Nattskräck?
Publicerat den

Här är det väldigt, väldigt kinkigt och gnälligt ifrån från lilleman för tillfälligt :(

Sover väldigt oroligt på nätterna och på dagis vilar han inte speciellt mycket heller längre. 
Det går annars väldigt bra på dagis och han verkar trivas bra.

Hemma är han ynklig, väldigt trotsig och gnällig. Tycker så otroligt synd om honom. Att inte få sova ordentligt och sedan vara såhär på dagarna.

Man är så himla trött själv när man kommer hem och så skall man behöva höra det där enda tills han somnar och nötterna blir inte bättre. Man drar sig nästan till att gå och lägga sig föe tillfället för man är verkligen helt slut och speciellt när man skall upp tidigt och jobba så blir dagarna extremt lidande. 

Är väl denna snart 1,5 års fasen som spökar lite extra och jag vet inte riktigt om nattskräck är någonting som Leo kan ha? Eller så är det väldigt mycket drömmar. Han vaknar flera gånger och är ledsen och vissa gånger är det svårt att få kontakt med honom. Han försöker åla sig ur famnen om man står och håller honom på natten. 

Är det någon annan som känner igen sig? Hur är nätterna och är det gnälligt hos er också? 

årt hjärtegull!! Hoppas fanken att det snart blir bättre vad det än är. Att vi ska få ha vår glada kille igen.. Vill bara att du skall må bra hjärtat ❤️




Johanna

Fy så jobbigt, stackarn!



URL: http://johannaarntzen.se/


Emmelie - Ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Åh min Ebba hade/har nattskräck. Fruktansvärt! Hon kunde vid jobbiga tillfällen vakna 3-4 gånger per natt och skrika/slåss i panik och ej gå o lugna. Varje anfall kunde i värsta falll pågå i tjugo minuter eller mer :( Förstår de är jobbigt!



URL: http://www.emmgus.blogg.se


jessica

Det känner jag igen från Nikki, vaknde på nätterna och gick inte att få kontakt med henne bara ålade sig så man nästan tappade henne och det var fruktansvärt jobbigt när man själv är trött och kinkig, tyvärr kommer jag inte ihåg hur länge det höll i sig. Men jag hoppas leo snart kommer ur det.
Wille är också jobbig på nätterna vaknar fortfarande många ggr, men somnar om ganska snabbt ändå men är trött på att springa upp och ner varannan timme *suck*
Vi får vara glada över att tjejens sover hela nätter iaf :p



URL: http://iiicaa.blogg.se


Småstadsfrun

Min pojke är 1,5 och har alltid sovit bra och vi har bara lagt honom i sängen så somnade han. Tills för lite drygt en månad. Han vaknar, skriker, slår med armarna, gråter och är helt otrösterlig. ska absolut inte sova på kvällen heller. Tänker att det är en period och det blir bättre igen..



URL: http://www.smastadsfrun.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?