Bullerbyn.
Publicerat den



 
 
Tänk vad en människa ändå anpassar sig till alla olika årstider.
Ella var nästan sist kvar idag på dagis, men det verkade inte hon bry sig om överhuvudtaget utan hon satt och hade en mysig fruktstund med fröken och en lite äldre pojke, så jag fick glatt sätta mig bredvid, ta ett päron och varva ner lite. Var faktiskt väldigt mysigt.. lugnt och stilla, och jag kunde få chansen att titta i Ellas pärm som dem har suttit och klistrat och skrivit i.
Fick reda på det igår att dem precis ordnad varsin pärm till alla dem små, så där kan man följa från Ellas första måltid på dagis till att dem var ute för några dagar sedan med ett band som alla barnen skulle hålla i och sina underbara gula västar. Och där gick dem allihopa runt dagiset, så detta uppskattas något otroligt, för dagis är verkligen en helt annan värld. Som att vi är på jobbet är våra små på dagis och gör sina dagliga sysslor och detta får man aldrig se annars.

Vi har verkligen hittat ett dagis som vi kan lita på till hundra tjugo procent, och som jag vet tar väl hand om vår älskling. Sånt märker man bara på att dem lägger ner så mycket tid på det, även att dem ordnat dit en fototv som värmer på varmt där inne med alla foton dem tagit. Men det vi mest märker på är såklart att Ella älskar att komma dit, hon älskar att få vara där och leka med sina kompisar som hon verkligen kan Alla namn på och att hon inte direkt är förtjust för att gå hem.

Det är så det skall vara, och då blir man extra lugn som förälder.