
 
Min farmor och farfar kom upp för någon dag sedan och igår kom min faster upp så nu är det full fart här, precis som det skall va.
 
Detta har vi gjort bra älskling!
 
För någon dag sedan blev det en liten trip till Lindesber, travbanan. Skönt att göra lite utflykter emellan sol och bad här. Ella är grym på att välja ut vinnande hästar, då hon pekade ut tre stycken och alla vann i olika lopp. Ja, hon har öga för det där fast att hon tycker det är rätt så trist.
 
Konmer fler bilder ikväll om jag kommer loss 😃
 
 



Bilder i instagram form
Publicerat den

Bilder tagna från instagram, @martinal86, då jag inte haft tid över till att blogga från datorn. Har haft full rulle från morgon till kväll och så blir det lätt när det är semestertider. Instagram är därför super till att lätt kunna följas åt ändå.

Bilder från mysiga stunder på landet med vattenskidor, mys på gräsmattan, magträning för Leo och lite allt däremellan. 

 

 @martinal86