Sportlov.
Publicerat denSå himla länge sedan, som vanligt tyvärr, som jag skrev här.

Dagarna går med jobb och dagis och kvällarna är likaså. Går på repeat, som hos många andra. Leo blev hämtad av Martin från dagis igår då han hade fått någon släng av magsjuka, så idag tog jag vabb för att vara på den säkra sidan och vilken mysig sådan. Fint väder ute och det kändes lite som mammaledighet igen. Den där ljuvliga ledigheten kan gärna få infinna sig lite oftare. 

Idag har barnen iallafall gått på sportlov, snö som utan, så imorgon bär det av mot Göteborg för hotellmys, träffa barnens faster och Ullared. Wohoo! Nu blir det att packa. Disney on ice med tjejen.
Publicerat denHej! Måste verkligen bli bättre på det här med att skriva för tiden går så himla fort. Vår äskade fina växer så det knakar.

Jag och Ella var iväg på Disney On Ice med Jessica och Nikki och vilken härlig eftermiddag vi fick till.
Tjejerna var lyriska och när Frost kom in på sina skridskor satt dem som fastklistrade. Det har verkligen blivit en favorit bland många barn, ja, mammorna också. Man kan ungefär varenda replik och sångerna utantill, haha. 

En toppen kväll med vår fina tjej, dessa dagar gör så himla mycket för själen och man märker på Ella att hon är lycklig att få lite tid själv med antingen mamma eller pappa. Väldigt viktigt att ge tiden till det. 

❤️