Turkiet 2015
Publicerat den

 
I torsdags morse kom vi hem från en helt underbar resa till Turkiet och Side. En resa som jag kommer att minnas för resten av mitt liv.
 
Vi har verkligen tagit vara på dagarna och det bästa har varit att verkligen kunna rå om varandra, bara vi fyra. Att kunna skratta tillsammans, hoppa i poolen och åka vattenrutschkana allihopa. Leo var totalt lyrisk och Ella bara for fram i den där kanan.
 
På kvällarna gick vi ut och åt middag och strosade längst ned mysiga strandpromenaden. Vilken värme Side bjöd på. Upp mot 38 grader, så på dagarna höll vi oss i vattnet nästintill hela tiden för att svalka oss och på kvällarna försökte vi hålla oss till att gå ut efter att solen gått ned.

I och med att vi inte hade all inclusive och hoppade även att ta hotellets holiday inclusive som bestod av ett antal frukostar och middagar så var det perfekt att ha lägenhetshotell där vi kunde ordna vår egna frukost och även ha kallt vatten och annan dricka på kylning.
 
Denna resa med min fina familj har varit helt fantastisk och det var så otroligt skönt att bara vara vi och komma bort från den så kallade sommaren här hemma. 

Det kändes såklart tomt att behöva börja jobba igen i måndags efter två veckors ledighet men energin var på topp efter en veckas sol och livsnjutning att det gjorde det lite enklare att gå upp ur sängen när klockan ringde. 
 
Men.. Nu kör vi två veckor till och sedan är det dags för semester del två med både Dalarna och Gotlan så Räknar dagarna, ja, det gör vi allihopa. 
 
 Robex Lundgren

finna bilderURL: http://ghgumman.blogg.se/


Junitjej

Så härligt ni har haft det! Vi har varit i Side två gånger och vi gillar detta ställe. Så underbara bilder!

Svar: Ja! Vi har också varit där innan. När Ella var 1,5 och vi fastnade också för side! 😃
Tack snälla!
Ha en fin helg! Kram
Martina LönneströmURL: http://www.junitjejen.se


Kim

Ser helt ljuvligt ut!!URL:


Karin O

Vad härligt det ser ut! Får mig att vilja åka på semester NU!:)URL: http://kakansemlanoliven.se/


inredningsinsp

så härligt! vi åker om några veckor!!URL: http://inredningsinsp.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?