Hus vid havet, nästa.
Publicerat den

Jag är tiiillbaaaaka! Phu.. äntligen. Känns som en evighet. Knappt orkat prata, inte kunnat äta och bara legat antingen i sängen eller soffan. Nu är äntligen demonen borta och den vanliga "roliga" Martina är tillbaka igen.

Känner dock att tålamodet är jäkligt litet just nu. En 2 åring som springer runt benen Hela tiden, skall ha hjälp med både det ena och det andra. Ska hon sedan ge sig på det själv och inte klarar det, jäklar vad man får höra det. Ibland är det som att hon Aldrig kan sluta prata, munnen går verkligen i ett och när man har varit såhär dålig som jag var och nu "kommit tillbaka" är det skapligt jobbigt. Men, på´t igen, eller vad säger man.

Idag har vi iallafall varit iväg en sväng och tittat på cykel till henne, dock behöver hon kanske 1-2 cm till på längden för att verkligen kunna cykla helt själv på pedalerna, så tills dess, får vi köra på cykelstol. Blev en mysig picknick... i bakluckan. Vi tre stängde in oss längst in i luckan, med varsin bulle och blickade ut över det tysta havet. Ja, det är vårt nästa projekt, hus vid havet.


Foto av Martin Lönneström.







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?