Leo, 2 år idag!
Publicerat den


2-åringen! 

Herregud! Som vanligt så springer tiden förbi snabbare än man hinner tänka.

Vi firade Leo med sång och presenter i sängen i morse. Sången var inte alls särskilt populär utan vi fick tårar tillbaka från hans sida, haha. När vi väl sjungit klart var det andra bullar. Då var det dags för presentöppning. Skottkärra, gräsklippare och ett paraply dagen till ära. Skottkärran var en riktig hit! 

På dagis har han sedan blivit firad med mer sång (höll visst bättre min då) och god frukt till det. 

Väl hemma blev det mer firande med god prinsesstårta och en massa bus och lek på det.

En perfekt födelsedag och han verkar mer än nöjd.
Nästa helg blir det kalas, på självaste Sveriges nationaldag, precis som förra året. 🎈

Grattis igen älskade hjärta! 


Leo, snart 2 år.
Publicerat den

Lillebror och storasyster ❤️

Kan ni tänka er att vi snart har en 2-åring här hemma, närmare bestämt på onsdag. 

En riktig liten mammagris och nu är det mycket prat om "min mamma". Älskade hjärta! Ibland är det tufft och det förstår jag. Mycket känslor som du inte riktigt vet hur du skall hantera och så kommer mamma hem och det brister.

I helgen var Martin och barnen iväg uppe i Göteborg och jag var hemma själv. En mycket märklig känsla men det gav mig riktigt mycket energi.
När dem sedan kom hem igår så var jag så redo. Tusen kramar och pussar från mina tre hjärtan. 

Blev dock lite jobbigt som idag när jag skulle lämna Leo på dagis för vi kände oss nog inte riktigt redo för dagis och jobb så fort efter att vi varit ifrån varandra så det blev lite tårar och när jag sedan kom hem ifrån jobbet så blev han super ledsen och gnällig. 
Lilla vännen. Det är inte lätt alltid. 

Mammas kille. Precis som Ella är pappas flicka! 💕 Ella är redo för kalas.
Publicerat den

Vår stora fina tjej. Här är hon så redo för kalas. Åh. Älskar alla dessa underbara sommarklänningar och fina frisyrer.Bjärred fortsätter att leverera.
Publicerat den

Dessa ljuvliga vårdagar. Att kunna åka till stranden, ta med sig picknick och bara njuta av havets vågor. Det är livsnjuteri om något.
Dessa två alltså! Världens bästa.Långledigt var det här.
Publicerat den


Långledigt var det här! Herregud vad man tankar energi dessa dagar. Att slippa ställa klockan är bara det en avslappning i sig. 

Vi har varit iväg till Jägersro idag, på Gentlemannadagen. För er som inte bor här nere är det såklart inte så lätt och veta vad det är för någon speciell dag. Dem arrangerar detta event varje kristihimmelfärdsdag där det innehåller allt roligt ni kan tänka er. Karuseller, uppträdanden av artister, brandbilar är på plats så att barnen får komma närmre och faktiskt få se hur det ser ut inuti, godisregn, prisutdelningar  ponnyridning, god mat och självklart travlopp. En riktig familjefest och herregud vad folk det var. 

Martin jobbar sedan ett halvår tillbaka på Jägersro som säljare och marknadsansvarig och han vad sjävklart med och arrangerade detta och Det mina vänner, är en Stor grej. Han har ju hängt där sedan han var liten och har ett stort travintresse så detta jobb passar han som handen i handsken.

Barnen var super nöjda med allt vad det innebar idag. Vi avslutade dagen med ponnyridning för Ella. 
Nästa år får Leo också hoppa upp på hästryggen, för han om någon hade jublat. Han Älskar hästar, och ja, traktorer 😃 

En riktigt bra start på ledigheten och vi kör på samma melodi resten av ledigheten. 
Skansen 2015
Publicerat den


Lite bilder ifrån vår vistelse på Skansen. 
Så mycket djur som vi faktiskt fick se hör inte till vanligheten precis, så det var riktigt kul. Speciellt för barnen som så gärna ville se björnarna. 

Vi mötte upp brorsan med familj och strosade runt i flera timmar. 
Trötta ben var bara förnamnet och väl hemma slängde vi oss i soffan allihopa. 
 Stockholm över helgen.
Publicerat den


Vi körde på en lite längre långhelg över Valborg då vi körde upp till Sthlm redan på onsdag kväll. Barnen somnade ett par timmar innan vi anlände hemma hos mormor men vaknade direkt när bilen stannade. 

Den här helgen har varit en sådan helg som man sådär riktigt kan längta tillbaka till. En riktigt bra sådan helt enkelt.

Vi har hälsat på min farmor och farfar, varit på Valborgsfirande i närheten av mamma och Lennart med fiskedamm, choklad och godis hjul, sockervadd och mycket därtill. 

Varit på Skansen med brorsan med familj och strosat runt i flera timmar och slutligen träffade vi våra fina vänner på lördag eftermiddag. 

En lång och energirik vistelse i Stockholm. Det ver fyra stycken som inte alls var redo att åka hem igår men vi vet att det bara är några ynka veckor kvar tills mormor kommer ned till oss så det var lite, lite enklare att åka dem där 60 milen hem denna gång.

Här är vi hemma hos gammelfarmor och farfar och busar.