Inte i vanlig ordning.
Publicerat den

Ella och jag cyklade till dagis idag och allt var precis som vanligt. En glad tjej sprang in och skulle vinka av mig för att sedan gå in och äta frukost i vanlig ordning.

Jag höll på att dona här hemma med Ellas rum och Martin ringer. Dagis hade ringt honom, och även mig men dem hade aldrig kommit fram konstigt nog. Tydligen hade Ella varit väldigt hängig när dem kommit ut på gården och hade bara gått runt och hållt fröken i handen (och det är inte likt Ella). Hon hade fått lite feber, ville absolut inte äta och skulel försöka vila istället. Resulterade bara i en ca 10 minuter kort vila. Hon var verkligen inte sig själv för fem öre så jag åkte dit direkt när jag fick höra att dem hade ringt. Fröknarna trodde att hon kanske hade ont i halsen, men det var ingenting Ella sa själv.

Väl där så verkar hon blivit piggare. När vi kom hem satte hon sig i soffan och vi tittade lite på barnprogram och hon kändes lite hängig igen. Dock efter att hon fått i sig lite välling var det full fart igen. Precis som vanligt. Vi läste böcker, lyssnade på musik, Ella sprang runt och hade sig med både det ena och det andra och den innan så hängiga Ella var fit for fight igen. Kan det ha varit?

Vi kunde tillochmed åka iväg och handla lite grann och då ville hon absolut inte åka hem. Nu på kvällen var det inga problem att lägga henne förutom att hon vaknade till för en liten stund sedan och förstod inte riktigt vad som var fel. La sig direkt på kudden igen och somnade sedan om. Så nu får vi väl se hur natten blir och hur morgondagen blir.

Visst är det väldigt konstigt det där. Från ena stunden till den andra. Inte tror man väl att hon skulle bli sjuk när hon var så pigg i morse. Men det är ju sånt som händer en själv också. Från att vara helt på topp till att ligga i feber i 3 dagar.

 

Pigg som en lärka igen. Ja, det kan gå från det ena till det andra.
Emma

Ibland får man ha hemlängtan och längtan efter extra mys med mamma. Barn reagerar oftast i efterhand och får ibland hemlängtan och det resulterar i nedstämdhet. Konstigt med febern dock men alla regerar vi olika på saker och ting. Kan vara någon rutin på dagis som fallit ur eller något att en kompis saknades osv, kan bero på mycket, men är väldigt vanligt! Men du e en fantastiskt mamma som agerade helt rätt och valde att ta hem henne, man vet ju inte vad som kan ha påverkat denna "åkomma"! Tur att Ella mådde bra senare under dagen och att ni kunde njuta av varandra! Mamma mys <3.. Hoppas ni hade en mysig dag och att allt kommer gå bra imorgon!URL: http://Http://smileyheart.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?