Ella 3 år idag.
Publicerat den

 
2012-12-10 En dag att minnas!
 
Idag firar vi vår älskling som fyller hela 3 år. Säger som varje gång.. Var tar tiden vägen? Hon är en stor tjej som vet mycket och kan väldigt mycket och hon är helt enkelt den Bästa. Klockan 05:33 kom den lille krabaten ut och var så otroligt fin och så perfekt. Med sina 3290 gram och 48 cm lång var hon här hos oss och gav oss så mycket kärlek på en och samma gång och från första stund du har vi älskat dig oändligt.
 
Du gör vårt liv och vi älskar dig för att Du just är Vår tjej och för att du är och blivit den du är idag. Skall bli så underbart att få följa dig i ditt liv och vara det stöd som du behöver. Du kommer gå så otroligt långt älskade tjej.
 .
Stora tjejen, glad som vanligt och självklart visar hon upp hon mycket hon fyller.
 
Dem fina tårtorna som jag och mamma hjälptes åt med att baka.. Ella som inte tål ägg fick självklart en helt egen tårta. Super goda båda två.
 
Självklart skulle det provas lite av det nya hon fått. Så nu blir det ännu mer tårtor och gott bakandes här hemma.
 
Tack så hemskt mycket för att ni kom och firade Ellas 3-års dag med oss. Super fina saker och ett perfekt kalas. ♥
 



Jessica

Grattis till finaste!



URL: http://iiicaa.blogg.se


ellenojag

Stort grattis finaste Ella <3

vad gäller potträningen, Ellen kissar aldrig på natten, utan det sista vi gör innan vi går och lägger oss är att gå på toaletten och sen så fort hon vaknar går vi dit igen! Har funkat jätte bra! Men hon slutade av sig själv att kissa på natten, så blöjan var torr varje natt så det steget va inte så långt att ta!

KRAM



URL: http://ellenojag.blogspot.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?