Heela världen lång..
Publicerat den

Fick oss ett gott skratt i morse. Vi vaknade vid åtta tiden och hörde Ella lalla lite inne i sitt rum. Efter ett tag lät det som att sjungandet blir högre och tänkte väl att hon hade gått ner från sängen och lekte lite i sitt rum. Men när vi båda satte oss upp i sängen och tittar ut mot vardagsrummet så sitter en söt liten pingla ute i soffan och sjunger för sig själv.

Åh det var en sån mysig syn, och det blev ett litet äventyr för henne att kunna sitta i soffan helt själv utan att mamma och pappa var uppe. Goa lilla unge. Efter ett litet tag kom hon in till oss och fick busa av sig, pappa har hon inte träffat på några dagar nu så det var ett mysigt återseende.

Nu har vi ätit en god frukost, suttit och tittat på programmet som vi tittade på förra helgen, nämligen allsång för barn. Som gäst hade dem Thomas Dileva.. och det roligaste var när han kom i bild pekade Ella på honom och skrek "pappa,pappa".. det var roligt tills hon pekade en gång till och skrek "maaamma". Tack Ella.

Nu ska vi snart bege oss utåt tänkte vi, skönt väder fast ändå lite mulet.

Ha en underbar lördag fina.

  
Haha, Dem sjöng i programmet att dem skulle ta upp sina pistoler först, men ändrade sig snabbt till bananer, och såklart var Martin snabb med att hämta just En banan.