Vår midsommar.
Publicerat den

Vår midsommar spenderades med familj, precis som det skall vara på högtider. Iallafall om ni frågar mig. Vi begav oss 75 mil uppåt landet, nämligen till Östhammar där min mormor och morfar en gång köpte ett mysigt litet torp som nu byggts till lite överrallt. Mitt ute i ingenstans ligger detta torp med skogen som granne.
 
Med krans i håret och en önskan om fint väder,som faktiskt blev, begav vi oss mot midsommarstången som höll hus i Forsmark. Ella och jag dansade till både små grodorna och även små hundarna, tror jag minsann att det var.
 
Det fina vädret höll i sig in mot småtimmarna, men vi trängde in oss i lusthuset som morfar har byggt upp för ett antal år sedan.
 
Vår midsommar kunde inte ha varit en bättre dag, och vi ångrar inte en sekund att vi körde dem där 75 milen fram och tillbaka, snarare tvärtom. Familj och vänner är viktigast.
 
 
Medans mormor ordnade med midsommarkransen passade Ella på att vattna blommorna.
 
Tog på krafterna att vattna alla blommor, så det fick bli en tupplur i hammocken.
 
 
Vår alldeles egna sommarflicka.
 
  
Ella fick hänga med morbror och pappa sin.
 
 
Underbara, fina familjen Lönneström.
 
 
 
Dem bästa bilderna blir helt klart när Allt bli Helt fel! Man kan sitta och skratta åt dem istället.
 
Gammelmormor, mormor, Ella och mamma. Fyra generationer.
 
 
 
Ella, du är verkligen väldens mest underbara unge i hela vida världen. Du är den bästa som har hänt mig och din pappa och vi är så stolta över att just Du är vår tjej. Ätt åka bil med dig är det enklaste vi har gjort.. inget gnäll (snarare mamman som gnäller) och lägger man dig i sängen så somnar du på två röda trots liv och rörelse runt omkring. Du har inga problem med någonting och du verkar älska livet precis som vi gör, just för att vi har Dig! Vi Älskar dig Ella!!
 



ellenojag

Vilka underbara bilder!! ser ut som ett riktigt sommarparadis!!

Svar: Jaaa! Det var en helt perfekt midsommar:)
Martina Lönneström



URL: http://ellenojag.blogspot.com


Sandra

Härliga bilder! :)

Svar: Tack så hemskt mycket:)
Martina Lönneström



URL: http://splinky.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?