Cykeln är inlämnad.
Publicerat den

Nu är det bara att vänta på sms:et från cykelhandlaren. Vi har nämligen lämnat in min cykel nu så vi äntligen får på vår cykelstol till Ella. Fanns att välja på den mest vanliga, Hammax, och även den där man kan fälla den lite bakåt om hon skulle somna. Dock valde jag den förstnämnda, och hoppas att det var det rätta valet.

Ikväll skall vi ta en cykeltur ner till Vikhög, närliggande badställe, och grilla lite. Ta med en fotboll och lite musik och ha en mysig valborg. Får se om vi åker förbi brasan på väg hem, lite dumt att dem är så sena, men i så fall får Ella vara uppe lite längre.

Nu är vi precis hemkomna från att ha lunchat med svärmor och svägerskan i Lomma hamn. Restaurang Aq va kul. rekommenderar maten men inte tiden. Det tog sisådär 50 minuter för oss att få in vår mat. Men när vi väl fick in den var den super god.

Plingade precis till i min mobil: Cykeln är färdig för att hämtas. Yey!


Redo att hämta upp mamma ja.

 


 



  
"Hur mår du idag då.. spring din väg.."

 
Bus med faster och titta båtar med farmor. Aldrig fel. Sjukt bra dag. Nu bär det av till nästa.

Ha en underbar Valborg alla fina.




Filmtips.
Publicerat den

Ni som vill ha ett bra filmtips måste jag verkligen få rekommendera denna som vi såg igår. Både jag och Martin är lite isådär till rysare och när det kommer till att välja kör vi hellre på komedier.

Men denna är inte riktigt en skräckis, utan mer psykologisk som jag gillar.




Kapar det.
Publicerat den

Jag har nu bestämt mig. Jag kapar håret. Rätt steg i rätt riktning, tycker jag. Nu är nästa projekt att få in en klipptid. När jag har bestämt mig för en sak så vill jag att det skall gå snabbt.
Tack till er som lämnade ett litet avtryck i kommentarsfältet, ni hjälpte mig i mitt val.


Detta är det enda rätta i hårval just nu. Passar betydligt bättre i det än detta jag har nu.




Hur blev det så fel?
Publicerat den

Det blev en väldigt, väldigt lugn förmiddag idag. Båda mina älsklingar somnade i varsitt rum.

Det var egentligen jag som kände mig uttråkad och trött innan och visste inte vad jag ville göra, men inte ville jag sitta inne i varje fall. Har nu varit hemma ungefär en vecka och bara stirrat in i väggen. Men när det kommer till kritan kommer jag nästan aldrig på vad vi ska hitta på. Jag är extremt dålig på att spontanköra på någonting då jag inte ens vet åt vilket håll vi skall köra.

Detta går nämligen ut på min kära man, och jag vet, det är inte sjysst, men tyvärr är jag sådan. Är jag uttråkad och inte kan hitta på något blir jag sur på honom istället. Stackars man, jag är då inte lätt att leva med.

Mitt humör är i gungning idag känner jag också. Är retig, blir lätt kinkig, orkar inte speciellt mycket, men ändå vill jag ha att göra. känns som att jag har myror i rumpan, men ändå slö.. ja, det kan göras långt. Jag vet nog varken in eller ut just nu.


 
Mina ögonstenar tyckte jag var en tråkig tjatmoster så dem somnade istället. Det var nog det rätta.


 
Själv sitter jag och funderar väldigt mycket på om jag skall klippa av håret till en lite längre page. Jag vet att jag trivdes jätte bra i det. Men sedan är jag alltid likadan när det kommer till att spara ut det igen, för att jag vill ha långt. Men nu när jag har långt är det inte så roligt längre. Jag sätter nästan alltid upp det för jag gillar egentligen inte att ha det nedsläppt. Min lugg får jag inte grepp på och vill hellre ha den jämnlång med håret. Men så varenda gång den blir lite längre så klipper jag av den igen. Vad är det egentligen man vill?

 



Hus vid havet, nästa.
Publicerat den

Jag är tiiillbaaaaka! Phu.. äntligen. Känns som en evighet. Knappt orkat prata, inte kunnat äta och bara legat antingen i sängen eller soffan. Nu är äntligen demonen borta och den vanliga "roliga" Martina är tillbaka igen.

Känner dock att tålamodet är jäkligt litet just nu. En 2 åring som springer runt benen Hela tiden, skall ha hjälp med både det ena och det andra. Ska hon sedan ge sig på det själv och inte klarar det, jäklar vad man får höra det. Ibland är det som att hon Aldrig kan sluta prata, munnen går verkligen i ett och när man har varit såhär dålig som jag var och nu "kommit tillbaka" är det skapligt jobbigt. Men, på´t igen, eller vad säger man.

Idag har vi iallafall varit iväg en sväng och tittat på cykel till henne, dock behöver hon kanske 1-2 cm till på längden för att verkligen kunna cykla helt själv på pedalerna, så tills dess, får vi köra på cykelstol. Blev en mysig picknick... i bakluckan. Vi tre stängde in oss längst in i luckan, med varsin bulle och blickade ut över det tysta havet. Ja, det är vårt nästa projekt, hus vid havet.


Foto av Martin Lönneström.




Utflykt i bilen.
Publicerat den

Vad gör man om det regnar och man har matsäck?

Jo, man sätter sig såklart i bakluckan och blickar ut över havet.




Magen har fått lite mat.
Publicerat den

På bättringsvägen, men kan ni tänka er att det har suttit i sedan i måndags?

Jag är så mör i kroppen man bara kan bli men jag har kunnat få i mig en skål med kräm (detta var i morse). En varm toast, som jag var så sugen på, och nu har jag precis kunnat äta några rån och druckit te. Det har nog inte varit så gott som det var nu.

Magen fightas fortfarande lite men bakterien verkar ha lämnat mig. Thank Good for that!

Jag fick hämta Ella idag på dagis då älskling är på mässa, och jag fick lite smått panik i kroppen. Har inte varit ute på så många dagar, och visste inte hur jag skulle känna, men det gick bra. Och Ella har varit en lite pingla, som vanligt, och inte alls satte sig emot sin sjuka mamma. Det var ju himla bra, man vet ju trots alls aldrig.

Nattningen var inte heller några problem, somnade nöjd och glad och jag kan nu sitta och titta på Världens Bästa Film | Självklart pratar jag om Titanic. Precis kommit till delen där fartyget kolliderat med isberget..





Sjukstuga deluxe
Publicerat den

Ingen uppdatering här förrän den här mamman gått och blivit frisk.

Magsjuka is in da house!!




Träningen är igång.
Publicerat den

Hårdträningen börjar NU.

Frukost: En proterindrink med jordgubbssmak.

7 km löpning i skogen, med mycket intervall.
 



Väl hemma blev det magträning och armträning. En app som jag varmt kan rekommendera är denna: AB Workout. Där bestämmer du från 5 minuter på 9 övningar upp till 10 minuter. Även om du vill köra alla dessa 9 övningar som en komplett träning eller om du vill ta varje övning för sig.
Detta gäller exakt likadant när det gäller träning för armar och rumpa.

  
 

Frukost/lunch: Två skivor fullkornsbröd med skinka och tomat, 2 ägg och 1 kopp kaffe. 

Mellanmål: En proteindrink.

Middag: Fyra små kycklingvingar i ugn, 1 advokado, gul paprika, cocktail tomater och lite stekta champinjoner. Blev sådär perfekt mätt, som man egentligen aldrig brukar bli annars. Antingen är det för att man äter så man spricker eller tvärtom. 

Kvällsmål: En proteindrink med lite mixade jordgubbar i.



Måtten:

Armar: 28 cm
Magen: 86,0 cm
Lår: 53,3 cm




Designen.
Publicerat den

Är det någon som kan sig veta hur man ordnar så att min bloggdesign kan flyttas lite mer mot mitten. Den ligger nämligen väldigt långt till vänster, ser ni också det?

Någon som vill och kan hjälpa mig med det hade det varit super gulligt.

Uppdatering: Jag klarade det.




Ljusen är tända.
Publicerat den

 
Ljusen är tända och står nu på tvbänken. Längtar tills det blir mörkt så vi kan njuta ännu mer av det fina ljuset. 
Tack så jätte mycket Jane och Ingemar, och Ella ville att vi skulle läsa den nya boken hon fick
.




Nu åker vi hem.
Publicerat den

Blidde ingen vinst heller, men inställningen var god iallafall. Nu är vi hemkomna, trötta hungriga och väldigt glada över att vara hemma igen. Rätt drygt ändå att sitta i bilen 2 timmar hem igen.

Vädret talade för sig, fast att det blev lite kyligt ibland. Ella var i sitt esse och klättrade upp, ner, upp ner o.s.v på staketen, blev även en del böcker läst. Dock var det lite svårt med framkomligheten när det gäller att ha vagn i sån här stor folkmassa.

Älskade unge var helt fantastiskt, knappt något gnäll, ingen sömn på hela dagen och hon var bara så nöjd över att vara där med oss. Så mer utflykter, och när det blir sommar så har vi banne oss bestämt att vi måste köpa en cykelstol. Blev aldrig så förra året tyvärr.

Fick med oss två presenter hem från våra vänner som vi träffade där. En till Ella och en till Martin och mig. Inte varje dag sådant händer? Tack snälla söta ♥

Nu: Ella i säng, lövbiffen är på plattan och soffan är efterlängtad.

Hoppas ni alla haft och kommer få ha en fortsatt trevlig lördagskväll.



 



Mina fina hjärtan. Ååh, jag vill bara skrika ut hur lycklig jag är med er.. Okej jag gör väl det då..
JAAAG ÄÄLSKAR EEEER! :)


Vår fina häst. Gick inte hela vägen, men nu kan det bara gå bättre.

 

Nu åker vi hem..




Mot Åbytravet.
Publicerat den

En heldag mot Åby. Familjen är inpackade i bilen på väg mot Åby travbana.

Vi har nämligen en häst till start idag på V4, lopp 4.

Har även lämnat in systemet för V75 idag så nu skall vi vinna in lite pengar till familjekassan tänkte jag.

Hoppas ni får en underbar lördag så uppdateras det förhoppningsvis något på vägen, Om vi vinner;)


 




Inte bli mer personligt.
Publicerat den

Älskar detta hemmagjorda "smyckeskrin" som Ella fick av sina föredetta grannar. Underbar gåva på hennes dopdag, som gentligen står prydd inne på hennes rum i vanliga fall. Kan egentligen inte bli mer personligt än så här, och så den fina texten invändigt.




Godkväll fina ni.
Publicerat den

Gick inte hela vägen tyvärr. Om något skulle vara positivt med det hela så var jag bland dem tre.

Nu tar vi nya tag och ser istället fram emot helgen. Så jäkla mysigt det är när man kommer hem och sina fina kommer fram med massa pussar och kramar och man verkligen käner sig saknad. Det gör det allt så mycket enklare, enklare vardag.

Ätit en god middag på balkongen, tagit ett glas vin. Ella är nattad och nu återstår soffan och en film på det. Blir inte bättre än så. 

Godkväll fina ni. 

  
Kvällssol på balkongen säger vi inte nej till.




Packa ner oss.
Publicerat den

Varenda gång Martin reser iväg med jobb blir Ella sjuk, slår verkligen aldrig fel. Så vabb idag, och tänkte packa ner Ella varmt i vagnen och gå ut en runda. Skulle bli skapligt varmt idag och solen är redan framme.

  
Förstår inte hur hon kan vara så pigg och glad fast att hon är sjuk. En själv ligger ju mestadels livlös i sängen.




Det skall gå, så är det bara.
Publicerat den

Nu är det en 40 minuter kvar tills jag skall åka till den andra arbetsintervjun, och jag börjar känna lite nervositet i magen nu. Detta jobb känns precis som jag, och det ligger bara ett stenkast härifrån. Håll tummarna och tänk på mig lite extra kl 13:00. 

 
Jag skulle visa dem nya byxorna jag köpte igår, så lappen satt fortfarande på. Höll dock nästan på att glömma klippa bort den innan jag skulle åka iväg..




Blinka lilla stjärna.
Publicerat den

Vår älskade sjunger Blinka lilla stjärna.
Helt plötsligt avbryter hon när hon märker att barnprogrammet tar slut. Haha, härliga unge.




Effektiviteten flödar.
Publicerat den

Idag har jag haft en väldigt effektiv dag, och sånt älskar jag. Var tvungen att sätta mig här och skriva ner detta Innan jag lägger mig i soffan, för då kommer jag verkligen inte upp igen.

Var uppe tidigt för att göra mig i ordning för en första arbetsintervjun inne i Malmö. Vet inte riktigt hur jag har kunnat bli så här med stress på morgonen, det har aldrig varit några problem för mig innan. Känns som att jag alltid har lite stress inom mig, och hinner jag inte ens dricka kaffet på morgonen så är det något som inte stämmer. Får verkligen bättra mig där, för så kan jag inte hålla på. 

Men jag kom i tid och intervjun gick verkligen jätte bra, så nu håller jag bara tummarna för att andra intervjun som redan är imorgon e.m. går ännu bättre för det är nämligen ute hos kunden jag skall jobba hos. VILL HA DETTA!
 
Hann sedan med en frukost på Espresso House, och där fick jag mitt saknade kaffe med tillhörande scones. 

Nu var det dags för min andra intervju hos en annan kund, och den gick lika bra den. Känner iallafall inte att jag behöver sitta här och tycka att jag inte gav allt på dessa, för det gjorde jag, och då kan man inte göra mer än att vänta. Så håll nu alla tummar, tår och allt annat som går för att det skall gå bra nu. 

Tog mig en sväng runt i stan och hittade (som jag tyvärr alltid gör) någonting. Blev ett par svarta byxor på Zara som jag verkligen behöver då jag slängde mina andra som hade gjort sitt. Har man fått hål lite varstans som i rumpan tycker jag själv också att det nog gått Lite för långt. Så dessa var jag värd tyckte jag, plus att jag fått pengar av min underbara mormor i present så dem kom väl till pass. 

Blev även en söt klänning och en scarf till Ella, som också såklart behövdes..:)

Efter detta tog jag bilen mot västra hamnen och träffade min fina vän Catty för lite catch up och en underbart god lunch på Novel. Självplock för sallad av alla möjliga tillbehör. 

Hem för att slänga av mig alla saker för att sedan bege mig till kiropraktorn och knäcka rygg ännu en gång. Känner mig bättre och bättre, så nu håller jag mig till detta och hoppas på mer resultat. Kanske kunna komplettera med lite akupunktur också. 

Hämta lillan som hade maskeradkläder på sig, hon älskar ju att klä ut sig på dagis och gått i klackskor hade hon gjort en stund innan jag kom. 

Myskväll med god mat, mys i soffan, lite sång och sedan var det bums i säng. 

Nu: En mamma som är väldigt trött och skall hoppa in snabbt i duschen och sedan mysa ner mig i soffan med en kopp te och invänta Desperate Housewife. 

  

Ha en underbar kväll fina.




Glömmer er inte.
Publicerat den

Tänkte bara skriva att ni som kommenterar utan blogg svarar jag på i kommentarsfältet. Så att ni inte tror att jag struntar i att svara, för det gör jag absolut inte.







Hur gör ni hemma?
Publicerat den

Skulle vara kul och veta hur ni andra familjer har det hemma med att hjälpa till. Vem hämtar barnen, och vem diskar. Vem tvättar och vem städar etc.?

För att jag frågar är för att här hemma har vi verkligen fått till en bra kompletteringar oss emellan. Vi nattar Ella varannan natt (när Martin är hemma, och inte far runt med jobbet såklart), disken kör vi olika då vi har diskmaskin och båda tar ur när man är hemma. Fast detta är nästan alltid ett suckmoment, varenda gång. För det är ju verkligen så sjukt tråkigt, och man tycker att det är så jobbigt.

Vi har gemensam tvättstuga här där vi bor, och det tycker jag är himla smidigt, för du har all tvätt där nere och ingenting som hänger och tar upp en massa plats här uppe sedan. Men där har vi olika också. Jobbar Martin hemma så kör han den, och om jag är hemma tar jag den, och ibland hjälps vi åt när vi båda är hemma, och där brukar Ella även tycka är roligt att följa med till. Hon far runt och sopar och kör vagnen.

Maten är det faktiskt för det mesta Martin som står för. För det första gör han godare mat, allt han steker och allt han gör blir så himla mycket godare än när jag gör det. När jag te.x skall steka lax (en simpel grej, jag vet) så blir den banne mig torr varenda gång, och likadant är det med kött eller kyckling. Jag har kanske 2-3 maträtter som jag kan utan och innan och dem blir väl bra, men allt annat känner jag mig inte manad till att göra.

Städningen, får jag nog säga att det är för det mesta jag som sköter här hemma. Men då får jag väl säga att jag är rätt så pedantisk när det kommer till den biten. Gillar inte när det ligger saker överrallt, kläder utspridda, Ellas leksaker över halva vardagsrumsgolvet, bordet och även i soffan. Så direkt när hon har lagt sig är jag framme där och plockar. Dammsuger gör jag väl någongång i veckan, men damma och städa toaletterna är vi nog fruktansvärt dåliga med båda två. Man vet att man trivs så mycket bättre när det är städat hemma, och man säger alltid samma sak, att nu skall vi alltid ha det så här fint och kläderna skall ligga i garderoben och Inte på stolar och golv. Det löftet håller man väl sisådär 2 dagar, och vips är allt framme igen. Känner ni igen er?

Ja, men det jag ville komma fram med detta är att hemma hos oss har vi delat lika på det mesta, och det bästa tycker jag är Ellas nattning, varannan dag är helt perfekt. Hur har ni det hemma?


 
Töntigt eller bara jäkligt gulligt med mamma och dottermatch? Jag får nog faktiskt säga det andra alternativet ;)




Hur man kan egentligen ha det bättre.
Publicerat den

Idag fick det bli en dagsutflykt. Vi packade in oss i Volvon och körde in mot Malmö och Pildammsparken. Svängde först förbi ett café för inhandling av sallad till vår lilla picknick, tallricken kallas visst platsen vi satt på.

Satt och mumsade i oss allt vad dem hade slängt ihop till oss. Potatis, coscos Och pasta? Kanske inte så smart, så vi håller oss nog till att välja själva nästa gång. Inga problem dock att få i sig detta i magen, hungriga som vi var. Blev en lång runda runt sjön för att sedan avsluta med lite lekplatshäng.






 
Här  börjar lillälsklingen bli lite småtrött och mammamyser lite. Fick se en rutschkana och snabbt var tröttheten som bortblåst igen. Ja, det kan gå fort det där för dem små trollen.

 

Denna lekplats tyckte tillochmed jag och Martin om så det blir nog fler gånger.

 


 
 
 

Hur kan man egentligen ha det bättre. Jag trivs så sjukt bra, och fastän man haft det jobbigt ett tag så gör dessa helger och mysiga stunder med familjen att man orkar och kämpar vidare igen. Vi är ett så sjukt bra team vi tre! Älskar er till oändlighet.




Mot pildammarna.
Publicerat den

Mot pildammarna med mina fina. Mata fåglar och äta en mysig lunch på en filt.




Nu får ni faktiskt komma hem.
Publicerat den

Jag har fått den helt perfekta födelsedagen firad idag. Familjemys både inne och ute och SOL. För en stund sedan åkte mannen och dottern iväg för att titta på fotboll, och lämnade mig hemma för att jag skulle kunna unna mig lite för mig själv. Så det blev att färga håret (som jag åkte ner för att handla), dricka ett glas vin, och lyssna på musik. Ja, det blir ju inte bättre än såhär på sin födelsedag..

Tack älsklingar, men nu får ni faktiskt komma hem igen.

 
 


 
 


 
Älskar er mina fina!





 

 
Spelandes fotboll med älskling resulterar i ett par sprillans vita converse ser ut såhär. 




Vi hoppar vilan.
Publicerat den

Ella hoppade vilan på dagis idag och det har vi sagt inte är några problem. Vill hon inte sova så behöver hon inte, men detta resulterar ibland till att hon såklart blir trött och nästintill somnar i bilen. Hände nämligen idag.. men nu är hon nattad och jag hör henne snarka i rummet bredvid (förkylning på G). Hör dock att hon sover Väldigt oroligt.

Men vi har haft väldiga problem med sömnen i flera månader nu. Hon somnar i sin säng utan några som helst problem, men när vi själva skall gå och lägga oss brukar hon vakna för första gången, efter någon timma vaknar hon för andra gången. En tredje gång brukar bli sisådär vid 0200-0300 tiden och sedan någongång mellan 0500-0600. Varför är det så? hon sover ju så himla fint den tiden som vi är uppe, men så fort vi släcker så början hon.

Man blir rätt så knäpp på att inte få sova och så här är det varenda kväll och natt tyvärr. Är det så att vi får tillbaka detta nu då vi har haft det så himlans bra hennes första år.

Någon? Tips?






Halvmaran tro?
Publicerat den

The jogging mum.. Jajjamen, jag har också börjat springa, Ute, som älskling gör. Känner mig duktig får jag säga. Vad kan egentligen vara bättre träning när man både får luft, naturmiljö, slipper en instängd lokal på gymmet och att alla löparband är upptagna. Nej, när vädret säger ja, då är det riktigt skönt att komma ut, få ut alla tankar och bara köra sitt race med musik i öronen.

Så älskling, sikta på halvmaran båda två? (vet nog inte riktigt vad jag ger mig in på..)

  
Vet inte riktigt vad detta skall föreställa, men någonting är det väl iallafall?




Filmtips.
Publicerat den

Jag satt och tittade på en film häromdagen och lipade som en liten tjej som blivit av med sin ballong (eller något liknande). Började gråta mer när jag skulle återberätta vad som hände i slutet av filmen till Martin. Han tittade mer på mig som en "ehm, okej, jag, ehm, får väl krama dig nu då, eller?" Ja, på ett ungefär.

Dear John är ett bra filmtips för er som gillar romantik och lite drama, Channing Tatum och Amanda Seyfried
i huvudrollerna.




Mamma på språng.
Publicerat den

Snabbt återbesök hos Specialistmödravården. Var lite jobbigt att sitta där och ta upp allting igen, men nu är detta ett avslutat kapitel får man ju faktiskt säga, och det är Skönt att kunna säga det, för vi hade inte kunnat göra någonting annorlunda. Det som sker, sker och det var den enda utvägen.

Hem om och åka till nästa ställe, kiropraktorn. Knäcka rygg en stund och en avslappnande massage efteråt. Kan dock inte jämföras med din massage igår älskling..

Hem om igen en snabbvända för att hämta kameran och iväg för att träffa min fina vän Sofia och hennes gosfis.


 
 
 
Inte så att man längtar mindre när man får träffa denna lite gosis. Tack för idag fina ♥




En ko på grönbetet.
Publicerat den

Idag körde vi en rastning av den lille i skogen och trotsade regnet. Hey, man har väl inte gått under av lite regn?
Martin körde sin springrunda och jag och Ella tog vår lite kortare och hon fick leda mig rätt, alltså leta efter dem röda prickarna på träden.

Kom in ungefär samtidigt och sedan körde vi lite trädhäng (bokstavligen).

Nu när det är sådant här väder vill man ju egentligen ligga hemma (om man kunde få välja det helt själv, någon gång) i soffan, kura ihop sig under en filt och titta på film. Men när man har en liten jänta som behövs rastas, Många gånger under dagen, och som vissa dagar bestämmer sig för att inte vila Alls på dagen, då blir det rätt så svårt att få göra det man känner för mest.

Och här går det knappt en sekund till att man får säga Nej, Nej och åter Neeej. Halleluja, trotsen nr 45 i ordningen är här. Välkommen.. nu har du tittat in och sagt hej, nu kan du gärna få fara åt... igen.

 
Hon blir som en ko på grönbetet när hon får komma ut, haha.

 ´
 
Hurtbullen i familjen.. milen, vadå, det är väl inget?

 
 


Ålder är ju faktiskt bara en siffra, och i mitt sinne är jag fortfarande barn.. :)

 



Kanske i ugnen?
Publicerat den

Gårdagskvällen var verkligen jätte lyckad med trevligt sällskap, god mat/dricka och mycket skratt. Var på "Världens snabbaste allsång" på ett ställe som heter Babel här nere i Malmö (aldrig varit där innan) men detta var verkligen att rekommendera. Boka, ta med trevligt sällskap och sjung loss i ett par timmar, hur Högt du vill.

Hämtade hem vår älskling vid lunchtid och allt hade gått jätte bra, som vanligt, förutom lite hosta i natt. Trodde vi skulle kunna vila lite med Ella då man var rätt så slut från igår, men icke. Ella verkade pigg och det fick bli påskäggjakt istället. 

 
Ute på jakt.. "Kanske i ugnen"? 

 
(Haha, ni som undrar, Ja det är en dockhand som ligger till höger om Ellas ben)


Ellas påskägg med sina favoritkex, smoothie och några tillskott till legosamlingen.

 

Efter att hela rummet var upp och nedvänt för jakten på ägget så blev hon sååå nöjd.

 
Efter en massa stoj och stim med mammas trosor och annat påhitt somnade hon på två röda i pappas famn. Så nu ligger hon i sängen och en pappa kan ta det lite lugnt på balkongen. 

  
Världens finaste man.. fan vilken tur jag har haft.



En bra dag Igen.
Publicerat den

En regnig dag som denna passar det perfekt för en innedag på lekland. Även denna gång med våra fina vänner öste vi gärnet.

Nu är lillan hos farmor sin och jag och Martin skall snart göra oss i ordning för en liten utekväll med kära vänner.

 
Vad gör man inte för sina små fast man tycker det känns lite läskigt?

   
 
 

"Nikki, min kompis!"

 
 

Tack för idag tjejer.. fina ni!




Pappa, buuuusa med mig.
Publicerat den

Kommentar när man kommer hem: "pappa bajsa byxan".
Ja, det säger väl kanske inte riktigt det hela, men man började undra för en sekund vad som egentligen händer här hemma,haha.

Men vi kör på för fullt med att potträna här hemma och Martin gör ju allt för att hon skall bajsa på pottan.

Gick inte denna gång, men kissa är inga problem. Sa hon tillochmed när hon hade blöja på sig att hon ville kissa pottat. Yey, nu ger vi oss inte.

Yes, här hemma är det pappa som gäller. Pappa, pappa, pappa buuuuusa med mig.






Bra slutresultat.
Publicerat den

Det blev en påskkärring. Lite fräknar, ett förkläde och sjalen skippade hon.. men det blev väl ett himla bra slutresultat ändå? Men vadå, hon passar ju i allt oavsett vad det är.. om man själv hade haft det så?

 



Påskklädsel.
Publicerat den

Lite sent ute. Men imorgon slår dem till med påskfest på Ellas dagis och det är lite skoj med att klä ut sig. Visst är det lite roligare för dem äldre barnen, och det kommer dessa små också tycka om något år, men det hör ju liksom till.

Då vi hade planerat att lillan skulle vara hemma med oss imorgon egentligen, så hade vi inte ens tänkt tanken. Men nu när andra planer kommit i vägen får Ella gå på fest istället. Inte tror jag hon är den som säger nej.

Så tips på bra påskkläder till denna lilla tös? Det får alltså bli lite hemmafix.

 
                                                                            




Ni får ursäkta röran, Vi bygger om.
Publicerat den

Ni får ursäkta hur min blogg är för tillfället. Jag i ett nötskal när jag börjat med någonting. Jag vet själv att jag inte är duktig på det här med blogg, hur den skall se ut, Hur man gör. Men jag försöker, så det är därför det ser ut som det gör ibland. Blir aldrig riktigt nöjd, och känner inte att det är så mycket "Martina" i designen som jag har just nu.

Om det är någon go själ där ute som mer än Gärna vill hjälpa en "nybörjare", säg gärna till, inte så att jag säger nej :) 

Förlåt!




Vad hände egentligen med räddningspatrullen?
Publicerat den

Detta skall Föreställa barnprogram, det är nämligen på Bollipompa, och jag blir smått mörkrädd när jag ser vad som sänds nu för tiden. Är det verkligen så att våra barn gillar att titta på det? Ella älskar själva melodin till Bollibompa och springer snabbt som attan till tvn, men vad hände egentligen med Räddningspatrullen?




Finns ju andra sätt.
Publicerat den

Varför inte? Om mamma och pappa säger nej, så finns det ju andra sätt att ta till.





Bra dag, helt enkelt.
Publicerat den

En bra dag helt enkelt. Sömnen gör mycket för hur dagen sedan blir. Känner sån stor skillnad från igår när sömnen var rätt så upp och ned till idag när man fått sova hela natten och nu åkt iväg för att träffa min fina vän Jessica.

Kommer ihåg när hon ringde mig efter att Fanny blivit född, deras minsta tjej. Hon låg fortfarande inne på förlossningen, haha, vadå "strong mama". Och nu satt hon själv i sin stol och helt plötsligt var en stor tjej, en Glad tjej. Tiden går sjukt snabbt, och jag gillar det inte, för det är på barnen man verkligen ser hur snabbt det går.

Det är nu, när man får hålla och gosa med andra bebisar som man verkligen tänker tillbaka på allt vi gått igenom. Tänk om allting hade varit friskt hos bebisen vi bar på, så hade jag ju nästan varit i v. 30 nu och själv haft en liten att snoosa på. Så nu känns det lite extra jobbigt med det stora hela, men som sagt, det var inte vår tid denna gång, och förhoppningsvis kommer det vara det nästa gång.

Ella skulle/KOMMER att bli en sån himla fin storasyster. 

  
Lillasyster och storebror.


Efter frukost var det direkt till leksakerna. Full fart framåt.

 

 

 

 
"Titta mig" "Titta mig" Klätterapan nr 1.


Tejerna bygger ton, för att sedan ha ner det igen. Ja, ni ser, Fannys hand ser farlig ut här :)




Bebisgos kan man aldrig få för mycket utav.

 
Fina tjejerna är ute och springer.

 
Fina mamma och dotter.        

        
Haha, älskar dessa bilder.. lever verkligen upp!