Gnäll var det här.
Publicerat den


Bild ifrån i fredags.. Då var det början på semesterfirande.

Idag är första dagen på semestern för Martin och det firar han med att åka iväg, haha. En vän är nere så dem skulle snabbt åka iväg över dagen för att sedan komma hem i eftermiddag.

Natten till idag var inte.något direkt att hurra för. Antagligen tänder på gång, den sjunde, och denna gång känns det väldigt långdraget, stackaren. 
Saglar jätte mycket och är super gnällig emellanåt. 
Det är inte lätt det där med tänder och inte riktigt veta vad man skall göra för att det skall kännas bättre. Tycker ju så synd om honom, måste göra oerhört ont.

Kommer ihåg min tandvärk jag hade för något år sedan, Det gjorde extremt ont, så jag kan på ett ungefär förstå hur han har det. 

Låt detta gå fort över så vi får vår glada kille tillbaka och så lite fint väder på det, då hade det varit prima ballerina.

Hur har ni det med vädret? 
Har ni någon sommarfeeling? 





Nya skor och inskolningstider.
Publicerat den



Leo har blivit med lite nya skor, äntligen. Fast och andra sidan så behövs dem som mest nu när han verkligen börjat gå, på riktigt, så det passade perfekt. 

Leo går hela tiden och han tar sig upp snabbt med hjälp av väggar och annat när han ramlat på rumpan. 
Det har gått så himla fort allting. Vår lilla ettåring, inte så liten längre.

Papper från dagis med inskolningstider. Åh! Blir lite tårögd bara att tänka på att han ska börja på dagis efter sommaren. 
Jag kommer Verkligen sakna att få vara hemma med honom om dagarna, men jag vet (hoppas) att han kommer att trivas på dagis, få leka med en massa nya roliga saker och träffa andra barn i samma ålder. Du är grym Leo!! Världens duktigaste kille ❤️


Invigning av skorna igår. Sitter som en smäck! 





Leo idag.
Publicerat den

 Idag har denna lille goding namnsdag, Leo. Grattis älskling ♥



Mollnen fyllde himmelen.
Publicerat den

 
Snart har vi semester tillsammans, hela familjen, och jäklar vad skönt det skall bli. Två ynka dagar kvar sedan kör vi sex veckor med mycket kärlek, umgås med nära och kära, äta och dricka gott, ungar som får vara uppe tills dem storknar och ljumma sommarkvällar. Nu håller vi bara tummarna att vädret vill visa sig från sin allra bästa sida.
 
Idag åkte jag och min solstråle på tu man hand till stranden. Solen lyste och det var rikligt varmt i morse men så fort vi kom fram så började molnen sakta men säkert fylla himmelen. Tur var väl det att det fortfarande var varmt. Vi hoppade i badet direkt och spelade lite boll för att sedan avsluta med god lunch och såklart lite grävande i sanden.
 
Just i detta nu ligger tre fjärdedelar och sover så det är bara jag uppe. Det är någonting som aldrig händer.. så det känns faktiskt lite märkligt. Tystheten som finner sig och mörkret börjar falla. Nej, jag ska nog göra dem andra sällskap jag också.
 
Vackra dotter.



Midsommar 2014
Publicerat den

 
Vi har precis lagt oss i sängen efter ett långt midsommarfirande.
 
Varit hembjudna till vänner i Staffanstorp där det bjöds på fint sällskap, god sill lunch, besök på Balders Hage men dans runt stången och som avslutades med fika. 
Tillbaka igen för lite grillat, fotbollsspelande för denna mamman och pappan, lek och stoj för barnen medan solen värmde. 
 
Kvällen avslutades med jordgubbar med glass och grädde och så två trötta barn! 
Leo somnade i min famn, helt slut, då någon vila mitt på dagen inte var speciellt intressant för honom, hihi. Man kan ju faktiskt missa något. 
 
Med ett trevligt firande säger vi nu god natt. KRAM.
 
Tillslut blir det såhär när ingen orkar sammarbeta, haha. 
 



Familjefotografering
Publicerat den


Igår fick vi några smakprov på vad komma skall. 

Vi hade bokat in en familjefotografering för ett bra tag sedan och för drygt en månad tillbaka var det dags. Hon kom hem till oss och tanken var att vi skulle fota ute först och främst så det var därför som det dragits ut på tiden ett bra tag. Hade inte gärna velat ha foton på väggen där vi har mössor på oss så därför kände både hon och vi att vi gärna väntar lite till. 

Vädret var lite halvdant och regnet hängde i luften när hon kom men vi hann ändå med att ta lite ute och så fick det bli resten inomhus. 

Nu har man längtat och längtat efter att få dem hemskickade men då hon inte riktigt var färdig med dem så fick vi dessa underbara smakproven på barnen sålänge.

Kan ju bara säga som så att man längtar ännu mer nu på hur resten blev. 

Gå gärna in på www.fotoagge.se om ni också är sugna på en fotografering. 




Tänk vad sömn spelar in.
Publicerat den


Natten till idag var inte att hurra för och dessvärre inte natten före det heller. 
Leo har aldrig varit den som gillar att sova särskilt mycket eller bra på nätterna men att vakna en gång på natten tycker jag har varit helt okej, han har dock behövt ha välling för att kunna slappna av och kunna somna om. 

Dessa nätter har varit mycket spring fram och tillbaka och någonstans däremellan blev han helt plötsligt pigg också. Inte helt okej när klockan visar halv tre.

Han vaknade redan vid fem i morse och tog därefter morgon. 
Det var bara att stiga upp och hålla god min.. Efter en liten stund kom världens bästa mamma smygandes och ville mer än gärna byta av mig så jag fick gå och lägga mig igen. Lycklig mamma var det här.. Herregud vad sömn spelar in. 

När jag fått ett par timmar till med sömn så var det dags för dem att åka hem och jisses vad tråkigt det är varje gång, att behöva säga hej då! Vill ha min mamma lite närmre och barnen sin mormor såklart..

Iallafall åkte jag och barnen till stranden för att tänka på annat. 
Skönt väder med strålande sol, blåste lite väl mycket bara så sanden var lite överallt, men annars så var det tipp topp. Ungarna var i vattnet och jag stod och höll koll såklart. Underbart att få ha två vattentokiga ungar. 

Efter ett antal timmar var vi mer än nöjda allihopa och jag hann inte mer än starta bilen förrän båda älsklingarna somnade. 

Det tar på krafterna. 

Lilleman var på upptäcktsfärd insvept i sin badrock, hihi. 



Släktkalas för Leo.
Publicerat den


I fredags, på självaste nationaldagen, hade vi släktkalas för Leo. Denna dag var han beräknad till egentligen men han bestämde sig för att komma nio dagar innan. Du var så välkommen älskling! 

Mormor kom ned med tåget från Stockholm och faster och Lelle kom ned från Göteborg på fredagen. 

Det bjöds på jordgubbstårta, kakor och chokladbollar till fika och därefter var det dags för presentöppning. 
Han fick allt ifrån presentkort på underbara butiken zara, kläder, lekset att ha på stranden och lite annat smått och gott. Helt perfekta saker och funderar på att åka redan i veckan och inhandla lite nya sommarkläder till vår lille skatt. Han får ju såklart följa med och välja ut, hihi.

Ett perfekt kalas och Leo verkade hur nöjd som helst. 

Tack till familjen och släkten som kom och firade Leo med oss och tack för alla fina presenter. 

 



Stoppa tiden, iallafall lite grann.
Publicerat den


En alldeles perfekt liten kille! 

Har känt mig lite sådär sentimental idag. Tankar och känslor som går runt i huvudet. Kan liksom inte förstå att ett år har gått såhär fort, att vår älskade fina lilla Leo är ett år nu. 
Bilden ovanför är han bara ett par dagar gammal och vi hade ett helt år plus lite till att få njuta av varandra. En underbar sommar med hela familjen.
Nu har vi denna sommar kvar tillsammans och sedan börjar verkligheten igen. Allt kommer att springa på som vanligt och våra små älskade barn kommer att gå på dagis, båda två. 
Jag känner mig inte redo än. Jag vill kunna njuta mer av detta, tillsammans allihopa. 

Livet går vidare och det är såhär det måste bli. Jag är liksom inte färdig ännu. Jag vill verkligen kunna stoppa tiden, kanske spola tillbaka lite också och kunna suga ur alla känslor jag bara kan och njuta av bebistiden lite till..

Ibland springer tankarna iväg och man kan inte stoppa dem.. 
Jag saknar tiden vi har haft men längtar även till tiden vi kommer att få! Först ska vi njuta av en helt fantastisk och lång sommar tillsammans ❤️



Måndag, perfekt start på veckan,
Publicerat den


Idag fick vi strandsällskap av våra vänner. Ella och Nikki har växt upp med varandra och fast att tjejerna inte ses sådär jätte ofta längre så är dem som bästa vänner. 

Tjejerna lekte på lekplatsen och därefter var dem snabba med att vilja bada. 

En snabb tur i vattnet fick det bli då blåsten var rätt så kall idag. Var liksom inte det där ljumma vindarna och riktiga sommarvärmen idag så för att hålla förkylningar borta så fick det bli ett snabbdopp.

Våra små killar kröp runt i sanden och var sådär härligt nöjda att bara vara. 

När vi kände oss nöjda rörde vi oss uppåt glasskiosken och avslutade med goda glassar till oss allihopa. 

Nu hoppas vi att sommarvärmen snart vill komma på riktigt för nu är vi mer än redo för den.