Hur man kan egentligen ha det bättre.
Publicerat den

Idag fick det bli en dagsutflykt. Vi packade in oss i Volvon och körde in mot Malmö och Pildammsparken. Svängde först förbi ett café för inhandling av sallad till vår lilla picknick, tallricken kallas visst platsen vi satt på.

Satt och mumsade i oss allt vad dem hade slängt ihop till oss. Potatis, coscos Och pasta? Kanske inte så smart, så vi håller oss nog till att välja själva nästa gång. Inga problem dock att få i sig detta i magen, hungriga som vi var. Blev en lång runda runt sjön för att sedan avsluta med lite lekplatshäng.






 
Här  börjar lillälsklingen bli lite småtrött och mammamyser lite. Fick se en rutschkana och snabbt var tröttheten som bortblåst igen. Ja, det kan gå fort det där för dem små trollen.

 

Denna lekplats tyckte tillochmed jag och Martin om så det blir nog fler gånger.

 


 
 
 

Hur kan man egentligen ha det bättre. Jag trivs så sjukt bra, och fastän man haft det jobbigt ett tag så gör dessa helger och mysiga stunder med familjen att man orkar och kämpar vidare igen. Vi är ett så sjukt bra team vi tre! Älskar er till oändlighet.




Ewa Esbjörnsson Nilsson

Hej på er! Lilla Ella är så söt. Jag förstår inte hur du hinner fotografera och skriva så mycket. Jag bara älskar era NY-foton. Ni har verkligen lyckats få med godbitarna från The big Apple. Ha en bra vecka!



URL:


Tess -Kervefors Foto & Media

Vilka härliga bilder :)



URL: http://kervefors.se/blogg





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?