För första gången.
Publicerat den

I helgen fick Ella smaka sin allra första pizza. Hon tyckte väl att det var sådär, hon var mer för oliverna som vi hade i salladen bredvid. Hur gör ni, låter ni era barn äta på Mcdonald eller liknande?

Vi har varit rätt så bestämda med att hon inte skall äta vare sig godis eller egentligen någon annan skräpmat då hon ändå inte behöver sådant nu. Någon gång har det slinkit ner någon hamburgare då vi varit på rullande fot, enklast så. tagit en barnmeny, men pommes friten struntar hon helt i och tar hellre äpple eller morötter.

Godis har hon inte ätit någonting förutom när hon fick smaka lite. Kakor och någon bulle har hon ätit någar gånger. Men det är det där med att hon är allergisk mot ägg, och en del kanelbullar och annat brukar det för det mesta vara ägg i, så det har ju bara blivit att hon inte ätit det såklart. 
 
 
Elin

Vi har inte varit lika duktiga Matilda äter både godis, chips hamburgare kakor pizza hehe och gjort det ett bra tagURL:


Jennie Edinge

Svårt att svara på, då barn nr 2 går testa saker o ting tidigare pga grupptrycket..men T fick din första godis påse när han var typ 2,5..den innehöll 4 chockladlinser, och än i dag är vi hårda med antalet men inte hur pass ofta..kan lika bra ära en tablett ask en tisdag, och inte på en lördag..men annars är det fre plus lördag som det är godis, och de mängderna de får- läs hur lite det är, så bryr vi oss inte..de får inte dricka läsk, och all typ av kakor/bullar/efterrätt är oki, då vi gör 95% själva, så då har man mer koll på vad det är man egentligen äter..pizza har Teddy älskat sedan han fick smaka för första gången( minns ej när). Kan dock bero på att jag åt en vesuvio under hela graviditeten Med honom..Dante älskar kebab mer än pizza..så svaret är nä, vi är inte hårda på vad de äter utan hur det äts och vilja mängder..URL:


Tessij

Sv: När jag läser och faktiskt fastnar för en mammablogg så beror det mycket om om det som skrivs känns äkta så att säga. Folk som bara skriver om att allt är en dans på rosor och utelämnar de dåliga stunderna ..de bloggarna är inget för mig. Jag vill läsa om att en dag kanske man nästan vill slita håret av sig för att ens barn har varit gnällig o andra dagen har allt gått jättebra ... vad gillar du med mammabloggar?

kramURL: http://joansson.blogg.se/


Martina l Ellas mamma <3

Sv: Jennie: Ja okej. Blir väl såklart lite skillnad när man har två då såklart den minsta tar efter den store. Men som vi har det nu så känner vi att det inte behövs ge henne något sådant när hon ändå inte frågar efter det.Vi har aldrig varit hårda när det gäller maten, men om det inte efterfrågas så känns det som att man likaväl kan strunta i det. :)URL: http://maella.blogg.se/


Jennie Edinge

Håller helt med dig på det, frågar de inte, finns det ingen anledning att " tvinga i dem det".. På sistone har Teddy börjat fråga/tjata om ex godis, men princip fast som jag är, får de inte under några omständigheter det när de frågar, utan vi frågar om vi ska/ bara tar fram salta pinnarna på fredagen.. Men allt som har med detta är en svår balans gång tycker jag..dock har vi inte( spädbarns åldern ej inräknat), ätit annan mat än barnen, äter vi xxx får de det samma..URL:


Maria- mamma till Maja

Vi hade goda tankar och ambitioner om att inte ge godis och skräpmat men det har inte riktigt gått. Maja får äta pizza och hamburgare de få gångerna som vi äter det. Godis får hon på kalas eller ibland på lördag. Dock är hon inte så intresserad. Frågar man henne vad hon vill ha till efterrätt säger hon bacon! :)URL: http://familjemys.blogg.se/


Linda

Vilken härlig blogg du har och vilken underbart bedårande liten dotter! Hon är SÅ söt!!URL: http://lindablom.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?