Kollage till dagis.
Publicerat denVi ordnade med ett kollage till Leos avdelning igår. Precis som vi gjorde när Ella började på dagis. 
Nu kan han gå och titta på det när han vill och få ha sin lilla familj nära fast att vi är på jobbet/dagis. ❤️ 
En grym lördag.
Publicerat den


Mormor kom ned igår och hämtade hem barnen på dagis efter mellis. Populärt var väl bara förnamnet.

Fredagen spenderade vi sedan men god mat och mys i soffan. 

I dag har vi varit igång hela förmiddagen med cykling för Ellas, ville ju såklart visa mormor vad hon har lärt sig (cyklar som om hon aldrig gjort något annat) och körde en lång lekplatsvistelse.

Trötta alla fyra drog vi oss hemåt för lunch och därefter gick vi alla in i varsitt rum och vilade, i hela Två timmar! Herregud.. Trodde knappt det var sant när klockan stod på halv tre, haha. Välbehövligt. Ja.. Nätterna krånglar fortfarande.

När vi vaknat till liv och fått i oss lite fika så packade vi in oss i bilen och körde till Leos lekland. Överraskning för båda barnen och där spenderade vi två timmar. Riktigt skoj och att vi fick åka med mamma/mormor dit. 

Väl hemma igen blev det middag och självklart godis i soffan. 
Barnen somnade vid åtta och vi fick lite tid i soffan att kunna pusta ut och fortsätta på godiset. 

Grym lördag med andra ord! 
Imorgon åker mamma hem igen och som vanligt blir det jobbigt. Önskar så att vi bodde närmre varandra. 
Nattskräck?
Publicerat den

Här är det väldigt, väldigt kinkigt och gnälligt ifrån från lilleman för tillfälligt :(

Sover väldigt oroligt på nätterna och på dagis vilar han inte speciellt mycket heller längre. 
Det går annars väldigt bra på dagis och han verkar trivas bra.

Hemma är han ynklig, väldigt trotsig och gnällig. Tycker så otroligt synd om honom. Att inte få sova ordentligt och sedan vara såhär på dagarna.

Man är så himla trött själv när man kommer hem och så skall man behöva höra det där enda tills han somnar och nötterna blir inte bättre. Man drar sig nästan till att gå och lägga sig föe tillfället för man är verkligen helt slut och speciellt när man skall upp tidigt och jobba så blir dagarna extremt lidande. 

Är väl denna snart 1,5 års fasen som spökar lite extra och jag vet inte riktigt om nattskräck är någonting som Leo kan ha? Eller så är det väldigt mycket drömmar. Han vaknar flera gånger och är ledsen och vissa gånger är det svårt att få kontakt med honom. Han försöker åla sig ur famnen om man står och håller honom på natten. 

Är det någon annan som känner igen sig? Hur är nätterna och är det gnälligt hos er också? 

årt hjärtegull!! Hoppas fanken att det snart blir bättre vad det än är. Att vi ska få ha vår glada kille igen.. Vill bara att du skall må bra hjärtat ❤️
Hemma hos vänner.
Publicerat den

Förra helgen hälsade vi på hemma hos Sara med familj. Fick äntligen se deras ljuvliga ställe dem flyttade till i somras. 

Vi blev bjudna på gofrukost med pannkakor och bullar. Sedan blev det fullt ös både ute och inne så ni kan nog förstå att jag hade två trötta barn i bilen när vi körde hemåt.